top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Kontorelev, offentlige administration i kommune, amt og statOffentlig Administration er opdelt i to specialer, rettet mod uddannelse i henholdsvis:

- Kommune/Amtskommune, og
- Statslige institutioner

Målet for uddannelsen
Den uddannede kan udføre arbejdsopgaver og beherske metoder inden for de administrative hovedområder i en offentlig virksomhed, det være sig inden for enten det kommunale/amtskommunale eller det statslige område. Den uddannede har lært at udvise initiativ, selvstændighed, samarbejdsevne, kreativitet og evne til at rådgive og kommunikere, herunder om anvendelsen af IT på den offentlige arbejdsplads over for borgere og brugere Eleven opnår under uddannelsen viden om, hvordan man på praktikstedet søger at realisere politisk fastsatte målsætninger.
Praktikstedet
Under uddannelsen skal eleven beskæftige sig med arbejdsopgaver inden for områder som:
- Kommunikation og korrespondance
- Administration
- Regnskab
- Personaleadministration
- Strategisk udvikling og handlingsplaner

Skolen
Undervisningen på skolen varer i alt 13 uger med emnerne:
- Målstyring og kvalitetssikring i den offentlig sektor
- Sagsbehandling
- Informationslagring og —søgning
- Kommunikation, markedsføring og brugerservice
- Præsentations- og vejledningsteknikker
- Teamwork i offentlig sektor
- Nye samarbejdsflader mellem offentlig og privat sektor
- Den offentlige sektors økonomi og lovgrundlag samt værktøjer

I alt er der 15 ugers skoleophold incl. den afsluttende fagprøve.


Nyeste elevstillinger
EKF, Eksport Kredit Fonden søger 3 kontorelever
Firma: EKF, Eksport Kredit Fonden / Stilling: Kontorelever
EKF Danmarks Eksportkredit søger 3 dygtige og engagerede kontorelever til henholdsvis Økonomi, HR og vores Kredit- og Kundeafdeling/afdeling for Store Virksomheder. Vi tilbyder et godt socialt miljø med 130 dedikerede kolleger, der holder til i attraktive lokaler ved Kalkbrænderihavnen ved Nordhavn station.

Postnr. / By: 2100 København Ø
LM Wind Power søger økonomielev
Firma: LM Wind Power / Stilling: Økonomielev
LM Wind Power søger en dygtig, ambitiøs og engageret økonomielev til vores økonomiafdeling, der har domicil i LM Wind Powers hovedkvarter I Kolding. Som økonomielev får du rig mulighed for en faglig og personlig udvikling, og du indgår i et udfordrende og lærerigt 2-årigt praktikforløb i relation til ”kontoruddannelsen med speciale i økonomi”.

Postnr. / By: 6000 Kolding
MTA / Vanguard Logistics Services søger speditionselever
Firma: MTA / Vanguard Logistics Services / Stilling: Speditionselever
Speditionselever søges til MTA / Vanguard Logistics
Som elev hos MTA / Vanguard Logistics i Københavns Frihavn kommer du til at indgå i et team af engagerede kollegaer, hvor arbejdstempoet er højt, og hvor selvstændighed og gode samarbejdsevner er lige så vigtige egenskaber

Postnr. / By: 2150 Nordhavn
Møbeltransport Danmark søger kontorelev til driftsafdeling
Firma: Møbeltransport Danmark National A/S / Stilling: Kontorelev
Pr. 01.08.16 tilbyder vi en toårig elevstilling i et travlt og serviceorienteret miljø. Du vil som elev hos os blive en fast del af driftsteamet, som på daglig basis både planlægger kommende opgaver, og samtidig tilsikrer at dagens opgaver afvikles gnidningsfrit og på et højt kundeserviceniveau.

Postnr. / By: 2610 Rødovre
Møbeltransport Danmark National søger kontorelev
Firma: Møbeltransport Danmark National A/S / Stilling: Kontorelev
Brænder du for kundeservice og kan du li’ en hverdag med masser af udfordringer og spændende arbejdsopgaver? Så bliv elev hos Møbeltransport Danmark National A/S. Pr. 01.08.16 tilbyder vi en toårig elevstilling i et travlt og serviceorienteret miljø.

Postnr. / By: 2610 Rødovre
Forsvaret søger elektronikfagteknikerlærling
Firma: Forsvaret / Stilling: Elektronikfagteknikerlærling
Forsvaret søger Elektronikfagteknikerlærling
Navigations-, kommunikations- og dataudstyr har en særlig kaliber i Forsvaret. Faktisk er det forsvar rundt om i verden, der har opfundet specialiseret elektronisk udstyr. Som elektronikfagtekniker-lærling arbejder du med at betjene, reparere, justere og modificere højteknologisk, elektronisk udstyr.

Postnr. / By: Hele landet
Forsvaret (Søværnet) søger Automatikteknikerlærling
Firma: Forsvaret (Søværnet) / Stilling: Automatikteknikerlærling
Forsvaret søger Automatiktekniker lærling
Søværnets skibe er pakket med elektronisk udstyr, som du arbejder med at betjene og reparere. Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, hvor du arbejder selvstændigt og sammen med dine kolleger.

