top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet

Exerp ApS

Bliv IT-supportelev hos Exerp


IT-Supportelev hos førende leverandør af IT-systemer til fitnessbranchen

 Vi er en virksomhed i vækst og vi bestræber os på, at levere den bedste software og bedste service. Derfor er vi på jagt efter en kvik og serviceminded elev, som vil være med, hvor det sker. Vi tilbyder gode arbejdsforhold i København, i topmoderne lokaler og bl.a. en fantastisk kantine, samt gode karrieremuligheder for den rette kandidat.

Om elev-pladsen

Du indgår i vores support-team, hvor din primære opgave vil bestå i, at yde support til basis- og superbrugere hos vores kunder og samarbejdspartnere. Dette sker oftest via telefon og email, men onsite installationer og besøg hos kunderne kan også forekomme.

Du vil i starten primært arbejde med vores produkt: eClub. Senere vil du blive introduceret til vores produkt: Exerp. Begge systemer kører i et Windows miljø. Det kræves derfor, at du har et godt kendskab til Windows, dets funktioner og de relaterede miljøer, herunder basal netværksforståelse.

Du får meget tekniske, dygtige og engagerede kollegaer og kommer til, at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, med flydende faggrænser, hvor du er med til, at forme dine egne opgaver.

Dit arbejdssted vil være på vores kontor på Rued Langgårdsvej 8, lige ved DR Byen. Som elev får du mulighed for, at få indsigt i, hvordan udvikling, support og salg går op i en højere enhed. Det er derfor vi, i dag, er fitnessbranchens fortrukne IT-partner.

Din baggrund

Hvad angår dine personlige egenskaber forventer vi, at du ud over at have gennemgået grundforløbet fra TEC (It-support), er ansvarsbevidst, pligtopfyldende, høflig og tålmodig. Du arbejder struktureret og du er vant til, at dokumentere dit arbejde og være en del af et miljø, hvor al information deles.

Du er i stand til, at bevare overblikket, arbejde koncentreret og vedholdende i perioder, hvor der er behov for en ekstra indsats. Du har en sund interesse for IT i al almindelighed. Gode dansk- og engelskkundskaber er en absolut nødvendighed.

Startdato

Vi ønsker elevpladserne besat hurtigst muligt og har løbende ansættelse. Det er vigtigt at du kan være tilgængelig i August, september og oktober.

Ansøgning

Du er meget velkommen til at kontakte Support chef, Lau Reinholdt Kjeldsen, på tlf. 3332 4545 for yderligere oplysninger. Skriftlig ansøgning, CV og relevante bilag sendes senest d. 31-07-2019 til: job@exerp.com Vi ser frem til at høre fra dig. .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Exerp
Mikado House
Rued Langgaards Vej 8, 2
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Løbende ansættelse

Kontakt

Support chef Lau Reinholdt Kjeldsen
33 32 45 45
 
.

Om Exerp

Exerp har i mere end 20 år leveret medlemssystemer til fitnessbranchen i både ind- og udland. Nogle af vores større kunder er: Fitness World, SATS, Holmes Place, PureGym, Virgin Active, Good Life, Go Health og Lifetime Fitness. Desuden servicerer vi ca. 90 mindre selvstændige fitnesscentre i Danmark.

Mere fra Exerp 

Kom tættere på virksomheden


Send din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere