Ørsted søger elever

 Vi har fokus på din udvikling og giver et godt grundlag for din videre karrriere.

Læs mere
top

Annonce

Ørsted søger elever

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab. 

Annonce

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi søger 6 friske elever, der kan starte den 1. september 2020

Annonce

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee? Pr. 1. februar og 1. september 2020 søger vi nye trainees, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Ansøgningsfristen er udløbet
 

ECIT Services A/S

Økonomielev til virksomhed i vækst


Elevplads som vil gøre en forskel for din fremtidige karriere

ECIT Services A/S varetager økonomifunktionen for en række spændende virksomheder.

Som elev hos ECIT kommer du rundt om hele økonomifunktionen (debitor, kreditor, løn, rapportering, budgettering m.v.) for mange forskellige virksomheder. Du kommer til at indgå i et team af erfarne og dygtige økonomifolk, som har selvstændigt ansvar for en række virksomheder.

Vi bruger de sidste nye IT-systemer til scanning, Business Intelligence, økonomistyring. Som elev vil du få lejlighed til at vokse med opgaverne. Du vil ret hurtigt få direkte kontakt med vores kunder og kundernes interessenter. Når du er klar til det, vil du få et selvstændigt ansvar for dine ’egne’ kunder.

Vi er en virksomhed i stærk vækst og er afhængige af at den enkelte medarbejder engagerer sig i vores og vores kunders udvikling og vækst. Det skal være rart at gå på arbejde hver dag. De rammer har vi skabt ved::
  • Et højt fagligt niveau med dygtige sparringspartnere 
  • Engagerede kolleger, som altid står parat til at hjælpe 
  • Vi samarbejder om at nå de fælles resultater 
  • Høj medarbejdertilfredshed, som vi mærker i dagligdagen

Vi søger en engageret, ansvarsbevidst elev med EUX, HHX, STX eller lignende, som kvalificerer dig til en elevplads og opstart på HD. Du er udadvendt, serviceminded, imødekommende, god til at skabe relationer og går til arbejdet med godt humør. Du skal være klar til at lære og tage udfordringerne op som de kommer.

Vi forventer, at du indenfor første år starter på HD studiet, som ECIT støtter op om. Til gengæld kan vi tilbyde en interessant arbejdsplads, med stor fleksibilitet og en høj grad af selvstændigt ansvar. Du kommer ikke til at kede dig!

Du bestemmer selv din arbejdstid indenfor tidsrummet 8-17 og stillingen aflønnes i henhold til gældende takster for elevansættelse. Du får en spændende arbejdsplads med attraktiv frokostordning, sociale arrangementer (julefrokost, sommerfest, løbende arrangementer mv.). Vi bor pt. i Smørum, men planlægger at flytte i løbet af 2019 tættere på byen.

Send din ansøgning bilagt CV til recruitment@ecitservices.dk Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til os.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ECIT Services A/S
Hassellunden 16
2765 Smørum

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Skriv til os på:
recruitment@ecitservices.dk.

ECIT Services A/S

Vi er en del af en hastigt voksende koncern med 1000 medarbejdere, 1 mia. NOK i omsætning og aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark. Vi vokser massivt hvert eneste år, både lokalt og internationalt og har brug for talenter, som værdifulde ressourcer i den fortsatte vækst. For den rette person vil der være spændende karrieremuligheder. Der vil også efter endt elevtid være mange muligheder for fortsat udvikling, som fagansvarlig, teamleder, controller eller andet i Danmark eller internationalt.

Vi er lige her!

Vores ambition er at skabe morgendagens bedste outsourcing partner til IT-, økonomi- og administrations funktioner. Vil du med på holdet? Så send os din ansøgning hurtigst muligt :-)Vi glæder os til at høre fra dig! 

  Gem til senere

Kontorelev med lyst til udfordringer

Dansk Erhverv søger en engageret og initiativrig kontorelev

Elev i IKEA

Bliv logistikelev, salgselev eller dekoratørelev / visual merchandiser

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

Speditørelev i DSV

DSV søger speditørelever, der præsterer og viser initiativ. Hos DSV bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever og en hel unik mulighed for at udvikle dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere