top

Annonce

PwC søger revisortalenter

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

 KPMG søger trainees

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som revisortrainee og bliv klar til fremtidens udfordringer.

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed søger to elever til offentlig administration


Kunne du tænke dig to år med faglig og personlig udvikling, hvor du er tæt på de politiske beslutninger i sundhedsvæsenet? 

Lyder det sundhedsfaglige område som en spændende platform for udvikling af din faglighed og kompetencer? Er du initiativrig, struktureret, ansvarsbevidst, kan du arbejde selvstændigt og har du gode færdigheder i dansk retskrivning? Så er du måske én af vores to nye elever i Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Dit elevforløb 

Vi tilbyder en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og skoleophold, der som udgangspunkt foregår på Niels Brock. Som led i uddannelsen vil der også være et udlandsophold på en uge til EU’s hovedsæde i Bruxelles. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. 

Som elev i Styrelsen for Patientsikkerhed får du en alsidig uddannelse inden for specialet offentlig administration, hvor du vil få mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver. 

Praktikken tilrettelægges med fast tilknytning til en af følgende enheder: 

  • Enheden for Tilsyn og Rådgivning Øst fører tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og organisationer i sundhedsvæsenet samt rådgiver andre myndigheder om sundhedsfaglige forhold lokalt og regionalt. Kontoret dækker det geografiske område svarende til Region Sjælland og Region Hovedstaden. 
  • Enheden for Autorisation, Analyse og EU-sygesikring har en bred portefølje af opgaver, der omfatter sagsbehandling, økonomi og it/data. For eksempel autoriserer vi sundhedspersoner uddannet i Danmark og udlandet, driver autorisationsregisteret og behandlingsstedsregisteret, understøtter det sundhedsfaglige tilsyn med analyser mv., vejleder om reglerne for sygesikring over grænser og håndterer konkrete sager om refusion ved brug af det blå sygesikringskort. 

Praktikken tilrettelægges så du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver inden for offentlig administration. I Enheden for Tilsyn og Rådgivning Øst vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med institutionspostkassen, journaliseringsopgaver og understøttelse af styrelsens tilsynsvirksomhed. I Enheden for Autorisation, Analyse og EU-sygesikring vil du bl.a. komme til at beskæftige dig med journalisering af post (digital og fysisk), udstedelse af autorisationer til sundhedspersoner, vejledning af behandlingssteder i forhold til registrering i behandlingsregisteret og håndtering af sager om refusion ved brug af det blå sygesikringskort. 

Din uddannelse og erfaring 

Du har bestået eller forventer at bestå det obligatoriske EUX (EUS) forløb eller HG/HGS med adgang til kontoruddannelser med speciale i offentlig administration. 

Dine personlige kvalifikationer 

Vi forventer, at du har gå-på mod og trives i en travl hverdag. Du udviser ansvarlighed i forbindelse med varetagelsen af dine arbejdsopgaver og er god til at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper. Du kan formulere dig på dansk og engelsk både i skrift og tale og har kendskab til Office-pakken, især Word og Excel. 

Vi tilbyder 

Styrelsen er en travl og spændende arbejdsplads, med varierende arbejdsopgaver og med en blanding af selvstændig behandling af sager og traditionelle administrative opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Vi er en arbejdsplads, der sætter pris på en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø. 

Om ansættelsen 

Du bliver ansat med en ugentlig arbejdstid på 37 timer efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, jf. aftalens bestemmelser vedrørende kontorfunktionærer. 

Kontakt os gerne 

Få mere at vide om stillingerne og elevforløbet ved at kontakte sektionsleder Per Krøyer Alsbæk (Tilsyn og Rådgivning Øst) på tlf. 2467 6034 eller sektionsleder Metta Frost på tlf. 7226 9489 (Autorisation, Analyse og EU-sygesikring). 

Er du interesseret? 

Klik på "Ansøg nu" og send os din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23/24. 

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Styrelsen for Patientsikkerhed
Islands Brygge 67
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 27. maj 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Per Krøyer Alsbæk (Tilsyn og Rådgivning Øst)
tlf. 2467 6034

Metta Frost (Autorisation, Analyse og EU-sygesikring)
tlf. 7226 9489.

Generelt om styrelsen

Styrelsen for Patientsikkerhed fører det overordnede tilsyn med sundhedsforholdene og den sundhedsfaglige virksomhed på sundhedsområdet. Styrelsen bistår desuden sundheds- og ældreministeren med den centrale forvaltning af forhold vedrørende patienters sikkerhed og forhold vedrørende læring i sundhedsvæsenet. Styrelsen arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen. Vi fører bl.a. tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer og udsteder autorisationer til 17 forskellige autoriserede faggrupper. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet. På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser. Vi er mere end 300 medarbejdere og har tilknyttet sagkyndige konsulenter. Styrelsen for Patientsikkerhed har røgfri arbejdstid. Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

" width="600">

Vi er lige her!

Styrelsen for Patientsikkerhed
Islands Brygge 67
2300 København SVi er din genvej til fremtiden

Bliv en del af os! Vi er et netværk af mere en 25.000 unge, der har fokus på den fremtidige karrierevej.

  Gem til senere

Bliv indkøbselev hos Dancover

Få en solid start på din karriere og bliv elev hos Dancover

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere