Revisortrainee i PwC

top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode.
Glemt din adgangskode?
 
 
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Kontorelev, offentlige administration i kommune, amt og statOffentlig Administration er opdelt i to specialer, rettet mod uddannelse i henholdsvis:

- Kommune/Amtskommune, og
- Statslige institutioner

Målet for uddannelsen

Den uddannede kan udføre arbejdsopgaver og beherske metoder inden for de administrative hovedområder i en offentlig virksomhed, det være sig inden for enten det kommunale/amtskommunale eller det statslige område. Den uddannede har lært at udvise initiativ, selvstændighed, samarbejdsevne, kreativitet og evne til at rådgive og kommunikere, herunder om anvendelsen af IT på den offentlige arbejdsplads over for borgere og brugere Eleven opnår under uddannelsen viden om, hvordan man på praktikstedet søger at realisere politisk fastsatte målsætninger.

Praktikstedet

Under uddannelsen skal eleven beskæftige sig med arbejdsopgaver inden for områder som:

- Kommunikation og korrespondance
- Administration
- Regnskab
- Personaleadministration
- Strategisk udvikling og handlingsplaner

Skolen

Undervisningen på skolen varer i alt 13 uger med emnerne:

- Målstyring og kvalitetssikring i den offentlig sektor
- Sagsbehandling
- Informationslagring og –søgning
- Kommunikation, markedsføring og brugerservice
- Præsentations- og vejledningsteknikker
- Teamwork i offentlig sektor
- Nye samarbejdsflader mellem offentlig og privat sektor
- Den offentlige sektors økonomi og lovgrundlag samt værktøjer


I alt er der 15 ugers skoleophold incl. den afsluttende fagprøve.


Kilde: http://www.uddannelsesnaevnet.dk/Finansforbundet søger økonomielev
Firma: Finansforbundet / Stilling: Økonomielev
Vi søger en økonomielev til start 1. marts 2015. Du er engageret og initiativrig, er positiv og serviceminded og kan lide at samarbejde. Du har en HHX, HGS eller lign. uddannelse, når du starter hos os. Derudover har du erfaring med at arbejde med diverse IT-værktøjer, og behersker dansk i både skrift og tale.

Postnr. / By: 1411 København K
Terminalen Ole Mathiesen Biler søger reservedelselev
Firma: Terminalen Ole Mathiesen Biler / Stilling: Reservedelselev
Nu har du muligheden for at komme til at arbejde inden for et af Danmarks førende bilhuse. Vi står og mangler en ny elev til vores reservedelsafdeling i Taastrup, så hvis du har interesse for biler og brænder for salg og kundekontakt samt besidder et højt humør, så er det lige dig, vi søger.

Postnr. / By: 2630 Taastrup
Hørkram Foodservice A/S søger kontorelever
Firma: Hørkram Foodservice A/S / Stilling: Kontorelever
Hørkram Foodservice A/S søger kontorelever med speciale i administration med ansættelse i efteråret 2015. Vi tilbyder en elevplads i en stor virksomhed med positiv udvikling, gode og engagerede kolleger, hvor der lægges stor vægt på venlig omgangstone og god service.

Postnr. / By: 4180 Sorø
Skandia A/S søger finanselever
Firma: Skandia A/S / Stilling: Finanselever
Som elev i Skandia får du en 2-årig finansiel uddannelse inden for liv og pension. I uddannelsesforløbet er der en række skoleophold kombineret med praktik. For at gøre den praktiske del så spændende som muligt, sørger vi for, at du ikke kun kommer til at sidde ét sted - men derimod får prøvet kræfter i flere forskellige afdelinger og funktioner.

Postnr. / By: 2300 København S
Plus Bolig søger ejendomsserviceteknikerelev
Firma: Plus Bolig / Stilling: Ejendomsserviceteknikerelev
Plus Bolig søger ejendomsserviceteknikerelev

Vil du være med på vores super hold?
Vi søger en frisk og ansvarsbevidst ejendomsserviceteknikerelev. Har du lyst til at arbejde i et boligselskab med godt 3500 boliger, hvor du er tæt på mennesker, og holder du af at arbejde i de grønne områder samt bygningsvedligeholdelse? Så er du måske den, vil leder efter.

Postnr. / By: 9100 Aalborg
Jysk Landbrugsrådgivning søger revisortrainees
Firma: Jysk Landbrugsrådgivning / Stilling: Revisortrainees
Revisortrainee hos Jysk Regnskab
Har du afsluttet en HHX, STX eller finansøkonom uddannelse, så tilbyder vi en uddannelse med masser af muligheder. Som revisortrainee hos Jysk Regnskab tilbydes du en alsidig uddannelse med gode udviklingsmuligheder. I starten af din uddannelse vil du blive tildelt praktiske opgaver, som løses i tæt samarbejde med din mentor.

Postnr. / By: 6705 Esbjerg, 7190 Billund
Hunkemöller søger salgselev i Waves
Firma: Hunkemöller Danmark A/S / Stilling: Salgselev
BLIV VORES NYE SALGSELEV I HUNKEMÖLLERS BUTIK I Waves
Som salgselev hos Hunkemöller vil du være del af Nordeuropas førende lingeri brand. Du vil få en betydningsfuld rolle i et dynamisk team og være med til at præge butikken. Skal du med på holdet?

Postnr. / By: 2670 Greve
Bestseller A/S søger indkøbselever
Firma: Bestseller A/S / Stilling: Indkøbselever
BLIV INDKØBSELEV HOS BESTSELLER
Som indkøbselev i BESTSELLER sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Her gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver tilknyttet en specifik produktgruppe i et indkøbsteam hos et af vores brands, hvor den praktiske del af din elevuddannelse foregår.

Postnr. / By: Brande, Horsens, Århus, Stilling (Århus)
Bestseller A/S søger butikselever
Firma: Bestseller A/S / Stilling: Butikselever
BLIV BUTIKSELEV HOS BESTSELLER
Som butikselev i BESTSELLER sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Her gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Elevuddannelsen er et godt springbræt til et videre karriereforløb, og er du blandt de bedste elever, er vejen banet for din karriere i BESTSELLER.

Postnr. / By: Hele landet
Bestseller A/S søger salgselever
Firma: Bestseller A/S / Stilling: Salgselever
BLIV SALGSELEV HOS BESTSELLER
Som salgselev i BESTSELLER sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Her gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du vil her indgå i salgsteamet på et specifikt marked hos et af vores brands, hvor den praktiske del af din elevuddannelse foregår.

Postnr. / By: Brande, Horsens, Århus, Stilling (Århus)
Hunkemöller søger salgselev i Ballerup
Firma: Hunkemöller Danmark A/S / Stilling: Salgselev
BLIV VORES NYE SALGSELEV I HUNKEMÖLLERS BUTIK I BALLERUP
Som salgselev hos Hunkemöller vil du være del af Nordeuropas førende lingeri brand. Du vil få en betydningsfuld rolle i et dynamisk team og være med til at præge butikken. Skal du med på holdet?

Postnr. / By: 2750 Ballerup
Siemens A/S søger kontorelever
Firma: Siemens A/S / Stilling: Kontorelever
Økonomielev søges til Siemens A/S Hvis du har lyst til at få foden indenfor i en stor og international virksomhed, hvor du selv er med til at bestemme arbejdsområderne og du får et stort netværk af kolleger og samarbejdspartnere worldwide, så skal du søge ind som elev hos Siemens. Til vores Supply Chain Management afdeling i Service Wind Power søger vi 2 elever med opstart d.1. marts, alternativt 1. september, 2015. Den ene elevstilling er tilknyttet Indkøb og Retur, mens den anden er tilknyttet Customer Order Management og Transport.

Postnr. / By: 7330 Brande
Siemens A/S søger kontorelev
Firma: Siemens A/S / Stilling: Kontorelev
Økonomielev søges til Siemens A/S Vi søger vi pr. 1. marts 2015 en dygtig og engageret kontorelev med speciale i Administration til vores HR-afdeling i Brande. Som kontorelev gennemgår du en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år. Sideløbende med din praktiske oplæring følger du obligatorisk skoleundervisning, og i løbet af uddannelsen vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver.

Postnr. / By: 7330 Brande
Novo Nordisk A/S søger 20 kontorelever
Firma: Novo Nordisk A/S / Stilling: Kontorelever
20 kontorelever til en global og innovativ virksomhed
Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling i løbet af de 2 år som kontorelev. Gennem din elevtid kommer du til at arbejde i 3 forskellige afdelinger, og det giver dig god mulighed for at blive afklaret med, i hvilken retning du vil udvikle dig. Elevuddannelsen vil blive et godt springbræt for din videre karriere.

Postnr. / By: Storkøbenhavn og Kalundborg
BDO søger revisortrainees
Firma: BDO / Stilling: Revisortrainees
SOM TRAINEE HOS BDO BLIVER DU EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK - LOKALT OG INTERNATIONALT, HVOR DU KONSTANT UDVIKLER DIG OG FÅR STYRKET DIT TALENT. ER DU VORES NÆSTE TRAINEE, SÅ LÆS MERE OG SEND DIN ANSØGNING PÅ BDO.DK/TRAINEE

Postnr. / By: Hele landet
hummel International a/s søger salgselev
Firma: hummel International a/s / Stilling: Salgselev
Til hummels salgsafdeling søges en salgselev til Salg Fashion med start hurtigst muligt. Som en del af vores salgsteam bliver din opgave at indtaste ordrer samt varetage mangeartede administrative opgaver. Du vil dagligt have kontakt ud af huset i forbindelse med telefonsalg primært til danske kunder. Endelig vil du være back-up til vores skandinaviske sælgere.

Postnr. / By: 8000 Århus C

                    
 
Copyright © www.elevportalen.dk - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.


HTML5 | CSS3