FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

A/S J. Lauritzen's Eftf. 

Lauritzen søger økonomielev til kontor i Esbjerg


Er du vores nye økonomielev? 

Som økonomielev i A/S J. Lauritzen’s Eftf., vil vi gøre vores for, at du får det bedst tænkelige uddannelsesforløb og oplæring – målet er at du bliver klædt godt på til arbejdsmarkedet, den gode karriere, så du kan nå dine mål og drømme 

Dine arbejdsopgaver

Som elev i økonomifunktionen vil du komme til at samarbejde med vores økonomichef samt 3 kollegaer, hvor den daglige ledelsesform er coachende og supporterende med en høj grad af frihed under ansvar. I takt med at du viser god forståelse på området, vil du gradvist få mere og mere ansvar samt egne opgaver. 

I afdelingen er der højt til loftet, uformel tone og god stemning, og du vil, i samarbejdet med dine tætteste kollegaer, blive lært op i blandt andet følgende funktioner: 

  • Finansbogføring 
  • Fakturaregistrering 
  • Kreditorbogføring 
  • Betaling og kreditoropfølgning 
  • Registrering af kundeindbetalinger, kreditovervågning samt opfølgning 
  • Lønbehandling og registrering af løn 
  • Skriftlig kommunikation med kunder og leverandører via fællesmail 
  • Generel support til organisationen 

Du vil blive ansat i A/S J. Lauritzen’s Eftf., men kommer til at arbejde med alle selskaber i Harbour Group 

Dine kvalifikationer

  • Du har som minimum bestået HHX, EUX, EUV, eller EUD. 
  • Du har erfaringer fra fritidsjob, alternativt arbejdet eller rejst under et sabbatår, men vi modtager også meget gerne ansøgninger fra dig, hvis du har anden uddannelse og vil skifte branche. 
  • Du taler og skriver flydende dansk/engelsk. 

Dine personlige egenskaber 

Du har flair for tal og IT og du er god til at formulere dig, både skriftligt og mundtligt. Du er udadvendt, har lyst til at lære og er parat til at tage ansvar og tackle udfordringer. Du arbejder selvstændigt, men er samtidig en team-player. Sidst, men ikke mindst, tager du selvfølgelig dit gode humør med på arbejde hver dag.  

Lauritzen tilbyder

Et spændende og udviklende elevforløb i en international koncern med fokus på vækst og vores værdier. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer. Din udvikling vil være i fokus– og vi lover dig, at du hurtigt får dine egne ansvarsområder med sparring fra leder og kolleger. Har du lysten og evnerne – så har vi opgaverne! 

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning og CV hurtigst muligt mærket ”Økonomielev” på e-mail til: job@lauri.dk.

Ansøgningsfrist den 05. august 2019.
Tiltrædelse den 1. september 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef, Pia Buurskov på tlf.: 40 46 61 59. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

J. Lauritzen's Eftf. 
Amerikavej 1  
6700 Esbjerg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. august 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Økonomichef, Pia Buurskov
40 46 61 59




.

EN STÆRK SPILLER PÅ BANEN! 

A/S J. Lauritzen’s Eftf. - er en familie ejet virksomhed, og en del af Harbour Group, der med sine mere end 130 års levetid har udviklet sig fra en traditionel skibsmægler virksomhed og rederi, til i dag at være en moderne shipping, transport- og logistikvirksomhed med fokus på miljø, kvalitet, proaktivitet og kundetilpassede løsninger.
Vores søsterselskab Jutlandia Terminal A/S, er en stærk spiller i olie-, gas- og vindmøllesektoren. Servicering af relaterede virksomheder hører til vore spidskompetencer. 

FREMTIDEN TILHØRER DE GLADE MEDARBEJDERE 

Koncernen er i dag styret af en ung udviklingsorienteret direktør, der ved at medarbejderne er drivkraften i enhver udvikling. Vi er helt bevidste om, at vi skal gøre noget ekstra for at kunne tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere i branchen – og det er vi parate til.

Mere fra J. Lauritzen's Eftf.  

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®