top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Kontorelev, offentlige administration i kommune, amt og statOffentlig Administration er opdelt i to specialer, rettet mod uddannelse i henholdsvis:

- Kommune/Amtskommune, og
- Statslige institutioner

Målet for uddannelsen
Den uddannede kan udføre arbejdsopgaver og beherske metoder inden for de administrative hovedområder i en offentlig virksomhed, det være sig inden for enten det kommunale/amtskommunale eller det statslige område. Den uddannede har lært at udvise initiativ, selvstændighed, samarbejdsevne, kreativitet og evne til at rådgive og kommunikere, herunder om anvendelsen af IT på den offentlige arbejdsplads over for borgere og brugere Eleven opnår under uddannelsen viden om, hvordan man på praktikstedet søger at realisere politisk fastsatte målsætninger.
Praktikstedet
Under uddannelsen skal eleven beskæftige sig med arbejdsopgaver inden for områder som:
- Kommunikation og korrespondance
- Administration
- Regnskab
- Personaleadministration
- Strategisk udvikling og handlingsplaner

Skolen
Undervisningen på skolen varer i alt 13 uger med emnerne:
- Målstyring og kvalitetssikring i den offentlig sektor
- Sagsbehandling
- Informationslagring og —søgning
- Kommunikation, markedsføring og brugerservice
- Præsentations- og vejledningsteknikker
- Teamwork i offentlig sektor
- Nye samarbejdsflader mellem offentlig og privat sektor
- Den offentlige sektors økonomi og lovgrundlag samt værktøjer

I alt er der 15 ugers skoleophold incl. den afsluttende fagprøve.

 
Nyeste elevstillinger
hummel A/S søger økonomielev
Firma: hummel A/S / Stilling: Økonomielev
VIL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET HOS HUMMEL A/S?
På vores hovedkontor på havnen i Aarhus, har vi brug for dig som vores nye elev med tiltrædelse 1. april eller snarest derefter. Som elev i vores økonomiafdeling vil du være tilknyttet et team på 8 medarbejdere.

Postnr. / By: 8000 Århus C
Dansk Metal søger 2 kontorelever
Firma: Dansk Metal / Stilling: Kontorelever
Vi søger 2 allround kontorelever med speciale i administration og med start pr. 1. september 2016. Uddannelsen varer 2 år. Er du den, som godt kan lide at være der, hvor tingene sker, og har du lyst til at udvikle dig fagligt såvel som personligt, så er det netop dig, vi mangler.

Postnr. / By: 2450 København SV
thansen.dk søger salgsassistentelever
Firma: thansen.dk / Stilling: Salgsassistentelever
Indsæt listetekst her

Postnr. / By: Hele landet
DLF søger logistikelev
Firma: DLF A/S / Stilling: Logistikelev
Logistikelev til international koncern
Kunne du tænke dig at få indblik i, hvordan en dansk virksomhed producerer og leverer græsfrø til kunder i hele verden? Vi leverer blandt andet græs til VM, Wimbledon, Super Bowl og Roskilde Festival. Til vores hovedkontor i Roskilde søger vi ambitiøse elever, der kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst.

Postnr. / By: 4000 Roskilde
Kursusfabrikken søger kontorelev
Firma: Kursusfabrikken ApS / Stilling: Kontorelev
Kursusfabrikken søger kontorelev som vil udvikle sine kompetencer inden for administration og online markedsføring. Kursusfabrikken er en landsdækkende kursusvirksomhed med administration i Aarhus.

Postnr. / By: 8000 Aarhus C
Bayern AutoGroup Kolding søger reservedelselev
Firma: Bayern AutoGroup Kolding A/S / Stilling: Reservedelselev
Til vores BMW forretning i Kolding søger vi en reservedelselev med fokus på kvalitet, kundeservice og godt købmandsskab! Som vores reservedelselev skal du have mod på at kaste dig ud i nye og spændende udfordringer i bilbranchen med mange forskellige arbejdsopgaver.

Postnr. / By: 6000 Kolding
Energinet.dk søger økonomielev
Firma: Energinet.dk / Stilling: Økonomielev
Brænder du for tal? Og drømmer du om at uddanne dig inden for regnskab og bogholderi? Så bliv økonomielev i vores bogholderiafdeling, hvor du indgår på lige fod med dine kolleger og løbende får større udfordringer og egne ansvarsområder. Din nye arbejdsplads bliver vores moderne hovedkontor i Fredericia.

Postnr. / By: 7000 Fredericia
Energinet.dk søger indkøbselev
Firma: Energinet.dk / Stilling: Indkøbselev
Drømmer du om at uddanne dig inden for indkøb? Så bliv elev i vores indkøbsafdeling, hvor du indgår på lige fod med dine kolleger og løbende får større udfordringer og egne ansvarsområder. Din nye arbejdsplads bliver vores moderne hovedkontor i Fredericia.

Postnr. / By: 7000 Fredericia
Energinet.dk søger kontorelever
Firma: Energinet.dk / Stilling: Kontorelever
Har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af administrative opgaver? Og ser du muligheder i at arbejde i projektorienterede afdelinger, hvor der både er projektrelaterede opgaver samt administrative og serviceorienterede opgaver? Så grib muligheden og tag en uddannelse som kontorelev hos Energinet.dk.

Postnr. / By: 7000 Fredericia
NOWACO søger salgstrainees
Firma: NOWACO / Stilling: Salgstrainees
NOWACO er i rivende udvikling og søger derfor trainees til vores salgsafdeling i Aalborg, hvor vi hver dag trader store partier af fødevarer på kryds og tværs af kontinenter. Vi er et stærkt og ungt team. Vores fællesskab gør det sjovt at gå på arbejde hver dag.

Postnr. / By: 9000 Aalborg
Lolland Kommune søger kontorelever
Firma: Lolland Kommune / Stilling: Kontorelever
Lolland Kommune søger to ambitiøse administrative elever til ansættelse pr. 1. september 2016. Kunne du tænke dig en bred kontoruddannelse inden for offentlig administration, er Lolland Kommune måske noget for dig!

Postnr. / By: 4930 Maribo
Indeks Retail A/S i Hedensted søger SEO praktikanter
Firma: Indeks Retail A/S / Stilling: SEO praktikanter
Har du interesse for online marketing, så søg en praktikplads hos Indeks Retail. Den giver dig kompetencer inden for de vigtigste online marketing discipliner. Vi tilbyder en praktikplads på 4 – 6 måneder, eller efter nærmere aftale – naturligvis passet ind til din uddannelse.

Postnr. / By: 8722 Hedensted
Sapa Koncernen søger salgstrainee
Firma: Sapa koncernen / Stilling: Salgstrainee
Kickstart din karriere i Sapa koncernen
- giv dig selv en traineeuddannelse i verdensklasse og vær med i teamet hos en international koncern! Har du altid drømt om en uddannelse i en global virksomhed, og har du lysten og viljen til at lære noget, så kan du komme langt hos os.

Postnr. / By: 6270 Tønder
Brüel & Kjær søger økonomielever
Firma: Brüel & Kjær / Stilling: Økonomielever
Som økonomielev hos Brüel & Kjær får du en 2-årig uddannelse inden for økonomi i en international teknologivirksomhed. Din arbejdsdag bliver fyldt med spændende, selvstændige og projektorienterede opgaver, hvor du hele tiden bliver mødt af nye udfordringer.

Postnr. / By: 2850 Nærum
Brüel & Kjær søger kontorelever
Firma: Brüel & Kjær / Stilling: Kontorelever
Som kontorelev hos Brüel & Kjær får du en 2-årig uddannelse inden for administration eller økonomi i en international teknologivirksomhed. Din arbejdsdag bliver fyldt med spændende, selvstændige og projektorienterede opgaver, hvor du hele tiden bliver mødt af nye udfordringer.

Postnr. / By: 2850 Nærum
SKAT søger 70 kontorelever
Firma: SKAT / Stilling: Kontorelever
SKAT søger elever med et ambitiøst mind-set og et engageret hjerte. Du skal have lyst og evner til at være en del af SKAT, og hjælpe os i mål med de opgaver, vi løser for samfundet. Vi søger kontorelever inden for specialet Offentlig Administration.

Ansøgningsfrist: 14. februar2016

Postnr. / By: Hele landet
AP Pension søger finanselever
Firma: AP Pension / Stilling: Finanselever
AP Pension, som er et af landets største kommercielle pensionsselskaber, søger 2 finanselever. Som finanselev hos os får du to spændende år med fokus på faglig og personlig udvikling. Du får også omkring 260 skønne kolleger i en virksomhed, hvor der er fokus på, at alle føler sig godt tilpas.

Postnr. / By: 2100 København Ø
Andersen & Martini Biler A/S søger reservedelselev
Firma: Andersen & Martini Biler A/S / Stilling: Reservedelselev
Andersen & Martini søger en reservedelselev til Glostrup.
Har du et godt overblik, et højt drive og har du en positiv tilgang til opgaverne og kunderne – også når det går stærkt. Så du måske vores nye elev!

Postnr. / By: 2600 Glostrup
Mindworking søger økonomielev
Firma: Mindworking A/S / Stilling: Økonomielev
Er du vild med tal? Drømmer du om at udvikle dine evner i en imødekommende virksomhed i vækst? Har du ambitioner om at tage ansvar og blive knald dygtig inden for dit felt. Så er en elevplads i bogholderiet hos Mindworking lige dig!

Postnr. / By: 8000 Århus C
Middelfart Sparekasse søger finanselev
Firma: Middelfart Sparekasse / Stilling: Finanselev
Elev i Middelfart Sparekasse – det gælder din fremtid
Vores mål er at give dig en bred viden om den finansielle sektor samt en praktisk uddannelse, der giver mulighed for at videreuddanne dig til rådgiver inden for den finansielle sektor.

Postnr. / By: 5500 Middelfart
Kovsted & Skovgård søger revisorelever
Firma: Kovsted & Skovgård / Stilling: Revisorelever
Vi søger to revisorelever til vore afdelinger i Aarhus og Ebeltoft, med tiltrædelse 1. august 2016 eller efter aftale. Du har afsluttet EUD Grundforløbet samt har en Finansøkonom- eller HHX-uddannelse, som du har afsluttet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2016, og vil gerne videreuddanne dig til en af fremtidens revisorer.

Postnr. / By: 8200 Århus N, 8400 Ebeltoft
Sweco Danmark A/S søger økonomielev
Firma: Sweco Danmark A/S / Stilling: Økonomielev
Er du ambitiøs, og vil du have mulighed for at prøve dig selv af inden for forskellige økonomifunktioner i en stor international virksomhed? Vil du kombinere muligheden for praktisk erfaring og videreuddannelse? Så er det måske dig, vi søger.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
danbolig søger kontortrainee
Firma: danbolig / Stilling: Kontortrainee
danbolig søger en kontortrainee snarest muligt. Er du vores nye investering i fremtiden, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling i alle handlens faser, kundebetjening i forretning og pr. telefon, så er det måske dig vi søger.

Postnr. / By: 2920 Charlottenlund
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger kontorelev
Firma: Metroselskabet og Hovedstadens Letbane / Stilling: Kontorelev
Drømmer du om en spændende og lærerig uddannelse som kontorelev, og er du interesseret i udviklingen af hovedstaden, kollektiv trafik og store anlægsprojekter? Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger med tiltrædelse 1. marts 2016 en dygtig og ambitiøs kontorelev.

Postnr. / By: 2300 København S
Sampension søger økonomielev
Firma: Sampension / Stilling: Økonomielev
Som økonomielev i Sampension får du en 2-årig uddannelse i et af Danmarks største pensionsselskaber. Du får grundig oplæring inden for økonomi- og regnskabsområdet af hjælpsomme kolleger. Du bliver en del af et velfungerende område og din uddannelse begynder i Sampension til september 2016.

Postnr. / By: 2900 Hellerup
SIMAC søger en kontorelev
Firma: SIMAC / Stilling: Kontorelev

Vil du have et solidt indblik i offentlig administration, med selvstændige opgaver og ansvar der vil styrke dig i dit videre karriereforløb? Så er du måske SIMACs nye kontorelev. 


Postnr. / By: 5700 Svenborg
DTU søger industriteknikerlærling
Firma: DTU, Danmarks Tekniske Universitet / Stilling: Industriteknikerlærling
Maskincenteret på DTU Kemi søger en industriteknikerlærling fra april 2016. Arbejdet vil bestå af varierede opgaver med en velholdt maskinpark som omfatter CNC, CAD/CAM og andet relevant produktionsudstyr, hvor du vil deltage i fremstilling af komponenter til udvikling og opbygning af forskning og undervisningsudstyr. Du får indflydelse på din arbejdsdag og vil være omgivet af et stærkt team af kvalificerede og fagligt dygtige forskningsteknikere

Postnr. / By: 2800 Kgs. Lyngby


 

 
Copyright © elevportalen.dk - All Rights Reserved.

CMS & Professionelt Webdesign.