Ørsted søger elever

 Vi har fokus på din udvikling og giver et godt grundlag for din videre karrriere.

Læs mere
top

Annonce

Ørsted søger elever

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab. 

Annonce

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi søger 6 friske elever, der kan starte den 1. september 2020

Annonce

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee? Pr. 1. februar og 1. september 2020 søger vi nye trainees, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Johannes Fog - Helsinge

Fog Helsinge søger salgsassistent-elev til en spændende, afvekslende og lærerig elevtid!


Drømmer du om at blive salgskonsulent, indkøber, butiksleder eller måske trælastdirektør så er elev-uddannelsen i Fog et godt sted at starte!

Vi søger lige nu en salgsassistentelev, der vil specialisere sig indenfor værktøj/beslag/maling/haveartikler/arbejdstøj. 

Som elev i Fog får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for salg, butiksdrift og kundebetjening. Du vil komme rundt i flere forskellige områder i Helsinge, så du lærer store dele af forretningen at kende. Derudover arrangeres forskellige uddannelsesmæssige og sociale aktiviteter for den samlede elevgruppe i Fog – blandt andet en årlig leverandørtur til udlandet. 

Vores særkende er en bred variation af kunder samt produkter af høj kvalitet, som du vil få detaljeret kendskab til. Som elev hos os får du hurtigt eget ansvarsområde og salgsbudgetter, som du i samarbejde med den salgsansvarlige leder skal arbejde på at nå. 

Er du initiativrig og ikke bange for at tage ansvar? Kan du tænke selv, og har du gode samarbejdsevner? Har du interesse for vores vareområde og en positiv indstilling til nye udfordringer? Så er du måske vores nye elev.  

Ansøgning

Send os en kortfattet ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv og dine planer for fremtiden. Vedlæg også en kort oversigt over din skolegang og dine tidligere job. Send din ansøgning hurtigst muligt via 'Ansøg nu'.  

Har du spørgsmål vedrørende elev-forløbet, er du velkommen til at ringe til Klaus Hansen på telefon 27 57 60 55. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fog Helsinge
Nørretoftevej 1
2300 Helsinge 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale 

Kontakt

Klaus Hansen 
tlf. 27 57 60 55.

Se vores video, om hvordan det er at være elev hos Johannes Fog

Johannes Fog

Det har ligget i os siden 1920. Altid at stramme skruen en tand ekstra og aldrig stille os tilfredse med det middelmådige. Vi blev født som et familieejet firma. Og selvom familien stadig bliver større og større, vokser vi aldrig fra vores værdier: pålidelighed, faglighed og grundighed. Vi ved, at alt det, der måske ikke kan betale sig på den korte bane, kan på den lange. Og at vi også er en del af det samfund, vi lever i. Derfor går en del af vores overskud hvert år til formål, der gør livet bedre i lokalområdet. Alt, hvad Fog står for, er blåstemplet kvalitet, der holder. Alt hvad vi gør, udspringer af faglig glæde og grundighed. Det ligger dybt i os, at gøre os umage. Koncernen har i dag forretninger i Lyngby, Farum, Fredensborg, Helsinge, Herlev, Hørsholm, Kvistgård, Vordingborg og Ølstykke. Vi er en af Sjællands største udbydere indenfor trælast og byggematerialer til både det professionelle og private marked. Vi er 450 medarbejdere og har en omsætning på 1,3 mia. kr.

Vi er lige her!

Fog Trælast Helsinge
Nørretoftevej 1
3200 HelsingeVi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Kontorelev med lyst til udfordringer

Dansk Erhverv søger en engageret og initiativrig kontorelev

Elev i IKEA

Bliv logistikelev, salgselev eller dekoratørelev / visual merchandiser

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

Speditørelev i DSV

DSV søger speditørelever, der præsterer og viser initiativ. Hos DSV bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever og en hel unik mulighed for at udvikle dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere