Bliv elev i SKAT - Vi søger 70 elever
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Kontorelev, offentlige administration i kommune, amt og statOffentlig Administration er opdelt i to specialer, rettet mod uddannelse i henholdsvis:

- Kommune/Amtskommune, og
- Statslige institutioner

Målet for uddannelsen
Den uddannede kan udføre arbejdsopgaver og beherske metoder inden for de administrative hovedområder i en offentlig virksomhed, det være sig inden for enten det kommunale/amtskommunale eller det statslige område. Den uddannede har lært at udvise initiativ, selvstændighed, samarbejdsevne, kreativitet og evne til at rådgive og kommunikere, herunder om anvendelsen af IT på den offentlige arbejdsplads over for borgere og brugere Eleven opnår under uddannelsen viden om, hvordan man på praktikstedet søger at realisere politisk fastsatte målsætninger.
Praktikstedet
Under uddannelsen skal eleven beskæftige sig med arbejdsopgaver inden for områder som:
- Kommunikation og korrespondance
- Administration
- Regnskab
- Personaleadministration
- Strategisk udvikling og handlingsplaner

Skolen
Undervisningen på skolen varer i alt 13 uger med emnerne:
- Målstyring og kvalitetssikring i den offentlig sektor
- Sagsbehandling
- Informationslagring og —søgning
- Kommunikation, markedsføring og brugerservice
- Præsentations- og vejledningsteknikker
- Teamwork i offentlig sektor
- Nye samarbejdsflader mellem offentlig og privat sektor
- Den offentlige sektors økonomi og lovgrundlag samt værktøjer

I alt er der 15 ugers skoleophold incl. den afsluttende fagprøve.


Nyeste elevstillinger
HCS A/S søger økonomielev
Firma: HCS A/S / Stilling: Økonomielev
Har du flair for tal? Og ønsker du en hverdag med fuld fart på? Så har vi elevstillingen til dig i vores kreditorbogholderi. Du får gennem dit 2-årige forløb som økonomielev hos HCS mulighed for at lære om og prøve kræfter med opgaverne, der ligger i vores Kreditorbogholderi. Ud over opgaverne i vores kreditorbogholderi kan der også komme opgaver fra vores debitorbogholderi.

Postnr. / By: 2600 Glostrup
Multi Revision søger revisorelev
Firma: Multi Revision / Stilling: Revisorelev
Revisorelev søges til statsautoriseret revisionskontor
På grund af vækst i vores revisionsvirksomhed, søger vi nu revisorelever til vores kontor i Næstved. I bedste fald er du ambitiøs, struktureret og indstillet på at tage ansvar, og som menneske er du udadvendt og initiativrig.

Postnr. / By: 4700 Næstved
Region Hovedstaden, Center for It, Medico og Telefoni søger kontorelev
Firma: Region Hovedstaden, Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) / Stilling: Kontorelev med speciale i offentlig administration

Elev til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration.
Region Hovedstaden, Center for It-, Medico- og Telefoni (CIMT), søger en kontorelev til april 2015. Er du interesseret i administration og koordinering? Vil du tage medansvar for din egen uddannelse? Er du mødestabil og samarbejdsvillig? Så kan vi tilbyde dig en varieret hverdag med alsidige opgaver og daglige udfordringer.Postnr. / By: 2100 København Ø
H&M søger servicemedarbejdere under 18 år
Firma: H&M / Stilling: Servicemedarbejdere (unge)
H&M søger servicemedarbejdere under 18 år til vores butikker i Storkøbenhavn

Leder du efter et spændende studiejob ved siden af din uddannelse? Så mangler én af vores butikker i Storkøbenhavn måske netop dig! Vi søger positive og energiske servicemedarbejdere under 18 år, som med et smil og fantastisk service får vores kunder til at føle sig velkomne og inspirerede, når de shopper i H&M. Dine vigtigste opgaver er at håndtere varer ved prøverummet og på salgsarealet – alt imens du giver kunderne vejledning og service!

Postnr. / By: Storkøbenhavn
Elev i SEB Pension 2015– hvis du vil sikre din fremtid
Firma: SEB / Stilling: Finanselever
Elev i SEB Pension 2015– hvis du vil sikre din fremtid
Vi vil gøre vores bedste for at give vores nye elever en spændende uddannelse med masser af udfordringer og ansvar. Som finanselev hos SEB Pension kommer du til at sidde i en række forskellige afdelinger, hvor du bl.a. kan arbejde med administration af pensionsordninger, udbetaling, skadebehandling og rådgivning pr. telefon i vores Callcenter. Derved får du en god forståelse for, hvordan en organisation som SEB Pension fungerer.

Postnr. / By: 1577 København V
ScanPeople ApS søger kontorelev
Firma: ScanPeople ApS / Stilling: Kontorelev
Interesserer du dig for ordrebehandling, søgning på sociale medier og administration? Vil du trives i et ungt og dynamisk entreprenør miljø? og har du interesse i en fremtidig karriere i rekrutteringsbranchen? Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til vores top motiverede team.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
Faarevejle Fri- og Efterskole søger kontorelev
Firma: Faarevejle Fri- og Efterskole / Stilling: Kontorelev
Kunne du tænke dig at arbejde i administrationen på en skole med børn og unge mennesker fra 5 til 17 år – så er du måske vores nye kontorelev. Faarevejle Fri- og Efterskole søger en selvstændig, sprudlende, moden og omhyggelig kontorelev der har lyst til at være en vigtig medspiller i et lille kontorteam.

Postnr. / By: 4540 Fårevejle
Coop Danmark søger brødbagerelev
Firma: Coop Danmark / Stilling: Brødbagerelever

BRØDBAGERELEV I COOP

At være brødbagerelev i Coop er meget mere end at slå brød op. Her lærer du alt om surdej, cremer samt hvordan man driver en bagerafdeling. Efter uddannelsen har du gode muligheder for en karriere og for at videreuddanne dig.

Postnr. / By: Hele landet
Coop Danmark søger slagterelever
Firma: Coop Danmark / Stilling: Slagterelever

SLAGTERELEV I COOP

At være slagterelev i Coop er meget mere end at lægge kød i disken. Du lærer alt om, hvordan en slagterafdeling skal drives, så du kan blive en god slagtersvend. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vores butikker og videreuddanne dig.

Postnr. / By: Hele landet
Coop Danmark søger salgselever
Firma: Coop Danmark / Stilling: Salgsassistentelever

SALGSELEV I COOP

Som salgselev sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb, sammen med andre unge Coop-elever

Postnr. / By: Hele landet
Coop Danmark søger ledertrainees
Firma: Coop Danmark / Stilling: Ledertrainees

LEDERTRAINEES I COOP

Vi håndplukker vores fremtidige ledere blandt vore medarbejdere. Derfor gør vi alt for at give vores Ledertrainees en så optimal uddannelse som muligt. En uddannelse, der stiller store krav til den enkelte, og som tager sigte mod en lederkarriere i Coop.


Postnr. / By: Hele landet
Coop Danmark søger delikatesseelev
Firma: Coop Danmark / Stilling: Delikatesseelev

DELIKATESSEELEV I COOP

At være delikatesseelev i Coop er meget mere end at stå bag disken. Du lærer også om indkøb, tilberedning af råvarer, anretning af varer og økonomi. Når du er udlært, kan du arbejde i en af vore butikker og videreuddanne dig.


Postnr. / By: Hele landet
MAN Truck & Bus Danmark A/S søger økonomielev
Firma: MAN Truck & Bus Danmark A/S / Stilling: Økonomielev
Interesseret i personlig og faglig udvikling...?
Har du lyst til en spændende hverdag med en stor kontaktflade samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling og vil du være en del af et team, hvor humor, fællesskab og en uformel omgangstone i et dynamisk miljø er højt prioriteret...? - Så er det måske dig vi søger!

Postnr. / By: 2670 Greve
Velkommen til åbent hus hos Novozymes!
Firma: Novozymes A/S / Stilling: Åbent Hus
Velkommen til åbent hus hos Novozymes!
I forbindelse med vores rekruttering af 3 nye administrationselever, vil vi gerne invitere dig til åbent hus på vores hovedkontor i Bagsværd. Her vil du få mulighed for at høre mere om Novozymes som virksomhed samt at møde nogle af de nuværende elever.

Postnr. / By: 2880 Bagsværd
Novozymes A/S søger kontorelever
Firma: Novozymes A/S / Stilling: Kontorelever
Novozymes søger kontorelever
At starte som elev hos Novozymes kan være afsæt for en spændende karriere med masser af muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en international og moderne virksomhed.

Postnr. / By: 2880 Bagsværd
Bygma søger lager- og logistikelev
Firma: Bygma A/S / Stilling: Lager- og logistikelev
ER DU VORES NYE STJERNESKUD?
Som lager- og logistikoperatørelev har du det store forkromede overblik. Vi lærer dig at styre en optimal forsyning og distribution. Uddannelsen varer 2½ år. I løbet af de 2½ år får du 26 ugers undervisning efterfulgt af 4 ugers svendeprøve.

Med en uddannelse i Bygma er du godt rustet!

Postnr. / By: Hele landet
Bygma søger kontorelev
Firma: Bygma A/S / Stilling: Kontorelev
ER DU VORES NYE STJERNESKUD?
Som kontorelev på hovedkontoret vil du i løbet af din elevuddannelse komme rundt i mange forskellige afdelinger, hvor blandt andet det tværfaglige aspekt vil give dig mulighed for at få en alsidig administrativ uddannelse, spækket med opgaver og udfordringer, der sammen og hver for sig bidrager til såvel din faglige som din personlige udvikling.

Postnr. / By: 2860 Søborg
Bygma søger handelsassistentelever til Trælast
Firma: Bygma A/S / Stilling: Handelsassistentelever
ER DU VORES NYE STJERNESKUD?
Som handelsassistentelev i en Trælast kombinerer du en kontor og salgsuddannelse samtidig med, at du bliver specialiseret i salg og service af kunder på det professionelle marked, din uddannelsesretning bliver med speciale i træ og byggematerialer.

Postnr. / By: Hele landet
Bygma søger handelselever til proff- eller byggecenter
Firma: Bygma A/S / Stilling: Handelsassistentelever
ER DU VORES NYE STJERNESKUD?
Som handelsassistentelev i et Proffcenter eller Byggecenter får du et indgående kendskab til vores produkter og erfaring med salg og service til vores kunder, din uddannelsesretning bliver med speciale i værktøj og værktøjsmaskiner.

Med en uddannelse i Bygma er du godt rustet!

Postnr. / By: Hele landet
Arla Foods søger mejeritrainees i hele Danmark
Firma: Arla Foods / Stilling: Mejeritrainees
Arla Foods søger mejeritrainees i hele DanmarkEn uddannelse med holdbare ingredienser
Vidste du, at danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt? Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.
Uddannelsen giver dig indgående kendskab til moderne mejeridrift, og du opnår specialiseret viden om håndværket og teknologien. Som mejeritrainee i Arla får du ansvar på lige fod med dine kolleger, og du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af arbejdsglæde, værdier og faglig ekspertise.

Postnr. / By: Hele landet
inforevision søger revisortrainees
Firma: inforevision / Stilling: Revisortrainees
inforevision søger 5 ambitiøse og dygtige trainees til vores toårige uddannelsesprogram i revision med start 1.9.2015. Vi tilbyder et spændende uddannelsesforløb med spændende opgaver, god løn og et super netværk på alle niveauer.

Postnr. / By: 2860 Søborg
Danmarks Domstole søger kontorelever
Firma: Danmarks Domstole / Stilling: Kontorelever
Danmarks Domstole søger kontoreleverBliv elev ved Danmarks Domstole
Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet og til Domstolsstyrelsen i København. Vi kan tilbyde en spændende og afvekslende hverdag. Du får et jobindhold, der giver mening, fordi du er med til at skabe tryghed og retssikkerhed i Danmark.

Postnr. / By: Hele landet
FONA søger elektronik- og multimedieelever
Firma: FONA / Stilling: Elektronik- og multimedieelever
Har du elev-attitude?
Så bliv elev hos FONA og få en hverdag, der rykker!
Som elev får du
  • en god uddannelse med løn og karrieremuligheder
  • salgsevner som dine venner misunder
  • en spændende hverdag og gode kolleger
  • kendskab til den nyeste teknologi
Læs mere om elevuddannelsen her.

Postnr. / By: Hele landet
Autohuset Vestergaard søger reservedelselev
Firma: Autohuset Vestergaard A/S / Stilling: Reservedelselev
AUTOHUSET VESTERGAARD SØGER ELERVER
Vi tilbyder arbejde i et moderne bilhus med et højt serviceniveau og gode karrieremuligheder. Autobranchen er en spændende branche, hvor tingene ændrer sig hurtigt, og vi forventer derfor, at du ser uddannelse og kursus som en naturlig del af dit job


Postnr. / By: 5700 Svendborg
Matas søger salgselever i hele landet
Firma: Matas A/S / Stilling: Salgselever
Salgselever søges til Matas A/S - hele landet
Vælg en skøn fremtid! - Som elev hos Matas får du adgang til en verden af muligheder. Vælger du en salgsuddannelse hos Matas, får du en dagligdag med direkte kontakt med mange mennesker, du får spændende udfordringer og ansvarsfulde opgaver.

Postnr. / By: Hele landet
Falck søger redderelever til Region Midt
Firma: Falck, Region Midt / Stilling: Redderelever
Falck søger redderelever til hele DanmarkVil du gøre en forskel for andre?

Vi søger lige nu ambulanceredderelever til Region Midt.
Deadline for ansøgning: 20. marts 2015

Postnr. / By: Region Midt
 
Copyright © elevportalen.dk - All Rights Reserved.

CMS & Professionelt Webdesign.