top

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Ambitiøs logistikelev søges

Hos Siemens Healthcare kan du se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du stifter bekendtskab med mange områder inden for indkøb og logistik.

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Dagrofa

Dagrofa søger ny økonomielev


Gør forskellen, som økonomielev hos Dagrofa 

Du står overfor et afgørende uddannelsesvalg. Du ved, at din første arbejdsplads får afgørende betydning for din videre karriere. Du er ambitiøs og målrettet. Du er serviceminded og struktureret og kan bidrage til en professionel opgaveløsning af høj kvalitet til vores forretning. 

Du ansættes i en af Danmarks største virksomheder inden for fødevarer. En virksomhed med ambitioner om vækst og en klar strategi for eksekvering. Vores nye elev bliver en del af forretningens Fælles Service Center i Ringsted. Du får en bred kontaktflade og en stor indsigt i regnskabsopgaver henvendt mod vores kæder MENY, SPAR, Min Købmand, LET-KØB og vores grossistforretning Dagrofa Logistik. 

Den rette hylde i Dagrofa 

Du bliver en del af en afdeling med 30 kolleger fordelt på 5 afdelinger med hvert deres speciale, hvorfor din uddannelse vil blive struktureret i en turnus mellem fakturamodtagelse, fakturakontrol, debitor, kreditor samt finans. Du får derfor mulighed for at finde dit interesseområde inden for økonomi og udvikle dine kompetencer yderligere i den sidste del af uddannelsen. 

Lige nu søger vi 

En økonomielev til vores 2-årige uddannelse, hvor du har mulighed for at kombinere praktisk arbejde med sjove og lærerige skoleophold. Med en elevuddannelse fra Dagrofa får du ikke kun et stærkt springbræt til din videre karriere – du får mulighed for at bruge dine kompetencer inden for mange forskellige områder. 

Du bidrager til Dagrofas vækst ved at være serviceminded og omhyggelig, hvilket kan ses i din opgaveløsning og din evne til at følge opgaver til dørs, og trives i en verden, der er under konstant forandring. Som person er du struktureret og systematisk, har øje for detaljer og brænder for økonomifaget. 

For at blive elev skal du have afsluttet det merkantile grundforløb med EUX, HG eller EUD Student (HHX/STX/HTX med efterfølgende 5-10 ugers forløb på handelsskolen). 

Du kan gå hele vejen 

Har du engagementet, evnerne og motivationen, har du gode muligheder for at gå hele vejen. Med en elevuddannelse i bagagen har du et stærkt fundament for din videre karriere. Måske tager din interesse og engagement dig videre til helt nye højder? Med en elevplads i Dagrofa har du rig mulighed for at finde din rette hylde. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, kan du kontakte Bolette Schou Jensen på tlf.: 72 33 14 54 Forventet påbegyndt elev-uddannelse 1. september 2019, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dagrofa
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Bolette Schou Jensen
tlf. 72 33 14 54 .

Bliv økonomielev

Banker dit hjerte mere for økonomi, uddanner vi kontorelever med økonomi som speciale på kontorerne i Ringsted og Herning. I Ringsted ligger vores finance-afdeling, som blandt andet er ansvarlig for koncernens overordnede økonomi. Uddannelsen i Herning sker i løn- og regnskabsserviceafdelingen, som står for lønafregningen for hele Dagrofa og udarbejdelse af regnskaber for vores butikker. Uddannelsen varer 2 år, hvor du er i praktik det meste af tiden og på skole ind i mellem. Adgangskravet til kontoruddannelsen er EUX-kontor, HG med adgangskrav til kontor, en HHX, STX, HTX eller HF suppleret med 5-10 ugers kontorgrundforløb fra handelsskolen.

" width="600">

Vi er lige her!

Banker dit hjerte mere for økonomi, uddanner vi kontorelever med økonomi som speciale på kontorerne i Ringsted og Herning. I Ringsted ligger vores finance-afdeling, som blandt andet er ansvarlig for koncernens overordnede økonomi.   Gem til senere

Flere elevstillinger du vil være vild med...

Hovedstaden

Housing Denmark A/S

Kontorelev

Indrykket: 24. juli 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Start din karriere i BDO

Vi søger revisor trainees til start 1. september 2020

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Garant søger elever

Få en karriereorienteret uddannelse inden for salg og service?

Karriere i salgs- og mediebranchen?

Jysk Fynske Medier søger talentfulde trainees til 1-årig salgsuddannelse. 

REDMARK TRAINEE 2020

Er du god til tal, og ved du hvad der tæller? Motiveres du af udfordringer og ansvar?

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere