top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøg nu

ComputerSalg online MEGA store

Digital Handelselev søges til ComputerSalg


En spændende stilling i et alsidigt, moderne og utraditionelt arbejdsmiljø med plads til leg og udvikling

ComputerSalg online MEGA store, der lokationsmæssigt ligger midt mellem Køge og Ringsted er i rivende udvikling. Derfor søger vi en digital handelselev, med ansættelsesstart snarest muligt. Vi tilbyder en spændende stilling i et alsidigt, moderne og utraditionelt arbejdsmiljø med plads til leg og udvikling. Vi er 60 fuldtidsansatte og du vil blive en del af et team på 13 medarbejdere, hvor der lægges stor vægt på faglighed, kundeservice og et godt arbejdsmiljø. 

Du vil som digital handelselev i ComputerSalg bl.a. komme til at arbejde med:

  • Kundehenvendelser via telefon og mail 
  • Online produktoprettelse 
  • Opfølgning på indkøb 
  • Online varebestilling 
  • Salgsarbejde i butik med alt, hvad det indebærer 

Det er vigtigt for os, at du er motiveret for at lære nyt og vi lægger stor vægt på, at du kan tænke selvstændigt, har en positiv indgangsvinkel til det daglige arbejde samt til nye udfordringer. Du skal have lyst til at sælge og hjælpe kunder online. Du skal være seriøs, have interesse for digital udvikling, møde op med godt humør og være god til at kommunikere med kunder og kollegaer i skrift og tale. Har du i øvrigt let ved at skabe kontakt til andre mennesker, kan Digital handelsuddannelsen være den rigtige vej for dig. Du skal kunne lide at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der af og til kan være travlt. Dine arbejdsopgaver vil variere meget, fra daglig online kundekontakt, digitalt salg, til planlægning og gennemførelse af salgsfremstød på virksomhedens digitale platform. 

Uddannelseskrav

Du skal have bestået grundforløbet, for at komme i praktik. Uddannelsens grundforløb er op til 2 x 20 uger og består af grundfag og et uddannelsesspecifikt fag, der handler om butiksdrift og salg. Elever med HHX-baggrund kan begynde direkte på hovedforløbet. Elever med anden gymnasial eksamen end HHX gennemfører et forkortet grundforløb på 5 uger. Voksenelever skal have en realkompetencevurdering og skal ofte have et kortere grundforløb. 

At arbejde hos ComputerSalg

ComputerSalg er idyllisk placeret i den gamle pibefabrik i Borup, som ligger lige ud til Kimmerslev Sø. Her bliver du en del af en virksomhed i vækst med fokus på ambitiøse målsætninger. Tonen er uformel og vi sætter stor ære i at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi stiller krav til dig og din indsats – og tilbyder samtidig gode muligheder for udvikling. Ydermere tilbyder vi frugtordning, personaleforening, indkøbsordning og en god sundhedsforsikring.

Kontaktperson vedr. jobopslaget er:

Customercenter Manager, Kristoffer Nørregaard 
Spørgsmål kan stilles direkte på mail: kn@computersalg.dkAnsøgning, hvor du fortæller, hvad du kan og hvorfor du gerne vil have elevpladsen i ComputerSalg, CV samt relevante dokumenter sendes snarest muligt, da vi gennemgår de indkommende ansøgninger løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ComputerSalg
Kimmerslevvej 28
4140 Borup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Customercenter Manager, Kristoffer Nørregaard

kn@computersalg.dk.

Om os

ComputerSalg.dk startede i 1996 som en detailbutik med salg af computere, hardware og software. I 1999 blev der udvidet med online salg og siden har virksomheden vokset sig stor. I efteråret 2013 flyttede ComputerSalg.dk til Borup i den gamle pibefabrik på Kimmerslevvej og åbnede samtidig en butik i direkte tilknytning til lager og administration. I efteråret 2015 blev lokaliteten for lille og der blev udvidet med en ny lagerhal på godt 2.200 m2, som stod klar i starten af 2016. Samtidig udviklede forretningen sig yderligere til et decideret online varehus, med alt inden for Elektronik & Kontor, Bolig & Husholdning, Hus & Have, Sport, Leg og Fritid, Lager og El & VVS, og forretningen blev til ComputerSalg - online MEGA store. 

Mere fra ComputerSalg 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere