top

Annonce

PwC søger revisortalenter

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

 KPMG søger trainees

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som revisortrainee og bliv klar til fremtidens udfordringer.

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Kokkeelev søges!

Kokkeelev til Restaurant Remouladen


Knivskarp kokkeelev til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter; I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, én af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d'Angleterre.

På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kokkeelev, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever og køkkenchef Daniel McBurnie.

Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet men kun, hvis det er dér, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse; Smagen er jo alfa omega.

Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:)

Jobstart hurtigst muligt.

For at høre mere om jobbet kontakt køkkenchef Daniel McBurnie på tlf. 22 18 85 00 / mail dmb@restaurantremouladen.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Restaurant Remouladen
Stævnen 55
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: 03. juli 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Daniel McBurnie
tlf. 26 17 12 20
daniel@thediningproject.dk



.

Om restauranten

Restaurant Remouladen er en moderne restaurant baseret på en ældgammel dyd om at gøre sig umage. Det handler om, at vi hele tiden gør vores bedste. At vi anstrenger os og dygtiggør os. At vi stiller krav til os selv og hinanden. At vi bliver ved med at udvikle, forfine og perfektionere.

Det gode gæstebud

Det er vigtigt for os at skabe en god oplevelse for vores gæster. Derfor har vi fokus på det gode gæstebud, og vi gør os altid umage for levere en nærværende service.

Vores betjening skal emme af hjerte og vores køkken af kompromisløshed.

Vi er lige her!

For os er der kun en ting der tæller, og det er at give vores gæster en optimal madoplevelse. Restaurant Remouladen skal hæve sig langt over middelmådigheden, og det sker kun, når vi gør os umage. Vil du med på holdet?



Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv indkøbselev hos Dancover

Få en solid start på din karriere og bliv elev hos Dancover

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere