X
top

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe?

Så uddan dig til maskinmester hos Maersk Line og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden.

Er det dig vi søger?

Vi søger dig, der har teknisk forståelse, stort overblik og lyst til at se store dele af verden – en hverdag hos Maersk Line foregår nemlig ombord på et af vores skibe rundt om i verden! Vi forventer, at du er ansvarsfuld, selvstændig og har et godt drive. Til gengæld får du en bred, teknisk uddannelse med internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder. Din praktiktid foregår på havet, og du er væk mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som maskinmester hos os. For at komme i be-tragtning til vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Læs mere om adgangskravene her.

Livet til søs

Livet på skibet kræver, at du kan bruge både hoved og hænder – og da din praktiktid foregår til søs, får du en enestående mulighed for at arbejde med noget af verdens mest avancerede maritime udstyr. Der er ingen tvivl om, at du får nogle oplevelsesrige måneder, hvor du af-prøver teorien i praksis og samtidig ser lidt af verden. Vores besætninger består af søfolk fra hele verden, så der er rig mulighed for at lære nye mennesker at kende og samtidig styrke dine sprogkundskaber.

Karriere med store fremtidsmuligheder

Som færdiguddannet maskinmester får du verdens største rederi i ryggen og en bred vifte af kompetencer. Med den 7-takket stjerne på eksamensbeviset står du stærkt, uanset om du vælger en karriere inden for skibsfart, den maritime servicesektor, industrien eller energi-sektoren.

Er du klar til et cruise mod din fremtid til søs? Så uddan dig til maskinmester i Maersk Line.
Vi søger lige nu kadetter med start august 2019! 

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Maersk Line

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende 
Tiltrædelse: August 2019

Kontakt

Maersk Group
Cadet Administration Denmark
tlf. 33 98 70 04
cadet@maersk.com.

’’Jeg har altid gerne ville vide, hvordan vandet kommer ud af vandhanen, hvordan strømmen kommer ud af stikkontakten, og hvordan der kommer varme i radiatoren. De spørgsmål kan du egentlig kun få svar på, hvis du har en bred teknisk forståelse. Og det fik jeg ved at tage en uddannelse hos Maersk Line! Jeg taler af erfaring, når jeg siger, at en uddannelse hos Maersk Line giver dig mulighed for at forfølge dine drømme. Du får hele verden som din arbejdsplads og en masse fritid, når du ikke er på vandet! Og så er det kun en bonus, at du får et stærkt rederi i ryggen!
 

Johan, Maskinmesterkadet

Vi er lige her!

Uddannelsen til maskinmester er en bred, teknisk uddannelse med et internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder.

Vi starter næste hold i august 2019 - og vi glæder os til at høre fra dig!Mød os på Young-Career.dk

Stræber du også efter mere? Så start din karriere i Lidl med branchens bedste elevuddannelse.

Mød os på Young-Career.dk

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen.

Læs mere!

Mød os på Young-Career.dk

Siemens offers many different educations within technology, IT, logistics, trade and economy.