top

Annonce

 KPMG søger trainees

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø?

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet

Blue Water Shipping A/S

Speditør- / shippingtrainee til Padborg


Blue Water Shipping A/S er Danmarks mest alsidige transport- og logistikvirksomhed, og vi oplever en rivende udvikling. Derfor søger vi en talentfuld speditørtrainee med opstart d. 1. september, til vores kontor i Padborg, der arbejder med transport af friske, nedkølede og frosne produkter til kunder i mellem- og Sydeuropa

Du bliver en del af en afdeling, hvor teamwork, engagement og en positiv indstilling er nøglen til succes i en hverdag, der byder på højt tempo og mange afvekslende opgaver.

Vi investerer i din fremtid

Som trainee i Blue Water vil du, igennem din trainee-periode, lære fra de bedste kolleger. Derudover vil du få ny viden igennem vores egen unikke uddannelse, som kombinerer en akademiuddannelse i international transport og logistik og et 2-årigt trainee-grundforløb. I løbet af din uddannelse er du på skole i syv uger på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg. På skoleopholdene får du et generelt og teoretisk kendskab til branchen, som understøtter dine oplevelser i hverdagen. Denne uddannelse består af:

  • Logistik
  • Supply Chain Management
  • Transport and Warehouse Management
  • Transportjura
  • Service
  • Anvendt økonomi
  • Selvvalgt projekt på 25 sider

Uddannelsen er en godkendt akademiuddannelse på i alt 60 ECTS, der udover ovenstående fag vil bestå af skræddersyede uddannelsessessioner fra vores egne eksperter indenfor told, økonomi, jura og lign.

Hos Blue Water vægter vi samarbejde og relationer højt, og vi sørger derfor for, at du kommer til at tage din uddannelse sammen med vores andre talentfulde trainees. Derudover vil du få en hverdag i en helt unik kultur, der er præget af dynamik, sparring og samarbejde. Du vil derfor få rig mulighed for at opbygge et stærkt fagligt og socialt netværk, som du kan drage nytte af både på og udenfor arbejdet.

Den rette person

Det er vigtigt for os, at du er en god kollega, som arbejder målrettet og ansvarligt. En kollega som er positiv af sind, og arbejder struktureret for at skabe de bedste løsninger til vores kunder. Du skal også være kvik til at sætte dig ind i vores IT-systemer, da de er en afgørende del for vores arbejde.

Der er gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Blue Water efter din uddannelse. Du er drivkraften for din egen karriere – uanset om det skal være i den afdeling, som du er uddannet i, på et andet kontor eller måske i udlandet. Mulighederne er mange, og du kan være sikker på, at vi vil udvikle dine kompetencer undervejs i din karriere.

For yderligere oplysninger, kontakt gerne teamleder Mikkel Nielsen på telefon 7913 4313 eller General Manager Michael Korn Frederiksen på telefon 7913 4307

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Blue Water Shipping A/S
Istedvej 7
6330 Padborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. juli 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

General Manager, Michael Korn Frederiksen
tlf.: +45 79 13 43 07

Teamleder, Mikkel Nielsen
tlf.: + 45 79 13 43 13
.

9 UD AF 10 FÅR JOB I BLUE WATER SHIPPING

Efter endt traineeuddannelse er der gode muligheder for at fortsætte sin karriere hos Blue Water Shipping – om du vil arbejde på kontor, i udlandet eller noget helt tredje er op til dig. Mulighederne er mange, og dine kompetencer vil konstant blive udviklet i løbet af din tid hos os.

Mere fra Blue Water Shipping 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Start din karriere hos Ullits & Winther

Er du på udkig efter en elevplads i et revisorfirma med masser af liv?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Brænder du for eventudvikling?

Dansk Erhverv søger en eventkoordinatorelev med start snarest muligt

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere