top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøg nu

DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Laborantpraktikant - DTU Miljø 


DTU Miljø er et af verdens førende institutter indenfor miljøområdet. Vores forskere, studerende og teknikere beskæftiger sig med at udvikle ny viden og højteknologiske løsninger med henblik på at forebygge og løse nationale og globale miljøproblemer. Som laborantpraktikant vil du blive inddraget i den nyeste forskning indenfor miljøområdet.

Instituttet har ca. 150 medarbejdere og heraf er der ansat 15 laboranter og teknikere i laboratoriet. Hver medarbejder i laboratoriet har deres analysespeciale indenfor blandt andet økotoksikologi, kromatografi, metalanalyse, isotopmålinger, kemisk analyser, mikrobiologi og genteknologi.

  Jobbet

  Som laborantpraktikant vil du få mulighed for at arbejde med mange forskellige analyseteknikker og feltopgaver relateret til vores aktuelle forsknings og undervisningsopgaver. Du vil også skulle hjælpe til ved forberedelse og udførelse af eksperimentelle kurser for instituttets studerende. Vi er i laboratoriet organiseret med to teknikerteams med hver sit fagområde hhv. lab og felt. Du vil blive tilknyttet labteamet, med vil også få lejlighed til at se hvad feltarbejdet består i. Vi vil forsøge at tage hensyn til dine evt. ønsker om arbejdsområder også i forhold til det afsluttende projektarbejde. Til daglig vil arbejdet bestå af en kombination af metodeudvikling, metodevalidering og analyse af miljøprøver udtaget i felten eller fra eksperimenter i laboratoriet. De første opgaver vil ligge indenfor økotoksikologi og dernæst indenfor kromatografi (næringssalt analyser og analyse for flygtige organiske komponenter). Senere vil opgaverne kunne ligge indenfor metaller eller mikrobiologi afhængig af, hvor vi har aktuelle relevante opgaver. Vi tilsigter, at der vil blive arbejdet så længe med de forskellige metoder og arbejdsområder, at der bliver opnået fortrolighed og god rutine og dermed at du kan arbejde selvstændigt indenfor området. Et andet del af teknikernes arbejde er at bistå med undervisning på øvelses kurser og med individuelle studerende. Du vil derfor deltage i et par øvelseskurser og også få lejlighed til at møde vores studerende. Begge dele vil være sammen med vores erfarne teknikere. 

  Der er mange forskellige nationaliteter repræsenteret på DTU Miljø: Både undervisere, forskere og studerende. En del af kommunikationen foregår derfor på engelsk.

   Vores forventninger til dig

   Du forventes at bestå eller have bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. Du arbejder omhyggeligt og har gode samarbejdsevner Du er udadvendt, engageret og positiv Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk.

   Vi tilbyder

   Et spændende og udfordrende job i et travlt og internationalt miljø. Mulighed for at komme til at arbejde med mange forskellige analyseområder. Vores kommende praktikant vil indgå som en aktiv kollega i et stort dynamisk team.

   Løn og ansættelsesvilkår

   Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

   Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2020. 

   Arbejdsstedet er DTU Miljø, DTU Lyngby Campus.

   Ansøgning og kontakt

   Vi skal modtage din online ansøgning senest den 20. oktober 2019. Klik på knappen ”ansøg online” og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

   Du er velkommen til at kontakte Hanne Bitten Rasmussen på 23 67 53 60, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

   Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

   Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


   Sted

   Danmarks Tekniske Universitet
   Bygningstorvet, Bygning 115 
   2800 Kgs. Lyngby 

   Praktisk

   Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019
   Tiltrædelse: 1. februar 2020

   Kontakt

   Hanne Bitten Rasmussen 
   tlf.: 23 67 53 60
   .

   Om DTU

   DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

   Mere fra DTU

   Kom tættere på virksomheden


   VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

     Gem til senere

   Åbent hus på Maskinmesterskolen København

   Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

   Karriere i Maersk Line

   Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

   Åbent hus på Maskinmesterskolen København

   Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

   Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

   Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

   EY søger revisortrainees

   Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

   Læs mere

   NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

   Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
   fremtiden har at byde på. 

   Læs NEXTSTOP her

   VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

   Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

   Læs mere

   Banner annonce titel A

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere

   Banner annonce titel B

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere

   Banner annonce titel C

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere