top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

NEXT - Uddannelse København

Kontorelev med interesse for offentlig administrationSted

NEXT - Uddannelse København
Carl Jacobsen Vej 25
2500 Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. oktober 2019
Tiltrædelse: 1. november 2019

Kontakt

Charlotte Eriksen
tlf. 3388 0935
ce@nextkbh.dk.

På NEXT Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en kontorelev. 

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Interesserer du dig for uddannelsesområdet? Og vil du gerne være del af en stor organisation, som udbyder en bred palette af ungdomsuddannelser og efteruddannelseskurser? Så er du måske vores nye kontorelev.

Du vil blive oplært af fagligt engagerede kolleger og i løbet af uddannelsen gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver. Det vil give dig en række forskellige kompetencer inden for offentlig administration, så du er klædt godt på til fremtiden.

Du bliver en del af et rotationsforløb med de øvrige seks kontorelever. Du vil få indblik i mange administrative processer og opgaver f.eks. inden for studieadministration, administrationen i Praktikcenter, regnskab/økonomi, løn- og personaleadministration samt sekretariats- og kommunikationsopgaver.

I løbet af din uddannelse skal du på skoleophold på NEXT Business i Ballerup. Skoleperioderne er fordelt over de to år, du er elev, og du vil blive undervist i områder som kommunikation, lovgivning, politik, økonomi, organisation og samarbejde, og du skal på studietur til Bruxelles. Som afslutning på din uddannelse skal du skrive en fagprøve om et valgfrit emne. 

Profil

Som person tager du ansvar for dine opgaver og er engageret og initiativrig. Du har lyst til at udvikle dig og opnå gode resultater undervejs i din uddannelse. Du er god til at formulere dig, er serviceminded og har en positiv tilgang til andre mennesker. Du er mødestabil og kan prioritere din tid i en travl hverdag.

Vi forventer, at du

 • har bestået/består en EUX 
 • har bestået en gymnasial uddannelse og efterfølgende gennemført grundforløb (EUS)
 • har bestået HG, HGS eller HGV
Er du 25 år eller derover og ikke har et af ovenstående forløb, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at blive realkompetencevurderet (RKV) - se www.optagelse.dk. RKV´en skal sendes sammen med din ansøgning.

  Gode udviklingsmuligheder

  Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

  Hør mere

  Du er velkommen til at kontakte Charlotte Eriksen tlf. 3388 0935, mail ce@nextkbh.dk

  Ansættelse

  Vi søger en kontorelev med start 1. november 2019, arbejdstiden er 37 timer pr. uge med flekstidsordning. Du ansættes efter bekendtgørelsen om kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. NEXT har adresser i hele Storkøbenhavn, og du skal derfor påregne skiftende arbejdssteder.

  Din ansættelse, løn og pension følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem OAO-S, HK/STAT og Finansministeriet. For kontorelever over 18 år er lønnen kr. 14.040,92 pr. måned, og for kontorelever over 25 år er lønnen kr. 20.313,17 pr. måned.

  Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge uddannelsesstillingen.

  Ansøgning

  Send ansøgning, cv, kopi af skolepapir og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 42/43. Ansøgningsfristen er den 14. oktober 2019.

  Ansøg nu

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

  NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 850 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.900 årselever en god uddannelse. I 2018 havde vi en omsætning på 680 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

  Vi er lige her!

  NEXT - Uddannelse København
  Carl Jacobsens Vej 25
  2500 Valby    Gem til senere

  Åbent hus på Maskinmesterskolen København

  Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

  Karriere i Maersk Line

  Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

  Åbent hus på Maskinmesterskolen København

  Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

  Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

  Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

  EY søger revisortrainees

  Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

  Læs mere

  NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

  Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
  fremtiden har at byde på. 

  Læs NEXTSTOP her

  VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

  Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere