FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev i Lidl 2019

Skal du være en af de udvalgte?



Sted

Lidl Danmark
Vi søger elever til vores butikker i
hele landet og vores udvælgelsesevents bliver holdt på 6 lokationer rundt om i Danmark.

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. februar 2019

Aalborg d. 11. marts
Viborg d. 6. marts
Aarhus d. 5. marts
Kolding d. 4. marts
Odense d. 14. marts
Køge d. 7. marts

Kontakt

Rekrutteringskonsulent Linda Madsen
tlf. 76 35 00 00



.

LIDL'S UDVÆLGELSESEVENT 2019 

Har du ambitioner, drive og en god uddannelse, så søg elevplads hos os - de særligt udvalgte ansøgere deltager i et af vore udvælgelsesevents.

Lidl afholder udvælgelsesevents på 5 lokationer i hele Danmark

For at komme i betragtning til et af vores udvælgelsesevent skal du sende os din ansøgning hurtigst mulig. Når du har sendt din ansøgning, CV og andre relevante bilag til os, vil vi foretage en grundig vurdering af dine ansøgningspapirer. Såfremt vi finder din profil interessant, vil du blive invitere til en samtale. Såfremt du går videre fra samtalen, vil du blive inviteret til et udvælgelses-event, der kommer til at finde sted i starten af marts. Derefter bliver det besluttet, om du bliver tilbudt en af de attraktive elevpladser.

STRÆBER DU OGSÅ EFTER MERE? SÅ START DIN KARRIERE SOM ELEV I LIDL.
VORES UDVÆLGELSESEVENTS BLIVER AFHOLDT I:

  • Aalborg d. 11. marts 
  • Viborg d. 6. marts
  • Aarhus d. 5. marts
  • Kolding d. 4. marts
  • Odense d. 14. marts
  • Køge d. 7. marts

Læs mere om vores elevuddannelse og send os din ansøgning via: karriere.lidl.dk/elev

Ansøg nu

Min største oplevelse i Lidl har været at styre en butik selv sammen med resten af elevholdet. Det var utroligt udfordrende, og det har udviklet os alle sammen. Det gav os en smagsprøve på, hvordan det er for vores ledere til dagligt, og hvor stort et arbejde det kan være. Det var også med til at give mig lysten til at tage næste skridt i min karriere og blive souscheftrainee.

Marie Fie - Tidligere elev i Lidl 

Branchens bedste elevuddannelse

Med en elevplads i Lidl får du næsten 2.500 kolleger, du ved, du kan regne med. For uanset hvor forskellige vi er, arbejder vi alle for et fælles mål, når vi trækker Lidl-uniformen på. Og hvis vi kun har en ting til fælles, er det, at vi elsker vores arbejde, fordi vi kan se, at de giver resultater.

Kom med til vores udvælgelsesevent!

Send din ansøgning i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®