Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Dagrofa

Dagrofa søger ny økonomielev


Gør forskellen, som økonomielev hos Dagrofa 

Du står overfor et afgørende uddannelsesvalg. Du ved, at din første arbejdsplads får afgørende betydning for din videre karriere. Du er ambitiøs og målrettet. Du er serviceminded og struktureret og kan bidrage til en professionel opgaveløsning af høj kvalitet til vores forretning. 

Du ansættes i en af Danmarks største virksomheder inden for fødevarer. En virksomhed med ambitioner om vækst og en klar strategi for eksekvering. Vores nye elev bliver en del af forretningens Fælles Service Center i Ringsted. Du får en bred kontaktflade og en stor indsigt i regnskabsopgaver henvendt mod vores kæder MENY, SPAR, Min Købmand, LET-KØB og vores grossistforretning Dagrofa Logistik. 

Den rette hylde i Dagrofa 

Du bliver en del af en afdeling med 30 kolleger fordelt på 5 afdelinger med hvert deres speciale, hvorfor din uddannelse vil blive struktureret i en turnus mellem fakturamodtagelse, fakturakontrol, debitor, kreditor samt finans. Du får derfor mulighed for at finde dit interesseområde inden for økonomi og udvikle dine kompetencer yderligere i den sidste del af uddannelsen. 

Lige nu søger vi 

En økonomielev til vores 2-årige uddannelse, hvor du har mulighed for at kombinere praktisk arbejde med sjove og lærerige skoleophold. Med en elevuddannelse fra Dagrofa får du ikke kun et stærkt springbræt til din videre karriere – du får mulighed for at bruge dine kompetencer inden for mange forskellige områder. 

Du bidrager til Dagrofas vækst ved at være serviceminded og omhyggelig, hvilket kan ses i din opgaveløsning og din evne til at følge opgaver til dørs, og trives i en verden, der er under konstant forandring. Som person er du struktureret og systematisk, har øje for detaljer og brænder for økonomifaget. 

For at blive elev skal du have afsluttet det merkantile grundforløb med EUX, HG eller EUD Student (HHX/STX/HTX med efterfølgende 5-10 ugers forløb på handelsskolen). 

Du kan gå hele vejen 

Har du engagementet, evnerne og motivationen, har du gode muligheder for at gå hele vejen. Med en elevuddannelse i bagagen har du et stærkt fundament for din videre karriere. Måske tager din interesse og engagement dig videre til helt nye højder? Med en elevplads i Dagrofa har du rig mulighed for at finde din rette hylde. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, kan du kontakte Bolette Schou Jensen på tlf.: 72 33 14 54 Forventet påbegyndt elev-uddannelse 1. september 2019, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dagrofa
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Bolette Schou Jensen
tlf. 72 33 14 54 .

Bliv økonomielev

Banker dit hjerte mere for økonomi, uddanner vi kontorelever med økonomi som speciale på kontorerne i Ringsted og Herning. I Ringsted ligger vores finance-afdeling, som blandt andet er ansvarlig for koncernens overordnede økonomi. Uddannelsen i Herning sker i løn- og regnskabsserviceafdelingen, som står for lønafregningen for hele Dagrofa og udarbejdelse af regnskaber for vores butikker. Uddannelsen varer 2 år, hvor du er i praktik det meste af tiden og på skole ind i mellem. Adgangskravet til kontoruddannelsen er EUX-kontor, HG med adgangskrav til kontor, en HHX, STX, HTX eller HF suppleret med 5-10 ugers kontorgrundforløb fra handelsskolen.

" width="600">

Vi er lige her!

Banker dit hjerte mere for økonomi, uddanner vi kontorelever med økonomi som speciale på kontorerne i Ringsted og Herning. I Ringsted ligger vores finance-afdeling, som blandt andet er ansvarlig for koncernens overordnede økonomi.   Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere