top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøg nu

KPMG, Kolding

Bliv en del af KPMG's Audit Trainee Programme


Audit Trainee Programme

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så er der mulighed for at søge ind som revisortrainee i et agilt og teknologidrevent revisionshus, hvor personlig udvikling, fællesskab og tillid er i højsædet.

Vores to-årige traineeprogram består af et struktureret trænings- og udviklingsforløb. Du bliver klædt på til at blive en ekstraordinær revisor med dyb indsigt i erhvervslivet. Når du har gennemført forløbet står du klar til fremtidens udfordringer med gode karrieremuligheder foran dig.

Som Audit trainee vil du blive oplært i revision og hvordan man bedst rådgiver virksomheder. Du kommer til at arbejde i forskellige teams og vil derfor møde en bred vifte af kunder, hvilket giver dig et stærkt fundament at bygge videre på i din karriere. Sideløbende vil du læse din HD, så du får mulighed for at anvende det teoretiske fundament i dit daglige arbejde hos kunderne. Du vil blive tildelt en Performance Manager og en Mentor, som assisterer og guider dig igennem hele dit forløb.

Vi tilbyder et lærerigt forløb i et ungt og sjovt miljø, hvor omgangstonen er uformel og venlig (lad ikke jakkesættet skræmme dig væk). Der er rige muligheder for at lære dine kolleger at kende, og du vil have mulighed for at bygge et stort netværk op.

Om dig, den talentfulde trainee

Traineeprogrammet er rettet mod dig, som ønsker at starte karriereren med en kombination af teori og praksis. Du har ikke gennemført en videregående uddannelse endnu, og du bliver færdig med en økonomisk grunduddannelse til sommer, f.eks.:
  • HHX eller STX 
  • finansøkonom 
  • financial controller 
  • eller en lignende finansiel uddannelse
Du er klar til at udfordre dig selv og lære af din mentor og dine kolleger. Du er ikke bange for at stille spørgsmål. Du møder op velforberedt. Du trives med ansvar. Du taler og skriver flydende engelsk. Du har erfaring med Microsoft Office og Excel.

Du er modig. Du tør tage chancer og tænke nyt. Du overvejer allerede, hvordan du vil formulere din ansøgning. Så hvad holder dig tilbage?

Send en ansøgning og vise os, hvem du er, og hvad du kan bidrage med. Vi opfordrer til at skrive din ansøgning på engelsk, da det at kommunikere på engelsk vil være en del af din dagligdag i et internationalt miljø – dette både internt i KPMG og ude hos vores kunder. Vedhæft CV samt udskrift af dine karakterer.

Om os, KPMG Audit

Vi fører an, og vi efterstræber banebrydende idéer og et effektivt samarbejde. Vi arbejder med virksomheder fra alle verdenshjørner og som revisor er det ikke unormalt at skulle udtænke nye effektive løsninger på daglig – og til tider natlig – basis. Regn ikke med, at dagen i dag kommer til at ligne dagen i går.

Hos KPMG arbejder vi sammen på tværs af afdelinger, specialer og titler. Du vil finde en international arbejdsplads med åbne døre og unge, motiverede kolleger. Vi taler og lytter til hinanden, fordi vi stoler på vores kolleger og anerkender de mange fordele, der er ved at få belyst en sag fra mere end én side. Det er sådan, vi holder os to skridt foran. Det er sådan, vi sætter nye standarder. Vi er globale, og vi er lokale. Og vi er altid på udkig efter nyt talent.

Startdato: August 2020 .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KPMG
Jupitervej 4
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2020

Kontakt

Partner, Audit Klaus Rytz
tlf.: 30 38 03 32
.

Bliv klar til fremtidens udfordringer

KPMGS's Audit Trainee Programme er designet til at give dig en grundig uddannelse og et godt fundament i revision. Du vil lære, hvad der kræves for at være vellykket i vores forretning.

Vi ønsker vække din appetit til at lære mere, skubbe dine grænser og øge dit ønske om at fortsætte på din rejse mod opdagelse og udvikling.

Mere fra KPMG 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere