top

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Ambitiøs logistikelev søges

Hos Siemens Healthcare kan du se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du stifter bekendtskab med mange områder inden for indkøb og logistik.

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet

Biomedicinsk Institut

Københavns Universitet søger kontorelev


Biomedicinsk Institut søger kontorelev med speciale i offentlig administration

Ønsker du en spændende kontoruddannelse inden for offentlig administration? Og vil du være en del af en dynamisk og international arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så er du måske Biomedicinsk Instituts nye kontorelev med speciale inden for offentlig administration.

Administrationen på Biomedicinsk Institut (BMI) leder efter en imødekommende og topmotiveret kontorelev, der kunne tænke sig at få praktisk erfaring med regnskabs- og økonomiopgaver i et levende og internationalt miljø, hvor administrationens fornemmeste opgave er at servicere instituttets forskere, så de kan levere forskning og undervisning i verdensklasse.

Når du starter, vil der stå en elevoplæringsansvarlig klar til at sikre, at du får den rette oplæring og støtte gennem din uddannelse.

Dine arbejdsopgaver som kontorelev:

Du vil få en uddannelse inden for offentlig administration, hvori du vil opnå kendskab til de mange forskellige personaleadministrative- og regnskabsopgaver, der findes på et universitet, som for eksempel:

 - Personaleadministration og sekretæropgaver
 - Ledelsesrapportering
 - Lønkontrol
 - Indkøb
 - Fakturabehandling
 - Rejseafregning
 - Journalisering
 - Databehandling
 - Møde- og eventkoordinering

Du vil igennem din elevtid få ansvar og passende udfordringer samt rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Da en del af dine arbejdsopgaver indebærer at servicere instituttets forskere, er det en fordel, at du er udadvendt, servicemindet af natur og kan kommunikere flydende på både dansk og engelsk.

Vi forestiller os, at du:

 - Er positiv, engageret og serviceminded
 - Er god til at skabe relationer og samarbejde med fakultetets øvrige koncernenheder herunder Økonomicenteret
 - Er lærenem, grundig og detaljeorienteret i din opgaveløsning
 - Kan have mange bolde i luften
 - Er opsøgende og har lyst til at tage et selvstændigt ansvar for egen læring
 - Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk
 - Har gode it-kundskaber

Vi tilbyder:
En attraktivt, udviklende og alsidig elevplads, der giver dig mulighed for at specialisere dig inden for det offentlig administrative område. I administrationen på Biomedicinsk Institut vil du blive en del af et overvejende ungt team med kollegaer, som vægter faglig sparring og samarbejde højt. Vi har et stærkt socialt miljø med en åben og uhøjtidelig omgangstone. Vi har gratis te-, kaffe- og frugtordning, betalt frokostpause samt månedlig fredagsbar. 

Om ansættelsesstedet:
BMI er et tværfagligt institut med ca. 200 ansatte, der dækker over syv forskningstemaer med ét fælles referencepunkt: 'Basal biomedicinsk forskning med vægt på et translationelt potentiale". Det tværfaglige udgangspunkt på BMI er evident, da mange af vores forskningsprojekter kombinerer forskellige metoder og tilgange i et tværfagligt setup, der ofte involverer samarbejde med nationale og internationale forskningsgrupper i den kliniske sektor såvel som i industrien. Instituttets årlige omsætning er på omkring 160 mio.kr., hvoraf omkring halvdelen kommer fra eksterne midler.

Uddannelsesmæssige krav
Du har bestået eller forventer at består HHX, EUX rettet mod kontor, et 5 ugers kompetencegivende forløb (EU's) for studenter (hhv. STX, HTX eller HF) eller et adgangsgivende grundforløb inden tiltrædelse den 1. september 2019.

I uddannelsesforløbet indgår 13-15 uger skolegang på Niels Brock inklusiv en fagprøve for specialet i offentlig administration.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat)

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (tryk på linket "Ansøg nu" her i opslaget) senest den 30. juni 2019.

Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS), bedes du sende din realkompetencevurdering med din ansøgning.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 27 og 28.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutadministrator Anders Sondrup via ason@sund.ku.dk.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Biomedicinsk Institut
Blegdamsvej 3
2200 København N

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. juni 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Anders Sondrup
info@elevportalen.dk
.

Om os

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Mere fra Københavns Universitet 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Start din karriere i BDO

Vi søger revisor trainees til start 1. september 2020

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Garant søger elever

Få en karriereorienteret uddannelse inden for salg og service?

Karriere i salgs- og mediebranchen?

Jysk Fynske Medier søger talentfulde trainees til 1-årig salgsuddannelse. 

REDMARK TRAINEE 2020

Er du god til tal, og ved du hvad der tæller? Motiveres du af udfordringer og ansvar?

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere