top

Annonce

 KPMG søger trainees

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø?

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Bliv salgselev i Magasin

Elever 2019


Drømmer du om at bruge dine skills i en fashionverden af lækre brands? Har du et særligt talent for at give kunderne en positiv shoppeoplevelse? 

Hvis du kan svare ja til dette, vil vi gerne byde dig indenfor som elev i Magasin. 

Hos os bliver du en del af et dynamisk team af engagerede og professionelle købmænd, som i fællesskab brænder for at drive Magasin til endnu mere succes. Vi søger elever til vores syv forretninger på både Fyn, Sjælland og i Jylland, og du kan blive ansat indenfor fashion, Mad & Vin, Lingeri, børn, bolig eller kosmetik. 

Er du vores kommende elev i Magasin? 

Du har ambitioner for din fremtid og for Magasins service. Det er dit mål at blive uddannet til at være den allerbedstekøbmand, og du har de personlige kvaliteter, der skal til: 

 • Du er positiv, udadvendt, relationsskabende og en god kollega 
 • Du tør gå forrest og komme med dine gode idéer 
 • Du er målrettet, salgsmotiveret og giver detailhandlens bedste service 
 • Du har som minimum en 2-årig HG, HHX, Student med HG overbygning, EUD Detail eller EUX 
 • Du er klar til at starte din karriere i Magasin 1. september 2019 

”Man skal være elev i Magasin, hvis man synes, det er fedt at arbejde med mennesker, hvis man vil arbejde med en masse fede kollegaer og har lyst til at arbejde visuelt og kreativt hver dag.” Simone, 2. års elev i Magasin. 

Vi tilbyder: 

 • I Magasin får du et struktureret og udbytterigt elevforløb på en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har høje forventninger til dig, og ud fra dine personlige interesser og kompetencer finder vi præcis den afdeling og det brand, der passer bedst til dig. 
 • Du bliver en del af et lukket Magasin-elevhold, hvor du får undervisning i alle moduler i Magasin på Kongens Nytorv. 
 • Du vil fra start i dit elevforløb blive tildelt ansvar. Arbejdsopgaverne varierer fra dag til dag, og udover et altafgørende fokus på at give vores kunder mere end forventet, vil du også arbejde dybdegående med bl.a. materialekendskab, partnerkontakt og inspirerende visuelle oplæg. 
 • Du får masser af karrieremuligheder, faglig og personlig udvikling, og under hele din uddannelse bliver du fulgt tæt af en mentor. 
 • Vi er meget ambitiøse på vores elevers vegne. De seneste år har vi modtaget flere priser ved Detailhandlens Fagprøvepris, og til april skal én af vores nuværende elever repræsentere Magasin til DM i Skills. 
 • Vi står klar med et onboarding-program fyldt med masser af brugbar viden om hverdagen i Magasin. I programmet vil vores HR-afdeling introducere dig til, hvordan vi praktiserer Magasins værdier hver evig eneste dag sammen med kunder, kollegaer og partnere. Du vil også blive introduceret til forretningen og vores in-store koncepter af ledere i Magasin. Du får desuden mulighed for at møde nuværende Magasin-elever, og du vil sammen med dine elevkollegaer deltage i sjove workshops, hvor I inspirerer hinanden til, hvordan stærk holdånd, positiv attitude og godt købmandsskab fortsat kan bidrage til Magasins succes. 

Hvis du tror, du er færdig, når du er udlært i Magasin, så er du ikke udlært, men færdig! Vi ser meget gerne, at du har lyst til at blive hos os efter, at du er udlært. Til de elever, der viser gode resultater, står vi klar med mere udvikling, der kan føre til job indenfor f.eks. ledelse, indkøb eller marketing. 

Ansøgning: 

Vi indkalder løbende til gruppeinterview: Du skal være klar til at performe og vise os, hvad du kan. Det vil du høre mere om, hvis det bliver dig, vi indkalder til casting.

Send ansøgning

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Magasin
Kgs. Nytorv, Kgs. Lyngby, Aalborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt.

Magasin tilbyder

I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning. Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger. Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Aarhus, Aalborg samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 20 mio. besøgende årligt. 

Vi indkalder altid til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

  Gem til senere

Start din karriere hos Ullits & Winther

Er du på udkig efter en elevplads i et revisorfirma med masser af liv?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Brænder du for eventudvikling?

Dansk Erhverv søger en eventkoordinatorelev med start snarest muligt

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere