top

Annonce

PwC søger revisortalenter

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

 KPMG søger trainees

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som revisortrainee og bliv klar til fremtidens udfordringer.

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Ansøg nu

Revisortrainee 2020 - Privat Revision

Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse


Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar? Så er det måske dig, der om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Gennem et trainee-forløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Hos os får du mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor du sammen med resten af trainee-holdet - og dine 1.200 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Om dig

Du har afsluttet din uddannelse på én af erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2020 – måske har du holdt et sabbatår fra studierne, hvor du har arbejdet eller rejst? Du kan godt lide tal, og du har en naturlig nysgerrighed for at finde sammenhængen i de tal og oplysninger, du bliver præsenteret for. Du kan lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt og din interesse for at yde rådgivning er stor. Vi forestiller os, at du har en aktiv fritid, og at du trives med at samarbejde og gå efter de bedste resultater. 

Som BDO-trainee er du:

 • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
 • analytisk og har evnen til at se muligheder
 • god til at udvise indlevelsesevne
 • interesseret i og har evner for tal
 • systematisk og struktureret
 • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer
 • interesseret i relationer og i verden omkring dig.

Jobbet

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor får du meget varierende kundeopgaver, en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt stor indsigt i dansk erhvervsliv. 

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden. 

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne traineeuddannelse. Fra begyndelsen af dit trainee-forløb bliver du tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne og som hjælper dig med det faglige. Du vil fra første dag blive betragtet som ægte BDO’er.

Trainee-uddannelsen giver dig solidt netværk

Når du er trainee i BDO, får du et kæmpestort netværk; for du mødes jævnligt med dine trainee-kolleger i forbindelse med interne kurser. Her udvikles jeres indbyrdes kontakt, og dit netværk kommer til at dække hele landet, da vi har trainees på kontorer i hele Danmark. Via trainee-forløbet har du et solidt fundament for din fremtidige karriereudvikling og det perfekte udgangspunkt for at skabe din egen individuelle karrierevej.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen?

Gå ind på bdo.dk/trainee og læs mere om, hvad trainee-jobbet og uddannelsen går ud på.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på trainee@bdo.dk. Du kan også kontakte det enkelte BDO-kontor tæt på dig. 

Arbejdssted

Vi søger trainees til privat revision i følgende byer: Esbjerg, Frederikshavn, Haderslev, Herning, Hirtshals, Hjørring, Hobro, Kalundborg, Kolding, København, Middelfart, Odense, Skagen, Sæby, Vejle, Viborg, Aarhus, Aalborg, Roskilde. 

Ugentlig arbejdstid

37 timer. 

Ansættelsesstart

1. september 2020. 

Ansøgningsfrist

Hvis du ønsker at komme i betragtning til én af traineestillingerne, beder vi dig sende os din ansøgning online hurtigst muligt. Du har mulighed for at søge på et eller flere kontorsteder på én gang - følg blot nedenstående vejledning. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kolleger. 

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Sådan søger du:

 1. Klik på ”Ansøg nu” her i annoncen
 2. Vælg hvilken personlig konto du ønsker at søge med: LinkedIn, Microsoft konto, Google eller Facebook – systemet kan herefter trække oplysninger fra din offentlige profil
 3. Udfyld supplerende personlige oplysninger, erfaring, uddannelse, færdigheder og upload din ansøgning, CV og karakterer fra din uddannelse og udtalelser.
 4. Tryk på ”Send ansøgning”. Kvittering for modtagelse vises. 

Sådan vælger du kontorsted:

 1. Tryk på "Vis ansøgning" i kvittering for modtagelse
 2. Åbn spørgeskema. Markér hvilke(t) kontorsted(er) du er interesseret i at søge hos og udfyld supplerende oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund m.v.
 3. Tryk ”Send”.
 4. Du vil herefter modtage en mail, som kvittering på modtagelse af din ansøgning. Ansøgningerne til de enkelte kontorsteder behandles individuelt, du vil derfor modtage én mail pr. kontorsted. Mailen indeholder et link til dine profiloplysninger og din ansøgning. I din profil vil du kunne følge ansøgningsprocessen for hver stilling.
 5. Ansøgningsprocessen er herefter afsluttet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Vi søger trainees til flere byer

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. september 2020

Information

bdo.dk/karriere/trainee


Start din karriere i BDO

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Du kan have afsluttet en gymnasial uddannelse, en uddannelse fra et af erhvervsakademierne eller fra universitetet, eller også forventer du at afslutte med et godt resultat i 2020. Uanset hvilken af disse uddannelser du kommer fra, kan du blive en del af de cirka 65 revisortrainees, vi ansætter hvert år.

Læs mere her

Mere fra BDO

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv indkøbselev hos Dancover

Få en solid start på din karriere og bliv elev hos Dancover

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere