Bliv elev i Lidl
Bliv elev i Mærsk
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode.
Glemt din adgangskode?
 
 
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Kontorelev, offentlige administration i kommune, amt og statOffentlig Administration er opdelt i to specialer, rettet mod uddannelse i henholdsvis:

- Kommune/Amtskommune, og
- Statslige institutioner

Målet for uddannelsen

Den uddannede kan udføre arbejdsopgaver og beherske metoder inden for de administrative hovedområder i en offentlig virksomhed, det være sig inden for enten det kommunale/amtskommunale eller det statslige område. Den uddannede har lært at udvise initiativ, selvstændighed, samarbejdsevne, kreativitet og evne til at rådgive og kommunikere, herunder om anvendelsen af IT på den offentlige arbejdsplads over for borgere og brugere Eleven opnår under uddannelsen viden om, hvordan man på praktikstedet søger at realisere politisk fastsatte målsætninger.

Praktikstedet

Under uddannelsen skal eleven beskæftige sig med arbejdsopgaver inden for områder som:

- Kommunikation og korrespondance
- Administration
- Regnskab
- Personaleadministration
- Strategisk udvikling og handlingsplaner

Skolen

Undervisningen på skolen varer i alt 13 uger med emnerne:

- Målstyring og kvalitetssikring i den offentlig sektor
- Sagsbehandling
- Informationslagring og –søgning
- Kommunikation, markedsføring og brugerservice
- Præsentations- og vejledningsteknikker
- Teamwork i offentlig sektor
- Nye samarbejdsflader mellem offentlig og privat sektor
- Den offentlige sektors økonomi og lovgrundlag samt værktøjer


I alt er der 15 ugers skoleophold incl. den afsluttende fagprøve.


Kilde: http://www.uddannelsesnaevnet.dk/Weber-Stephen Nordic søger kontorserviceelev
Firma: Weber-Stephen Nordic / Stilling: Kontorserviceelev
Vil du være en del af Danmarks bedste kundeservice?
2 år i træk har Dansk Industri kåret Webers til at være blandt landets bedste virksomheder til at yde kundeservice. Som elev hos Weber kundeservice vil vi lære dig at yde den ultimative kundeservice. Hos Weber sælger vi ikke bukket jern i en papkasse – vi sælger oplevelser.

Postnr. / By: 9400 Nørresundby
STOF 2000 søger salgselev til Svendborg afd. snarest muligt
Firma: STOF 2000 / Stilling: Salgsassistentelev
Vi søger en engageret salgsassistentelev, som ønsker en attraktiv elevuddannelse i vores Stof 2000 butik i Svendborg. Som elev i STOF 2000, vil du få en grundig oplæring i alle områder inden for salg, service og butiksdrift. Din arbejdsdag vil blive travl, målrettet og foregå i et kreativt miljø. Tiltrædelse 1. november 2014!

Postnr. / By: 5700 Svendborg
Andy Produktion A/S søger indkøbselev
Firma: Andy Produktion A/S / Stilling: Handelselev, indkøb
Andy A/S søger en elev med fokus på sourcing, salg og indkøb. Vi forventer, at du har bestået HHX med gode resultater. Samtidig er du loyal, ambitiøs, handlekraftig, initiativrig, åben, nysgerrig og har lyst til at lære nye ting.

Postnr. / By: Hele landet
Siemens Wind Power A/S søger teknisk designerelever
Firma: Siemens Wind Power A/S / Stilling: Teknisk designerelever
Til vores ingeniørafdeling i Brande søger vi pr. 1. marts 2015 ambitiøs og engageret teknisk designelev inden for industriel produktion. Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø med hele verden som arbejdsplads, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige kulturer.

Postnr. / By: 7330 Brande
Aksel Kjersgaard A/S søger kontorelev
Firma: Aksel Kjersgaard A/S / Stilling: Kontorelev
Søger du udfordringer og en allround 2-årig kontoruddannelse i en spændende virksomhed, hvor det går stærkt? Interesserer du dig for at arbejde med kunder fra både Danmark og udlandet? Hvis dette er tilfældet, så er Aksel Kjersgaard A/S noget for dig.

Postnr. / By: 8300 Odder
Niels Winther & Co. søger shipping trainees
Firma: Niels Winther & Co. / Stilling: Shipping trainees
Bliv shipping trainee hos Niels Winther
Bliv en del af en international virksomhed i rivende udvikling. Få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og forvent spændende udfordringer på et team af passionerede shippingspecialister, der sammen stræber efter at skabe markedets mest innovative logistikløsninger, lokalt og globalt.

Postnr. / By: 6700 Esbjerg
Relation-Shipping Ltd. søger kontorelev
Firma: Relation-Shipping Ltd. / Stilling: Kontorelev
Til vores afdeling i Aarhus søger vi en elev til at indgå i en velfungerende administrationsafdeling. Tiltrædelse snarest muligt. Du vil gennem din uddannelsestid blive lært op i en lang række arbejdsopgaver indenfor reception, bogholderi, administration og marketing.

Postnr. / By: 8270 Højbjerg
Avnet Abacus søger salgselev
Firma: Avnet Abacus / Stilling: Handelselev, salg
Avnet Abacus søger en salgselev til kontoret i Them pr. 1. september 2014. Du vil blive tilknyttet vores interne salgsafdeling og vil i løbet af uddannelsen arbejde med de fleste aspekter af salg til vores danske og udenlandske kunder. Du vil desuden få kontakt til udvalgte leverandører fra Europa og Asien.

Postnr. / By: 8653 Them (Silkeborg)
Leander A/S søger handelselev
Firma: Leander A/S / Stilling: Handelselev
Er du færdig med en HHX eller Markedsføringsøkonom-uddannelse? Kan du begå dig på flere sprog? Og har du lyst til at servicere forhandlere og distributører over hele verden? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi mangler nemlig en udadvendt og energisk elev til vores backoffice i Silkeborg.

Postnr. / By: 8600 Silkeborg
Danish Crown søger slagterlærlinge
Firma: Danish Crown / Stilling: Slagterlærlinge
Danish Crown søger slagterlærlinge Har du lyst til at få en faglig uddannelse i en global virksomhed, hvor det handler om mad? Vi søger nye slagterlærlinge til vores afdelinger i Horsens, Ringsted, Sæby og Blans til start 22. september 2014.

Postnr. / By: Horsens, Sæby, Ringsted
Expeditors Denmark ApS søger speditørelev
Firma: Expeditors Denmark ApS / Stilling: Speditørelev
Bliv speditørelev hos Expeditors!
Hos Expeditors lægges der stor vægt på personlig udvikling og du vil løbende blive uddannet i forhold til stilling, evner og ambitioner. Hos Expeditors Denmark vil du indgå i et ungt og dynamisk team. Du vil få et bredt kendskab til alle transportformer, dog med fokus på bil- og luftfragt.

Postnr. / By: 2300 København S
Pressalit Care A/S søger salgselev
Firma: Pressalit Care A/S / Stilling: Salgselev
Bliv salgselev hos Pressalit
Som salgselev bliver du en naturlig del af aktiviteterne i afdelingen, deltager i løsningen af de forskellige arbejdsopgaver, og du får hurtigt selvstændigt ansvar med egne arbejdsopgaver. Vi er en international virksomhed, hvor ikke to dage er ens, og du vil få en bred kontaktflade, både indadtil i virksomheden og udadtil.

Postnr. / By: 8680 Ry
Scania Danmark A/S søger handelsassistentelev
Firma: Scania Danmark A/S / Stilling: Handelsassistentelev
Handelsassistentelev til Vojens. Kunne du tænke dig en handelsassistentuddannelse hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser, så er du måske en af vores nye elever. Til vores afdeling i Vojens søger Scania 1 handelsassistentelev til salg af reservedele og tilbehør på eftermarkedet med tiltrædelse 1. september 2014 eller hurtigst muligt derefter.

Postnr. / By: 6500 Vojens
Brdr. Streckers søger økonomielev
Firma: Brdr. Strecker / Stilling: Økonomielev
Vi tilbyder en enestående økonomiuddannelse inden for en sjov, spændende og udadvendt branche. Du får ansvaret for bogholderiet i "din egen” restaurant, hvilket betyder, at du hurtigt får overblik og forståelse for de økonomiske sammenhænge. Generelt oplever vores økonomielever, at de kan arbejde selvstændigt og "får lov til meget”.

Postnr. / By: 1051 København K
Fraster søger handelselev med focus på salg
Firma: Fraster ApS / Stilling: Handelselev, salg
Fraster søger handelselev med focus på salg
Du får kundekontakt fra første dag, og i løbet af de to års uddannelse lærer du grund­principperne indenfor handel, salg og service samt logistik.

Postnr. / By: 8600 Silkeborg
TNT Express søger speditionselever
Firma: TNT Express, Kolding / Stilling: Speditørelever
Søger du en fremtid med udfordringer?
TNT Express i Kolding søger 2 elever pr. 1. oktober 2014. Som kontorelev med speciale i spedition & shipping får du en uddannelse, der giver dig gode kort på hånden og en solid ballast du kan bruge senere i livet.

Postnr. / By: 6000 Kolding
ARDEX SKANDINAVIA A/S søger handelselev
Firma: ARDEX SKANDINAVIA A/S / Stilling: Handelselev
Handelselev med vægt på salg
Du vil være beskæftiget i vores ordreafdeling det meste af din dag. Hverdagen i salgsafdelingen er afvekslende med mange forskellige opgaver og kan være hektisk. Derudover skal du fungere som støtte for vores eksterne sælgere

Postnr. / By: 2730 Herlev
DSV søger speditørelever til Hedehusene, Horsens og Esbjerg
Firma: DSV / Stilling: Speditørelever
DSV Brøndby søger speditørelever DSV søger energiske og målrettede speditørelever til vores kontor i Hedehusene. Uddannelsen starter den 1. september 2014 og tager to år. Du kan enten bliver uddannet inden for vejtransport.

Postnr. / By: Hedehusene, Horsens, Esbjerg

Bliv elev hos Dansk Supermarked
                       


Copyright © www.elevportalen.dk - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.


HTML5 | CSS3