Postnr. / By: Hele landet
Jelling Maskinforretning A/S – Odder Diesel søger handelselever
Firma: Jelling Maskinforretning A/S – Odder Diesel / Stilling: Handelselever
Vi søger friske HG2, HGS eller HHX, som ønsker elevplads som handelsassistent, salg med brancheretning landbrugsmaskiner.
Jelling Maskinforretning A/S – Odder Diesel søger to elever til lager- og butik i Jelling og Odder by – én hvert sted. Vi har begge steder et dynamisk team af medarbejdere, som glæder sig til samarbejdet og oplæring af en engageret handelselev, som måske netop er dig.

Postnr. / By: 8300 Odder / 7300 Jelling
Bygma Gruppen søger indkøbselev
Firma: Bygma Gruppen A/S / Stilling: Indkøbselev
Kickstart din karriere - bliv indkøbselev i Bygma
Som indkøbselev i Bygma vil du få en alsidig og spændende handelsuddannelse med speciale i indkøb. Du skal have bestået en HHX-uddannelse eller have bestået studentereksamen, når du starter 1. september 2016 på Bygmas hovedkontor i Søborg.

Postnr. / By: 2860 Søborg
Aarhus Havn søger kontorelev
Firma: Aarhus Havn / Stilling: Kontorelev
Kontorelev til økonomiafdeling ved danmarks største Container- og bulkhavn. 

Kan du lide at arbejde med tal, og kunne du tænke dig en spændende elevplads med mulighed for at kombinere økonomi og personaleadministration samt mulighed for faglig og personlig udvikling? – Så er det måske dig vi leder efter til at blive en del af vores team på 5 engagerede og kompetente kolleger.

Postnr. / By: 8000 Århus C
DS Stålprofil A/S søger eksport-trainee
Firma: DS Stålprofil A/S / Stilling: Eksport-trainee
Du vil fra første dag indgå i vort professionelle eksportteam, som primært servicerer det tyske marked. Som led i din kompetenceudvikling giver vi dig de nødvendige redskaber, så du er godt rustet til at varetage de opgaver og ansvarsområder, som du hurtigt vil få tildelt.

Postnr. / By: 9500 Hobro
JYSK søger 120 salgselever
Firma: JYSK / Stilling: Salgsassistentelever
JYSK søger salgsassistentelver
En af landets mest anerkendte elevuddannelser søger netop nu 120 elever. Et stærkt fællesskab i en anerkendt, international virksomhed med over 2.300 butikker gør JYSK til en særdeles attraktiv arbejdsplads.

Postnr. / By: Hele landet
Scanlux Packaging søger kontorelev
Firma: Scanlux Packaging A/S / Stilling: Kontorelev
Scanlux Packaging søger kontorelev

Er du vores nye kontorelev, har du ikke bare en god eksamen fra HGS, EUX eller HHX, men også lyst til et administrativt job. Du er nysgerrig efter nye opgaver og klar på at engagere dig og tage ansvar. Scanlux Packaging er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor pr. 1/7 en ny kollega til at tage sig af vores kunder.

Postnr. / By: 3480 Fredensborg
Montana søger all-round kontorelev
Firma: Montana Møbler A/S / Stilling: Kontorelev
Kunne du tænke dig at blive vores nye all-round kontorelev? Vi er en international virksomhed, der lever af at producere og levere danskproducerede kvalitetsprodukter. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvilket også vil komme til at præge din elevtid hos os.

Postnr. / By: 5683 Haarby
Siemens søger kontorelev til Mobility i Ballerup
Firma: Siemens A/S / Stilling: Kontorelev
Økonomielev søges til Siemens A/SKontorelev med start den 1. september 2016
Hvis du har lyst til at få foden indenfor i en stor og international virksomhed, hvor du selv er med til at bestemme arbejdsområderne, og hvor du får et stort netværk af kolleger og samarbejdspartnere worldwide, så skal du søge ind som elev hos Siemens.


Postnr. / By: 2750 Ballerup
Frode Laursen søger kontorelever
Firma: Frode Laursen A/S / Stilling: Kontorelever
Frode Laursen søger kontorelever
Hos os er du bakket op af erfarne og kompetente kolleger gennem hele din uddannelse og knyttet til dit eget team. Vi skal efter sommerferien bruge elever på vort hovedkontor i Vitten.

Postnr. / By: 8382 Hinnerup
EKL revision søger revisorelev
Firma: EKL revision / Stilling: Revisorelev
Hos EKL revision tilbyder vi et lærerigt job i en branche i rivende udvikling med en uddannelse, der bringer dig vidt omkring, og som byder på spændende karrieremuligheder. Du vil komme til at arbejde i et professionelt miljø med gode og engagerede kollegaer, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Postnr. / By: 7100 Vejle
Satair A/S søger kontorelever til indkøb og kundeservice
Firma: Satair A/S / Stilling: Kontorelever
Til vores kontor tæt på lufthavnen i Kastrup søger vi to kontorelever inden for specialet administration med start 1. september 2016. Som kontorelev hos Satair får du ansvar på lige fod med dine kolleger, og du bliver en del af et spændende og internationalt arbejdsmiljø præget af godt humør, professionalisme og faglig ekspertise.

Postnr. / By: 2770 Kastrup
BK Ultrasound søger kontorelev
Firma: BK Ultrasound / Stilling: Kontorelev
BK Ultrasound søger en elev til den 2 årige kontoruddannelse med speciale i administration. Vi tilbyder en uddannelse i et professionelt, værdibaseret og uformelt miljø med 1 år i vores i Customer Service Afdeling & Salgsafdeling og 1 år i vores Marketing Communications afdeling.

Postnr. / By: 2730 Herlev
 
Copyright © elevportalen.dk - All Rights Reserved.

SEO & Webdesign.