Bliv maskinmester på MSK!

Som maskinmester får du et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger - til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Redmark Trainee 2020 - København

Redmark søger ambitiøse traineesSted

Redmark 
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2020

Kontakt

HR-Chef, Marlene Krogh
tlf. 98 18 33 33  
mkr@redmark.dk.

Er du god til tal, og ved du hvad der tæller? Motiveres du af udfordringer og ansvar? Er svaret ja, er du måske vores nye trainee.

Redmark søger ambitiøse trainees, der ønsker en udfordrende karriere i revisionsbranchen. Vi tilbyder en unik traineetid, hvor du sammen med andre unge kollegaer vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer og møde nye udfordringer hver eneste dag.

Vi slipper ambitionerne løs

Redmark er en videns- og karrierevirksomhed med store mulighed for dig, men vi stiller også krav. Din karriere er nemlig også dit ansvar. Redmarks succes, og ikke mindst vores kunders, afhænger af vores medarbejdere, så vi tager din udvikling seriøst. Vi giver dig mulighed for at vokse kontinuerligt, støtter dig i processen og giver dig de allerbedste værktøjer til at realisere dine mål.

Har du revisor DNA?

Har du revisor DNA, og har du afsluttet HHX, STX, finansøkonom, finansbachelor, financial controller, HA eller anden relevant uddannelse med gode resultater og med interesse for tal og økonomi, så er det måske lige dig, vi står og mangler til vores nye traineehold.

Du tænker tværfagligt og har talforståelese ud over gennemsnittet, hvilket afspejler sig i dine karakterer. Endvidere har du gode formuleringsevner mundtligt og skriftligt. Du har desuden gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data.

Er du interesseret i:

  • Daglige udfordringer og ansvar 
  • Mulighed for videreuddannelse og karriere 
  • Et ungt team og samarbejde med andre trainees 
  • En god traineeløn 
  • En arbejdsplads med masser af sociale arrangementer 
  • En uformel og ligefrem omgangstone 
  • Og meget mere

Din ansøgning

Det er en vigtig beslutning at sige ja til en traineeplads, og derfor har vi en grundig og professionel ansættelsesproces, der giver både dig og os det bedst mulige grundlag for at træffe den rigtige beslutning.

Du kan søge stillingen som revisortrainee hos Redmark via vores hjemmeside, hvor du kan uploade din ansøgning, dit CV samt karakterer. Som noget nyt, har du også mulighed for at uploade et videoklip, hvor du fortæller, hvorfor du mener, at du har revisor DNA.

Af hensyn til persondataforordningen modtager vi ikke anøgninger pr. mail. Ønsker du at komme i betragtning til stillingen, er det derfor vigtigt, at du uploader din ansøgning via vores hjemmeside.

Ansøgninger modtaget pr. mail vil blive slettet.

Ansøgningsfrist: Ongoing

 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

At arbejde hos Redmark

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder.

Dynamik og videndeling i hverdagen

”Hvis man tror, at en revisor bare sidder på et kontor fyldt med ringbind og med støv på skuldrene – så tager man fejl. Jeg oplever en fed kombination mellem teori og praksis, og jobbet som revisor betyder i høj grad også kontakt med mennesker. Det er utrolig rart, at der veksles mellem arbejde på kontoret og kundebesøg hos forskellige kunder.”

Mød Simona og andre trainees på Facebook #minhverdag

Bliv en del af vores traineehold

Hvert år pr. 1. september ansætter Redmark i gennemsnit 15 trainees til vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi er lige her!

Redmark 
Hasseris Bymidte
69000 Aalborg


Bliv en del af et enestående sammenhold

Send din ansøgning i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselever og logistikelever til start 1. september!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere