top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Økonomielev 2019

ECIT Servio A/S søger elevSted

ECIT Servio
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. august 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Kontakt

Mette Britt Overmark
tlf. 20 900 321
mbo@ecitservio.dk.

Elevplads med spændende karrieremuligheder

ECIT Servio A/S varetager økonomifunktionen for en række spændende virksomheder, heriblandt Karmameju, Cosmo Film (Tinka’s Juleeventyr m.fl.), Fridthjof Film (Alle for Tre m.fl.), Repeat Fitness, PostNord Logistics TPL og andre danske datterselskaber af udenlandske koncerner samt mange andre forskellige virksomheder.

Som elev hos ECIT kommer du rundt om hele økonomifunktionen (debitor, kreditor, løn, rapportering, budgettering m.v.) for mange forskellige virksomheder. Du kommer til at indgå i et team af erfarne økonomifolk, som har selvstændigt ansvar for en række virksomheder.

Vi bruger de sidste nye IT systemer til scanning, Business Intelligence, økonomistyring og der er derfor et minimum af manuelt tastearbejde/bogføring. Som elev vil du få lejlighed til at vokse med opgaverne. Du vil ret hurtigt få direkte kontakt med vore kunder og kundernes interessenter. Når du er klar til det, vil du få et selvstændigt ansvar for dine ’egne’ kunder.

Vi er en virksomhed i stærk vækst og er afhængige af at den enkelte medarbejder engagerer sig i vores og vore kunders udvikling og vækst. Det skal være en FEST at gå på arbejde – med det forstår vi:

  • Fagligt højt niveau 
  • Effektivitet i alt vi gør 
  • Samarbejde om at nå resultater 
  • Trivsel – vi skal ha’ det godt.

Vi er en del af en hastigt voksende koncern med 1000 medarbejdere, 1 mia. NOK i omsætning og aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark. Vi vokser massivt hvert eneste år, både lokalt og internationalt og har brug for talenter, som værdifulde ressourcer i den fortsatte vækst.
For den rette person vil der være spændende karrieremuligheder, hvor der efter endt elevtid vil være mange muligheder for fortsat udvikling, som fagansvarlig, teamleder, controller eller andet i Danmark eller internationalt. 

Vi søger en engageret, ansvarsbevidst elev med EUX, HHX, STX eller lignende, som kvalificerer dig til en elevplads og opstart på HD. Du er udadvendt, imødekommende, god til at skabe relationer og går til arbejdet med godt humør. Du skal være klar til at lære og tage udfordringerne op som de kommer.

Vi forventer, at du indenfor første år starter på HD studiet, som ECIT støtter op om. Til gengæld kan vi tilbyde en interessant arbejdsplads, med stor fleksibilitet og en høj grad af selvstændigt ansvar. Du kommer ikke til at kede dig!

Du bestemmer selv din arbejdstid indenfor tidsrummet 8-17 og stillingen aflønnes i henhold til gældende takster for elevansættelse. Du får en spændende arbejdsplads med attraktiv frokostordning, fitness faciliteter, sociale arrangementer (fredagsbar, julefrokost, sommerfest mv.), som ligger tæt på Høje Taastrup station.

Send din ansøgning, senest 31. august 2019, bilagt CV til hr@ecitservio.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mette Overmark på 20 90 03 21 eller mbo@servio.dk. Opstart er efter aftale. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning. 

 

Medarbejderne - Man må godt have det sjovt, selvom man er dygtig!

Vores medarbejdere er vores største aktiv og din garanti for, at vi holder, det vi lover. Derfor er de hver især bedre end gode og håndplukket fra øverste hylde. Men faglighed er en ting, personlighed en anden. Begge dele vægter vi lige højt, for vi skal have det sjovt, mens vi er dygtige.

" width="600">

Vi er lige her!

ECIT Servio
Spotorno Allé 8
2630 TaastrupVi glæder os til at høre fra dig

  Gem til senere

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere