Maskinmester i Maersk
 
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Kontorelev, offentlige administration i kommune, amt og statOffentlig Administration er opdelt i to specialer, rettet mod uddannelse i henholdsvis:

- Kommune/Amtskommune, og
- Statslige institutioner

Målet for uddannelsen
Den uddannede kan udføre arbejdsopgaver og beherske metoder inden for de administrative hovedområder i en offentlig virksomhed, det være sig inden for enten det kommunale/amtskommunale eller det statslige område. Den uddannede har lært at udvise initiativ, selvstændighed, samarbejdsevne, kreativitet og evne til at rådgive og kommunikere, herunder om anvendelsen af IT på den offentlige arbejdsplads over for borgere og brugere Eleven opnår under uddannelsen viden om, hvordan man på praktikstedet søger at realisere politisk fastsatte målsætninger.
Praktikstedet
Under uddannelsen skal eleven beskæftige sig med arbejdsopgaver inden for områder som:
- Kommunikation og korrespondance
- Administration
- Regnskab
- Personaleadministration
- Strategisk udvikling og handlingsplaner

Skolen
Undervisningen på skolen varer i alt 13 uger med emnerne:
- Målstyring og kvalitetssikring i den offentlig sektor
- Sagsbehandling
- Informationslagring og —søgning
- Kommunikation, markedsføring og brugerservice
- Præsentations- og vejledningsteknikker
- Teamwork i offentlig sektor
- Nye samarbejdsflader mellem offentlig og privat sektor
- Den offentlige sektors økonomi og lovgrundlag samt værktøjer

I alt er der 15 ugers skoleophold incl. den afsluttende fagprøve.
Kllk her

Nyeste elevstillinger
Semler Retail Amager søger mekanikerlærling
Firma: Semler Retail Amager / Stilling: Mekanikerlærling
SEMLER RETAIL AMAGER SØGER MEKANIKERLÆRLING
Vi søger en talentfuld lærling til vores værksted hos Semler Retail Amager. Du skal indgå i vores team af yderst professionelle medarbejdere, og skal medvirke til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores mange kunder.

Send din ansøgning allerede idag!

Postnr. / By: 2770 Kastrup
Radiometer Medical ApS søger kontorelever
Firma: Radiometer Medical ApS / Stilling: Kontorelever
Kontorelever til international virksomhed
I løbet af de to år, uddannelsen varer, vil du komme rundt i 3 forskellige afdelinger i Brønshøj. Mulige afdelinger i uddannelsesforløbet kan være Marketing, HR eller andet. Under alle omstændigheder kan vi love dig en spændende arbejdsdag sammen med dygtige kolleger i et internationalt miljø.

Postnr. / By: 2700 Brønshøj
Scanavo A/S søger kontorelev
Firma: Scanavo A/S / Stilling: Kontorelev
Spændende elevplads med fokus på internationalt salg og projekt koordinering. Har du lyst til at arbejde med nogle af de største film og spil producenter? Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til top motiveret team hos vores søsterselskab Scanavo A/S.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
Scanavo A/S søger økonomielev
Firma: Scanavo A/S / Stilling: Økonomielev
Interesserer du dig for kreditor og debitor området? Vil du trives i et ungt og dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Og har du interesse i en fremtidig karriere i en international virksomhed? Så er du måske den nye kollega, vi søger til Scanavo A/S´ regnskabsteam.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
Georg Jensen søger økonomielev
Firma: Georg Jensen / Stilling: Økonomielev
Drømmer du om at starte din karriere i en international virksomhed? Georg Jensen søger en udadvendt og servicemindet økonomielev til deres Global Finance afdeling på hovedkontoret. Du får bl.a. ansvar for debitor-bogholderi med fokus på primært skandinaviske kunder.

Postnr. / By: 2000 Frederiksberg
ECCO søger salgselev (Sales Advisor)
Firma: Ecco / Stilling: Salgsassistentelev
Er du klar til at starte din salgskarriere? ECCO søger en energisk salgselev (Sales Advisor) til sin Flagship Store i København. Du bliver en del af et travlt arbejdsmiljø, hvor vi brænder for at skabe resultater og give den bedste service.

Postnr. / By: 1100 København K
Virum Auto A/S - Citroën Virum søger reservedelselev
Firma: Virum Auto A/S - Citroën Virum / Stilling: Reservedelselev
Er du en holdspiller og brænder du for et godt salg? Virum Auto A/S - Citroën Virum søger ambitiøse reservedelselever med flair for tal. Du bliver en del af en arbejdsplads i konstant vækst.

Postnr. / By: 2830 Virum
Pixizoo søger E-handelselev
Firma: Pixizoo / Stilling: e-handelselev
Vil du gerne starte din karriere inden for e-handel? Som elev hos Pixizoo vil du gennemgå en tilrettelagt og faglig uddannelse, hvor ansvaret vokser med dine evner, viden og praktiske erfaringer. Du får bl.a. ansvar for forhandling med leverandører, vedligeholdelse af stamdata på Pixizoo.dk, kundehenvendelser mm.

Postnr. / By: 8381 Tilst
Kopenhagen Diagnostik søger vikarer
Firma: Kopenhagen Diagnostik / Stilling: Løsarbejdere / vikarer
Kopenhagen Diagnostik, som er en del af Kopenhagen Fur, søger medarbejdere til tidsbegrænset ansættelse i perioden september-oktober 2015 og ca. 3-4 mdr. I Diagnostik modtages og analyseres årligt ca. 5.000.000 blodprøver fra mink. Arbejdet er manuelt og vores 3 faste assistenter har travlt. Langt størstedelen af blodprøverne kommer fra september til februar og vi søger derfor 10 nye kolleger i den periode.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
DSHwood A/S søger logistikelev
Firma: DSHwood A/S / Stilling: Logistikelev
DSHwood søger en dynamisk og udadvendt person, der trives med at arbejde i en udfordrende og varieret hverdag i et internationalt og travlt miljø i en dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en del, af et velfungerende team. Det forventes at du er ansvarsbevidst, udviser gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt. Dette krydret med et godt humør og godt købmandsskab så er du på rette vej.

Postnr. / By: 7000 Fredericia
TransCargo A/S søger speditørelev med tiltrædelse snarest muligt
Firma: TransCargo A/S / Stilling: Speditørelev
Speditørelev søges til TransCargo A/S i Brøndby. Du skal kunne lide at kommunikere med mange mennesker. Du får stor indflydelse på din hverdag og bliver en del at et godt arbejdsklima. Ansøgningsfrist: Snarest muligt!

Postnr. / By: 2605 Brøndby
Hunkemöller søger salgselever i hele landet
Firma: Hunkemöller Danmark A/S / Stilling: Salgselever
Hunkemöller søger nye salgselever i løbet af 2015
Som salgselev hos Hunkemöller vil du være del af Nordeuropas førende lingeri brand. Du vil komme til at arbejde i en butik som konstant ændrer varesortiment og udtryk. Du vil blive del af et dynamisk team og få ansvar efter oplæring. Du vil være sporet ind på en karriere med masser af muligheder – måske er du en kommende butiksbestyrer!

Postnr. / By: Hele landet


Elev i Dansk Supermarked

Copyright © elevportalen.dk - All Rights Reserved.

CMS & Professionelt Webdesign.