top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøg nu

DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Laborantpraktikant - DTU Aqua - Enheden for fiske- og skaldyrssygdomme


DTU Aqua forsker, rådgiver, uddanner og bidrager til innovation inden for bæredygtig udnyttelse og forvaltning af akvatiske ressourcer. Vi undersøger akvatiske organismers biologi og populationsøkologi, fysiske og kemiske processer i vandmiljøet, økosystemers struktur og dynamik og naturlige og menneskeskabte påvirkninger af akvatiske miljøer.

Enheden for Fiske-og Skaldyrssygdomme udfører diagnostik, rådgivning og forskning vedrørende forebyggelse og bekæmpelse af sygdomme hos fisk og skaldyr. Enheden er europæisk referencelaboratorium for hhv. fiskesygdomme og krebsdyrssygdomme samt OIE reference laboratorium for sygdommen VHS. I relation til disse funktioner gennemføres der regelmæssigt ringtests, kurser og workshops og der er rådgivningsmæssige opgaver for EU Kommissionen og medlemslandenes nationale reference laboratorier. 

Vi har som Nationalt referencelaboratorium for fisk- og skaldyrssygdomme ansvar for den laboratoriemæssige overvågning af lovomhandlede sygdomme i Danmark og når der er mistanke om udbrud af sygdomme i danske akvakultur, har vi ansvaret for at udføre hurtig og sikker diagnostik, så bekæmpelsen kan komme bedst muligt i gang. Herudover udfører vi blandt andet kommerciel diagnostik, udvikler vacciner, forsker i sygdomsmekanismer og uddanner universitetsstuderende. Vi er akkrediterede i henhold til ISO 17025 og 17043. Vi søger 1 laborantpraktikant til Enheden for Fiske- og skaldyrssygdomme på DTU Aqua.

Jobbet

Du vil i løbet af praktik perioden rotere mellem vores arbejdsområder i enheden og aktivt indgå i både den daglige diagnostik og i den eksperimentielle forskning. Du vil derfor blive oplært i håndtering, pasning og opformering af fiskecellekulturer, virologisk og bakteriologisk diagnostik på basis af cellekulturer og immunokemiske metoder som ELISA og IFAT samt molekylærbiologiske metoder som f.eks. konventionel PCR, qPCR og sekventering.

  Vores forventninger til dig

  • Du forventer at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du er omhyggelig, engageret og har et godt humør. 
  • Du er omstillingsparat, udadvendt og imødekommende. 
  • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. 
  • Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk.

   Vi tilbyder

   Du bliver en del af et spændende og udfordrende universitetsmiljø med gode og engagerede kollegaer. I øjeblikket er vi ca. 15 akademiker og 7 laboranter. Du vil opleve en stor variation i arbejdsopgaverne. Du vil få frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. Du vil få en god, solid og bred teknisk uddannelse som laborant, hvor arbejde under akkrediterede forhold er en del af dagligdagen. Læs mere om instituttet på hjemmesiden www.aqua.dtu.dk.

   Løn- og ansættelsesvilkår

   Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

   Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2020. 

   Arbejdsstedet er DTU Aqua, Enhed for fiske- og skaldyrssygdomme, Kemitorvet, byg 202, 2800 Kgs. Lyngby.

   Ansøgning og kontakt

   Vi skal modtage din online ansøgning senest den 20. oktober 2019. Klik på knappen ”ansøg online” og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

   Du er velkommen til at kontakte seniorrådgiver Tine Moesgaard Iburg på 93 51 14 61, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

   Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

   Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


   Sted

   Danmarks Tekniske Universitet
   Kemitorvet, bygning 202 
   2800 Kgs. Lyngby 

   Praktisk

   Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019
   Tiltrædelse: 1. februar 2020

   Kontakt

   Seniorrådgiver, Tine Moesgaard Iburg

   tlf.: 93 51 14 61
   .

   Om DTU

   DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 250 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Charlottenlund, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet DANA.

   DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.

   Mere fra DTU

   Kom tættere på virksomheden


   VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

     Gem til senere

   Åbent hus på Maskinmesterskolen København

   Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

   Karriere i Maersk Line

   Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

   Åbent hus på Maskinmesterskolen København

   Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

   Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

   Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

   EY søger revisortrainees

   Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

   Læs mere

   NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

   Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
   fremtiden har at byde på. 

   Læs NEXTSTOP her

   VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

   Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

   Læs mere

   Banner annonce titel A

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere

   Banner annonce titel B

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere

   Banner annonce titel C

   Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

   Læs mere