Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Eurofins

Laborantpraktikant i Vejen


Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test. 

I 2018 genererede Eurofins en proforma omsætning på 4,2 milliarder (proforma) euro fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere. 

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at arbejde for sundhed og sikkerhed? Brænder du for at arbejde med fødevarer og vores miljø - så har vi den rette arbejdsplads til dig! 

Vi søger lige nu 10 engagerede laborantpraktikanter til vores laboratorium i Vejen, med opstart 1. februar 2020. 

Hos Eurofins får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø. I Vejen beskæftiger vi over 600 medarbejdere på vores store laboratorium. Vi har afdelinger, der er specialiseret indenfor mange forskellige analyser af fødevarer og foder. Og indenfor miljøanalyser, er det primært undersøgelser af vand, jord og luft. Vi anvender mange forskellige metoder til at analyse af vores forskellige matricer.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde indenfor en af ovenstående områder, indenfor enten fødevarer eller miljøanalyser. Alle afdelinger er kendetegnet ved, at kvalitet og faglighed er i højsædet, i kombination med sund forretningsdrift. Du vil komme til at gennemgå et spændende og udviklende praktikforløb og bliver en del af et team med dygtige kolleger. 

De kandidater der bliver indkaldt til samtale vil blive præsenteret for alle afdelingerne og der vil være mulighed for, at tilkendegive hvilken afdeling og arbejdsområde, der har din største interesse.

Vi tilbyder

Vi lærer dig de specifikke analysemetoder. Og tilbyder dig et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier. 

Forløber og afsluttes dit praktikforløb tilfredsstillende, kan der være mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Kvalifikationer

Dine faglige og personlige kompetencer er: 

  • Kvalitets- og ansvarsbevidst 
  • Gode samarbejdsevner 
  • Fleksibel og positiv indstilling til tingene 
  • Evner at planlægge og få afsluttet dine opgaver 
  • Hurtig til at tilegne ny viden og omsætte den til praksis 
  • Gode IT-kundskaber 

Yderligere informationer 

Arbejdstid 
Du vil indgå i afdelingens arbejdsplan. Typisk ligger arbejdstiden mellem kl. 07.00-18.00. 

Arbejdssted 
Ladelundvej 85, 6600 Vejen  

Tiltrædelse 
1. februar 2020 og under hensyntagen til din uddannelsesplan 

Vil du vide mere om elevstillingerne, er du velkommen til at kontakte HR Manager Marianne Elsborg Ibsen på telefon 23 10 44 19 eller dmib@eurofins.dkHusk, at du skal have fulgt grundforløbet på en Laborantskole eller Erhvervsakademi, for at kunne komme i betragtning som laborantpraktikant. Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

Ansøgning 

Søg stillingen ved at sende din motiverede ansøgning med relevante bilag, ved at klikke på "ansøg nu", senest den 19. oktober 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43 og 44.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Eurofins
Ladelundvej 85
6600 Vejen

Praktisk

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2019
Tiltrædelse: 1. februar 2020

Kontakt

HR Manager, Marianne Elsborg Ibsen
tlf.: 23 10 44 19
dmib@eurofins.dk
.

Eurofins i Danmark

Eurofins har i Danmark mere end 1000 medarbejdere - erfarne og dygtige kemikere, ingeniører, farmaceuter, økotoksikologer, mikrobiologer og teknikere. Vi råder over avancerede laboratoriefaciliteter, omfattende måleudstyr, stort udvalg af metoder samt viden på højt, internationalt niveau - blandt andet sikret gennem vores tilknytning til den internationale laboratoriegruppe Eurofins med over 800 afdelinger og 45.000 ansatte worldwide. 

Vores kvalitet er ikke nogen tilfældighed. Vi satser målrettet på at sikre kvaliteten og levere ydelser, som lever op til vores kunders forventninger og behov. Vi er meget bevidste om, at rigtigheden af vores resultater og konklusioner ofte danner baggrund for vidtrækkende beslutninger. 

Mere fra Eurofins

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere