Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

NEYE søger elever med passion

Er du klar til en udfordrende karriere, og vil du arbejde med salg, service og mennesker?

Annonce

ATP søger elever

Kickstart din karriere som kontorelev i offentlig administration!

Ansøgningsfristen er udløbet

Blue Water Shipping A/S

Speditør- / shippingtrainee til Padborg


Blue Water Shipping A/S er Danmarks mest alsidige transport- og logistikvirksomhed, og vi oplever en rivende udvikling. Derfor søger vi en talentfuld speditørtrainee med opstart d. 1. september, til vores kontor i Padborg, der arbejder med transport af friske, nedkølede og frosne produkter til kunder i mellem- og Sydeuropa

Du bliver en del af en afdeling, hvor teamwork, engagement og en positiv indstilling er nøglen til succes i en hverdag, der byder på højt tempo og mange afvekslende opgaver.

Vi investerer i din fremtid

Som trainee i Blue Water vil du, igennem din trainee-periode, lære fra de bedste kolleger. Derudover vil du få ny viden igennem vores egen unikke uddannelse, som kombinerer en akademiuddannelse i international transport og logistik og et 2-årigt trainee-grundforløb. I løbet af din uddannelse er du på skole i syv uger på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg. På skoleopholdene får du et generelt og teoretisk kendskab til branchen, som understøtter dine oplevelser i hverdagen. Denne uddannelse består af:

  • Logistik
  • Supply Chain Management
  • Transport and Warehouse Management
  • Transportjura
  • Service
  • Anvendt økonomi
  • Selvvalgt projekt på 25 sider

Uddannelsen er en godkendt akademiuddannelse på i alt 60 ECTS, der udover ovenstående fag vil bestå af skræddersyede uddannelsessessioner fra vores egne eksperter indenfor told, økonomi, jura og lign.

Hos Blue Water vægter vi samarbejde og relationer højt, og vi sørger derfor for, at du kommer til at tage din uddannelse sammen med vores andre talentfulde trainees. Derudover vil du få en hverdag i en helt unik kultur, der er præget af dynamik, sparring og samarbejde. Du vil derfor få rig mulighed for at opbygge et stærkt fagligt og socialt netværk, som du kan drage nytte af både på og udenfor arbejdet.

Den rette person

Det er vigtigt for os, at du er en god kollega, som arbejder målrettet og ansvarligt. En kollega som er positiv af sind, og arbejder struktureret for at skabe de bedste løsninger til vores kunder. Du skal også være kvik til at sætte dig ind i vores IT-systemer, da de er en afgørende del for vores arbejde.

Der er gode muligheder for at fortsætte din karriere hos Blue Water efter din uddannelse. Du er drivkraften for din egen karriere – uanset om det skal være i den afdeling, som du er uddannet i, på et andet kontor eller måske i udlandet. Mulighederne er mange, og du kan være sikker på, at vi vil udvikle dine kompetencer undervejs i din karriere.

For yderligere oplysninger, kontakt gerne teamleder Mikkel Nielsen på telefon 7913 4313 eller General Manager Michael Korn Frederiksen på telefon 7913 4307

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Blue Water Shipping A/S
Istedvej 7
6330 Padborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. juli 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

General Manager, Michael Korn Frederiksen
tlf.: +45 79 13 43 07

Teamleder, Mikkel Nielsen
tlf.: + 45 79 13 43 13
.

9 UD AF 10 FÅR JOB I BLUE WATER SHIPPING

Efter endt traineeuddannelse er der gode muligheder for at fortsætte sin karriere hos Blue Water Shipping – om du vil arbejde på kontor, i udlandet eller noget helt tredje er op til dig. Mulighederne er mange, og dine kompetencer vil konstant blive udviklet i løbet af din tid hos os.

Mere fra Blue Water Shipping 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 søger elever i hele landet - opstart 1. august '20

Start din kontoruddannelse i HK Danmark

Har du mod på en spændende elevtid i et af Danmarks største fagforbund?

Brænder du for rådgivning og salg?

Lokalforsikring leder efter branchens bedste finanselever med start 1/9 2020

Elev hos Børne- og Undervisningsministeriet

Bliv uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier!

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere