X
top
 

Bygningsstyrelsen

Elever med speciale i Økonomi eller Offentlig administration til Bygningsstyrelsen


Har du lyst til at få praktisk erfaring og viden indenfor økonomi eller offentlig administration, og vil du gerne have en bred uddannelse indenfor et af de to områder, så har vi elevpladsen til dig. 

Bygningsstyrelsen søger én kontorelev med speciale i offentlig administration og én kontorelev med speciale i økonomi til en toårig kontoruddannelse med start den 1. september 2019. 

Som elev i Bygningsstyrelsen får du et indblik i den finansielle og administrative del af Danmarks største offentlige bygge- og ejendomsvirksomhed. Vi tilbyder dig ansvar i hverdagen med mange forskellige og spændende arbejdsopgaver. Når du starter, vil der stå en elevoplæringsansvarlig klar til at sikre, at du får den rette oplæring, inden du sidder selvstændigt med opgaverne.

I Bygningsstyrelsen har vi fem elever, der ligesom dig ønsker at opbygge viden indenfor enten økonomi eller offentlig administration. Eleverne er gode til at bruge hinanden til at snakke om hverdagens arbejdsopgaver, men de har også skabt et socialt fællesskab, hvor de blandt andet arrangerer månedlige fælles elevfrokoster. 

Hvem er vi? 

Bygningsstyrelsen er en del af Transport, Bolig og Bygningsministeriet. Hos Bygningsstyrelsen har vi ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til vores kunder. Vi løser opgaver indenfor køb, salg, byggeri, renovering og vedligehold. Bygningsstyrelsen indgår desuden aftaler om lokaler hos private udlejere og videreformidler dem til statens institutioner. 

I 2019 flyttede vi ind i vores nye kontor på Vesterbro, hvor vi har en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der passer til de forskellige opgaver, vores medarbejdere skal løse i løbet af deres arbejdsdag. Det gør, at vores medarbejdere mere naturligt mødes på tværs af centre – og det giver dig mulighed for at få et større indblik i styrelsens arbejde. Derudover giver det dig en god mulighed for at opbygge relationer til kolleger med forskellige baggrunde, som hver især kan bidrage til din udvikling. Den aktivitetsbaserede indretning er valgt, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel. 

Hvem er du? 

Vi forventer, at du har bestået HG, HHX, EUX eller EUS med et tilfredsstillende resultat, har flair og interesse for tal og it, samt at du er fortrolig med Excel og har et godt kendskab til Office-pakken. 

Som person er du opsøgende, målrettet og frisk på at kaste dig ud i nye udfordringer. Vi søger en elev, som evner at arbejde selvstændigt, men også kan indgå i teams og aktivt benytte de mange forskellige arbejdsområder, vores aktivitetsbaserede indretning indeholder. Vi lægger vægt på, at du kan kombinere teori og praksis samt tage ansvar for egne opgaver og læring. Derudover søger vi en elev med gåpåmod og lyst til at både personlig og faglig udvikling. 

Elev i Offentlig administration 

Som elev indenfor offentlig administration får du mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige arbejdsopgaver, da elevforløbet er opbygget på tværs af centrene: Center for udlejning, HR og Center for byggeri. Da en del af dine arbejdsopgaver indebærer kontakt med vores kunder, er det en fordel at du er udadvendt og serviceminded af natur. Som elev hos os kommer du primært til at arbejde med statslig ejendomsadministration, regnskab og databehandling - og dine arbejdsopgaver bliver blandt andet: 

 • Fakturabehandling, kontroller og varemodtagelse 
 • Energimærkebehandling ved oprettelse af nye ejendomme 
 • Engangsopkrævninger til statens kunder på baggrund af lejeregulering 
 • Nettoprisindeksregulering, skatter og afgifter i forbindelse med potentielle stigninger i leje eller regulering 
 • Årlig kontrol af forbrugs- og driftsregnskaber
 • Afstemninger, rykkerprocedurer og fakturafordeling i Center for økonomi
 • Personaleadministration og sekretæropgaver i HR 

Elev i Økonomi 

Som økonomielev bliver du ansat i Center for Økonomi. Dette giver dig får mulighed for at specialisere dig inden for det finansielle område. Gennem elevforløbet kommer du primært til at arbejde med statslige regnskaber og budgetter, men du får også en generel viden om Finansloven og styrelsens vision. Du vil have løbende dialog med Statens Administration, som varetager bogføring og betaling af fakturaer for størstedelen af de statslige institutioner. Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet: 

 • Fakturafordeling og administration af de ca. 35.000 fakturaer vi modtager årligt samt bidrage til udarbejdelse af løbende fakturastatistiker til ledelsen 
 • RejsUd kontrol og administration 
 • Økonomistyring i form af løbende regnskabsmæssige kontroller samt løbende omposteringer af udgifter og indtægter 
 • Rykke for tilgodehavender hos vores leverandører og manglende betaling af husleje hos statens kunder. 
 • Likviditetsstyring herunder placering af indkommende indbetalinger samt afstemning af bankkonti 
 • Løbende opfølgning på igangværende byggesager, eksempelvis nybyggerier, modernisering og vedligehold for statens. 
 • Løn og ansættelse 
 • Ansættelsesområdet er Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 KBH V og ansættelsen sker i henhold til OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Staten og HK. 

Ansøgning og kontakt 

Vil du vide mere om stillingen som elev i offentlig administration, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Per Hartmann Frandsen på tlf. 41 70 11 50. Ønsker du at vide mere om stillingen som elev i Center for Økonomi, eller har du spørgsmål til elevforløbet generelt, er du velkommen til at kontakte elevadministrator Dennis G. Kofoed på tlf. 41 70 11 20. 

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 4. april 2019 kl.12.00. Du søger stillingen via "ansøg nu" knappen eller ved at gå ind på ind på www.bygst.dk/job. Her skal du også angive, om du søger elevpladsen til Offentlig administration eller Økonomi. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering om, at vi har modtaget din ansøgning. Vi forventer at holde samtaler i uge 15, og at dit elevforløb starter den 1.september 2019.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bygningsstyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 4. april 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Spørgsmål vedr. økonomielev
Dennis G. Kofoed
tlf. 41 70 11 20

Spørgsmål vedr. kontorelev
Per Hartmann Frandsen
tlf. 41 70 11 50.

Bygningsstyrelsen er statens største ejendomsvirksomhed og bygherre. Vi leverer arbejdspladser til statslige institutioner og fysiske rammer til universiteter. Mangfoldighed er et aktiv, som vi bruger i vores hverdag for at løse vores opgaver. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, etnicitet eller religion til at søge.

Vores arbejdsplads

Bygningsstyrelsen spænder arbejdsområderne bredt og vores ca. 230 medarbejdere kommer med mange forskellige baggrunde, der i samspil skaber stor værdi. Organisationen rummer bl.a. arkitekter, ingeniører, samfundsvidenskabelige generalister, administrative medarbejdere og teknisk personale. Arbejdsmiljøet er præget af højt engagement, samarbejde på tværs og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi lægger vægt på en god balance mellem arbejde og fritid, og anerkender, at der er individuelle forskelle og behov. ”Er der en god stemning mellem dig og dine kolleger” blev topscorer inden for temaet arbejdsglæde, da medarbejderne svarede på den seneste tilfredshedsundersøgelse.

" width="600">

Vi er lige her!

Bygningsstyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København VVi er din genvej til fremtiden

Bliv en del af os! Vi er et netværk af mere en 25.000 unge, der har fokus på den fremtidige karrierevej.

Flere elevstillinger du vil være vild med...

TT Revision søger revisorelev

TT Revision søger revisorelev

TT Revision

Hovedstaden  /  Revisorelev  /  Tiltrædelse: 01-08-2019

TT Revision søger revisorelev

TT Revision søger revisorelev

TT Revision

Hovedstaden  /  Revisorelev  /  Tiltrædelse: 01-08-2019


Lantmännen Unibake søger Financial Controller Trainee

Lantmännen Unibake søger Financial Controller Trainee

Lantmännen Unibake

Hovedstaden  /  Financial Controller Trainee  /  Tiltrædelse: 01-08-2019

VH Revision, Danrevi søger økonomielev

VH Revision, Danrevi søger økonomielev

VH Revision, Danrevi Odense

Syddanmark  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: 02-09-2019


Peter Bodum A/S søger kontorelev

Peter Bodum A/S søger kontorelev

Bodum

Hovedstaden  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

FOSS søger kontorelever

FOSS søger kontorelever

FOSS

Hovedstaden  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Granly Gruppen søger en kontorelev

Granly Gruppen søger en kontorelev

Granly Gruppen

Syddanmark  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

SimCorp søger økonomielev

SimCorp søger økonomielev

SimCorp

Hovedstaden  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt


CBS, Copenhagen Business School søger økonomielever

CBS, Copenhagen Business School søger økonomielever

Copenhagen Business School

Hovedstaden  /  Økonomielever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

JP/Politikens Hus søger økonomielever

JP/Politikens Hus søger økonomielever

JP/Politikens Hus

Hovedstaden  /  Økonomielever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Caddie Golfrejser søger rejselivselev

Caddie Golfrejser søger rejselivselev

Caddie Golfrejser A/S

Hovedstaden  /  Rejselivselev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Pindstrup søger kontorelev

Pindstrup søger kontorelev

Pindstrup Mosebrug A/S

Midtjylland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-08-2019


Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet søger kontorelev

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet søger kontorelev

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Hovedstaden  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

Mercantec søger kontorelev til kommunikation

Mercantec søger kontorelev til kommunikation

Mercantec

Midtjylland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-05-2019


Mercantec søger kontorelever

Mercantec søger kontorelever

Mercantec

Midtjylland  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 12-08-2019

FLSmidth søger kontorelev

FLSmidth søger kontorelev

FLSmidth

Hovedstaden  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Bygningsstyrelsen søger økonomielever

Bygningsstyrelsen søger økonomielever

Bygningsstyrelsen

Hovedstaden  /  Økonomielever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

DTU søger økonomielever

DTU søger økonomielever

DTU, Campus

Hovedstaden  /  Økonomielever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Willis Towers Watson søger kontorelev

Willis Towers Watson søger kontorelev

Willis Towers Watson

Hovedstaden  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Jysk Energi Teknik søger kontorelev

Jysk Energi Teknik søger kontorelev

Jysk Energi Teknik A/S

Midtjylland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Landbrugsstyrelsen søger kontorelever

Landbrugsstyrelsen søger kontorelever

Landbrugsstyrelsen

Syddanmark  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

Miljø- og Fødevareministeriet søger kontor- og økonomielever

Miljø- og Fødevareministeriet søger kontor- og økonomielever

Miljø- og Fødevareministeriet

Hele landet  /  Kontor- og økonomielever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


DSV søger kontorelev

DSV søger kontorelev

DSV, Horsens

Midtjylland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

Arla Foods søger kontorelever

Arla Foods søger kontorelever

Arla Foods A/S

Midtjylland  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt


3F Forbundshuset søger advokatsekretærelev

3F Forbundshuset søger advokatsekretærelev

3F Forbundshuset

Hovedstaden  /  Advokatsekretærelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

Brd. Klee søger en økonomielev

Brd. Klee søger en økonomielev

Brd. Klee A/S

Hovedstaden  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt


Satair søger kontorelev til kundeservice

Satair søger kontorelev til kundeservice

Satair A/S

Hovedstaden  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

ECIT Services A/S søger økonomielev

ECIT Services A/S søger økonomielev

ECIT Services A/S

Hovedstaden  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


DSV søger speditørelever til Esbjerg - 2019

DSV søger speditørelever til Esbjerg - 2019

DSV, Esbjerg

Syddanmark  /  Speditørelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

SAS Cargo Group A/S søger administrationselev

SAS Cargo Group A/S søger administrationselev

SAS Cargo Group A/S

Hovedstaden  /  Administrationselev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


DanaWeb søger kontorelever til online marketing

DanaWeb søger kontorelever til online marketing

DanaWeb A/S

Hovedstaden  /  Kontorelever (online marketing)  /  Tiltrædelse: 01-04-2019

3F Forbundshuset søger kontorelever

3F Forbundshuset søger kontorelever

3F Forbundshuset

Hovedstaden  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


3F Forbundshuset søger økonomielev

3F Forbundshuset søger økonomielev

3F Forbundshuset

Hovedstaden  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

USS United Shipping Services søger økonomielev

USS United Shipping Services søger økonomielev

USS United Shipping Services

Midtjylland  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt


Folketinget søger kontorelever

Folketinget søger kontorelever

Folketinget

Hovedstaden  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

MI - Maskinhandler Indkøbsringen søger økonomielev

MI - Maskinhandler Indkøbsringen søger økonomielev

MI - Maskinhandler Indkøbsringen A/S

Syddanmark  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: 15-08-2019


ECIT Servio A/S søger økonomielever

ECIT Servio A/S søger økonomielever

ECIT Servio A/S

Hovedstaden  /  Økonomielever  /  Tiltrædelse: 15-08-2019

Lolland Kommune søger kontorelev til Kultur, Fritid og Borgerservice

Lolland Kommune søger kontorelev til Kultur, Fritid og Borgerservice

Lolland Kommune

Sjælland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Lolland Kommune søger kontorelev til Staben Skole og Dagtilbud

Lolland Kommune søger kontorelev til Staben Skole og Dagtilbud

Lolland Kommune, Staben

Sjælland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

Lolland Kommune søger kontorelever til Sektor for Social og Arbejdsmarked

Lolland Kommune søger kontorelever til Sektor for Social og Arbejdsmarked

Lolland Kommune, Social og Arbejdsmarked

Sjælland  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


DFD søger økonomielev

DFD søger økonomielev

De Forenede Dampvaskerier A/S

Hovedstaden  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Socialstyrelsen søger kontorelev

Socialstyrelsen søger kontorelev

Socialstyrelsen

Syddanmark  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Dagrofa søger økonomielev

Dagrofa søger økonomielev

Dagrofa

Sjælland  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: 01-08-2019

FALKE søger handelselev

FALKE søger handelselev

FALKE Granit

Sjælland  /  Handelselev, logistik  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt


Telia Company søger kontorelever til København

Telia Company søger kontorelever til København

Telia Company, København

Hovedstaden  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 01-08-2019

Telia Company søger kontorelever til Ringsted

Telia Company søger kontorelever til Ringsted

Telia Company, Ringsted

Sjælland  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 01-08-2019


KRESTON CM søger revisorelever

KRESTON CM søger revisorelever

KRESTON CM

Hovedstaden  /  Revisorelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

KRESTON CM søger revisorelever

KRESTON CM søger revisorelever

KRESTON CM

Hovedstaden  /  Revisorelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Andersen Partners søger advokatsekretærelev

Andersen Partners søger advokatsekretærelev

Andersen Partners Advokatfirma

Syddanmark  /  Advokatsekretærelev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Insatech søger en kontorelev

Insatech søger en kontorelev

Insatech A/S

Sjælland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Øland Ventilation søger kontorelev

Øland Ventilation søger kontorelev

Øland Ventilation A/S

Hovedstaden  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Bang & Olufsen søger kontorelev Sales Support & Global Service

Bang & Olufsen søger kontorelev Sales Support & Global Service

Bang & Olufsen

Midtjylland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Bang & Olufsen søger elev til finansafdeling

Bang & Olufsen søger elev til finansafdeling

Bang & Olufsen

Midtjylland  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

Lindab A/S søger en kontorelev

Lindab A/S søger en kontorelev

Lindab A/S

Syddanmark  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 19-08-2019


Noridane Foods A/S søger økonomi trainee

Noridane Foods A/S søger økonomi trainee

NoriDane Foods A/S

Hovedstaden  /  Økonomi trainee  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Trifork A/S søger økonomielev

Trifork A/S søger økonomielev

Trifork A/S

Midtjylland  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt


FOSS søger kontorelever

FOSS søger kontorelever

FOSS

Hovedstaden  /  Kontorelever  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

Carl Ras A/S i Herlev søger økonomielev

Carl Ras A/S i Herlev søger økonomielev

Carl Ras, Herlev

Hovedstaden  /  Økonomielev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019


Vingmed ViCare A/S søger kontorelev

Vingmed ViCare A/S søger kontorelev

Vingmed ViCare A/S

Hovedstaden  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-04-2019

Ullits & Winther søger revisorelev

Ullits & Winther søger revisorelev

Ullits & Winther

Midtjylland  /  Revisorelev  /  Tiltrædelse: Hurtigst muligt


Vestas søger kontorelev

Vestas søger kontorelev

Vestas Wind Systems A/S

Midtjylland  /  Kontorelev  /  Tiltrædelse: 01-09-2019

Mød os på Young-Career.dk

Stræber du også efter mere? Så start din karriere i Lidl med branchens bedste elevuddannelse.

Mød os på Young-Career.dk

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen.

Læs mere!

Mød os på Young-Career.dk

Siemens offers many different educations within technology, IT, logistics, trade and economy.