Ørsted søger elever

 Vi har fokus på din udvikling og giver et godt grundlag for din videre karrriere.

Læs mere
top

Annonce

Ørsted søger elever

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab. 

Annonce

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi søger 6 friske elever, der kan starte den 1. september 2020

Annonce

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee? Pr. 1. februar og 1. september 2020 søger vi nye trainees, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Ansøg nu

Arla Foods søger løbende elektrikerlever i 2019 og 2020

Elektrikerelev i Arla Foods


Brænder du for el, teknik og maskiner og kunne du tænke dig en spændende fremtid som elektriker? Så har vi en læreplads til dig. 

Som elektrikerelev i Arla bliver du ekspert i elinstallationer og vores mekanik på fabrikkerne. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. 

Fra elev til elektriker på 5 år

I din elevtid veksler du mellem skoleophold på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten og praktik på mejeriet. Længden af uddannelsen afhænger af din alder og erfaring, men som udgangspunkt tager hele uddannelsen 5 år. Du får løn, både når du er i skole og i praktik. De første 3 måneder i praktik er gensidig prøvetid. 

Som elektrikerelev hos Arla kommer du til at arbejde sammen med mekaniske og elektriske specialister. Du kommer til at være med til at sikre, at mejeriets produktionsudstyr og anlæg fungerer optimalt. Du vil foretage elektrisk og mekanisk fejlfinding samt optimering og videreudvikling af det samlede produktionsanlæg. 

Den teoretiske del af uddannelsen består af 55-60 ugers skoleophold på Den jydske Haandværkerskole, hvor du får venskaber, oplevelser og læring for livet. Når elever fra Arla er på skoleophold, bor de på skolehjemmet, medmindre de har mindre end 5 kvarters kørsel til skolen. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

Uddannelse der åbner døre

Elektrikeruddannelsen giver gode jobmuligheder, hvor mulighederne for en karriere i udlandet også er til stede. 

Klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse. 

Du kan også vælge at videreuddanne dig som f.eks. it- og elektronikteknolog, elektronikingeniør eller som elinstallatør. 

Vores forventninger til dig

For at blive en del af holdet skal du fra din folkeskoleuddannelse minimum have karakteren 2 i hhv. dansk og matematik og have en naturlig interesse for el-teknik og mekanik. Derudover forventer vi, at du er ansvarsbevidst, en teamplayer og brænder for udfordringer. 

Ansøg og kontakt

I løbet af 2019 ansætter vi løbende elektrikerelever på forskellige mejerier. Hold øje med trainee.arla.com, hvor alle ledige stillinger løbende slås op. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til ONEHR@arlafoods.com, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Arla Foods
Hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Løbende

Kontakt

ONEHR@arlafoods.com
.

Arla Foods A/S

At Arla, we strive to unlock the highest potential win each other while working together to create the future of dairy. We push each other to keep our cooperative at the forefront of the dairy industry, so we can create Good Growth and bring health and inspiration to the world, naturally.

Er du klar til at kickstarte din karriere?

Brænder du for el, teknik og maskiner? Kunne du tænke dig en spændende fremtid i en global mejerivirksomhed? Så er en elevplads i Arla måske det perfekte match for dig. Læs mere her

 Se videoen og bliv inspireret til en uddannelse som elektrikerelev!

Se andre uddannelser i Arla Foods

Mejertrainee i Arla 

Arla Foods søger løbende mejeritrainees i hele Danmark. Læs mere i stillingsopslaget nedenfor og hold også øje med trainee.arla.com, hvor alle ledige stillinger løbende slås op.

Automatikteknikerelev i Arla

Arla Foods søger også automatikteknikerelever i hele Danmark. Læs mere i stillingsopslaget nedenfor og hold også øje med trainee.arla.com, hvor alle ledige stillinger løbende slås op.

Mere fra Arla Foods

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev og lærling hos Arla

  Gem til senere

Kontorelev med lyst til udfordringer

Dansk Erhverv søger en engageret og initiativrig kontorelev

Elev i IKEA

Bliv logistikelev, salgselev eller dekoratørelev / visual merchandiser

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

Speditørelev i DSV

DSV søger speditørelever, der præsterer og viser initiativ. Hos DSV bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever og en hel unik mulighed for at udvikle dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere