Ørsted søger elever

 Vi har fokus på din udvikling og giver et godt grundlag for din videre karrriere.

Læs mere
top

Annonce

Ørsted søger elever

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab. 

Annonce

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi søger 6 friske elever, der kan starte den 1. september 2020

Annonce

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee? Pr. 1. februar og 1. september 2020 søger vi nye trainees, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Ansøgningsfristen er udløbet

Eurofins

Laborantpraktikant i Vejen


Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test. 

I 2018 genererede Eurofins en proforma omsætning på 4,2 milliarder (proforma) euro fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere. 

Jobbeskrivelse

Vil du være med til at arbejde for sundhed og sikkerhed? Brænder du for at arbejde med fødevarer og vores miljø - så har vi den rette arbejdsplads til dig! 

Vi søger lige nu 10 engagerede laborantpraktikanter til vores laboratorium i Vejen, med opstart 1. februar 2020. 

Hos Eurofins får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø. I Vejen beskæftiger vi over 600 medarbejdere på vores store laboratorium. Vi har afdelinger, der er specialiseret indenfor mange forskellige analyser af fødevarer og foder. Og indenfor miljøanalyser, er det primært undersøgelser af vand, jord og luft. Vi anvender mange forskellige metoder til at analyse af vores forskellige matricer.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde indenfor en af ovenstående områder, indenfor enten fødevarer eller miljøanalyser. Alle afdelinger er kendetegnet ved, at kvalitet og faglighed er i højsædet, i kombination med sund forretningsdrift. Du vil komme til at gennemgå et spændende og udviklende praktikforløb og bliver en del af et team med dygtige kolleger. 

De kandidater der bliver indkaldt til samtale vil blive præsenteret for alle afdelingerne og der vil være mulighed for, at tilkendegive hvilken afdeling og arbejdsområde, der har din største interesse.

Vi tilbyder

Vi lærer dig de specifikke analysemetoder. Og tilbyder dig et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier. 

Forløber og afsluttes dit praktikforløb tilfredsstillende, kan der være mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Kvalifikationer

Dine faglige og personlige kompetencer er: 

  • Kvalitets- og ansvarsbevidst 
  • Gode samarbejdsevner 
  • Fleksibel og positiv indstilling til tingene 
  • Evner at planlægge og få afsluttet dine opgaver 
  • Hurtig til at tilegne ny viden og omsætte den til praksis 
  • Gode IT-kundskaber 

Yderligere informationer 

Arbejdstid 
Du vil indgå i afdelingens arbejdsplan. Typisk ligger arbejdstiden mellem kl. 07.00-18.00. 

Arbejdssted 
Ladelundvej 85, 6600 Vejen  

Tiltrædelse 
1. februar 2020 og under hensyntagen til din uddannelsesplan 

Vil du vide mere om elevstillingerne, er du velkommen til at kontakte HR Manager Marianne Elsborg Ibsen på telefon 23 10 44 19 eller dmib@eurofins.dkHusk, at du skal have fulgt grundforløbet på en Laborantskole eller Erhvervsakademi, for at kunne komme i betragtning som laborantpraktikant. Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

Ansøgning 

Søg stillingen ved at sende din motiverede ansøgning med relevante bilag, ved at klikke på "ansøg nu", senest den 19. oktober 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43 og 44.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Eurofins
Ladelundvej 85
6600 Vejen

Praktisk

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2019
Tiltrædelse: 1. februar 2020

Kontakt

HR Manager, Marianne Elsborg Ibsen
tlf.: 23 10 44 19
dmib@eurofins.dk
.

Eurofins i Danmark

Eurofins har i Danmark mere end 1000 medarbejdere - erfarne og dygtige kemikere, ingeniører, farmaceuter, økotoksikologer, mikrobiologer og teknikere. Vi råder over avancerede laboratoriefaciliteter, omfattende måleudstyr, stort udvalg af metoder samt viden på højt, internationalt niveau - blandt andet sikret gennem vores tilknytning til den internationale laboratoriegruppe Eurofins med over 800 afdelinger og 45.000 ansatte worldwide. 

Vores kvalitet er ikke nogen tilfældighed. Vi satser målrettet på at sikre kvaliteten og levere ydelser, som lever op til vores kunders forventninger og behov. Vi er meget bevidste om, at rigtigheden af vores resultater og konklusioner ofte danner baggrund for vidtrækkende beslutninger. 

Mere fra Eurofins

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Kontorelev med lyst til udfordringer

Dansk Erhverv søger en engageret og initiativrig kontorelev

Elev i IKEA

Bliv logistikelev, salgselev eller dekoratørelev / visual merchandiser

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

Speditørelev i DSV

DSV søger speditørelever, der præsterer og viser initiativ. Hos DSV bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever og en hel unik mulighed for at udvikle dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere