EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos EY

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner. Vi søger lige nu til vores kontorer i hele Danmark.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev 2019

Elevplads i værkstedsadministrationSted

Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7
2760 Måløv

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Nikolaj Hebel
tlf. 44 97 21 70.

Stillingen 

Til vores værkstedsadministration i Måløv søger vi en elev til hjælp med alle de administrative opgaver, der er i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, blandt andet indskrivning og modtagelse af kunder, fakturering, reklamationsbehandling på nye biler, kundeopfølgning, osv. Vi har aftenåbent mandag til torsdag og der må på beregnes aftenarbejde ca. hver 5. uge.  

Personprofil 

Du er færdig med 9. eller 10. klasse, og har minimum gennemgået EUD eller EUX. Vi forventer, at du har gode karakterer i fagene dansk, engelsk og matematik. Du er interesseret i biler, og har lyst til at arbejde med IT. Kørekort en fordel. Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre, og er parat til at give dig selv 112 % for at skabe tilfredse kunder. 

Virksomheden

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde, der sælger både Toyota og Renault. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tror vi på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Derfor vægter vi trivsel og velvære blandt vores godt 100 medarbejdere højt. 

Ansøgning 

Send gerne din ansøgning med relevante eksamensbeviser, som e-mail til nih@stubbe.dk mrk. ”Elev i værkstedsadministrationen”. Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan rettes til Nikolaj Hebel på tlf. 44 97 21 70. 

Jobbet er til øjeblikkelig tiltrædelse, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningerne vurderes løbende. 

Ansøgningsfrist er senest 31. oktober 2019.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Arne Stubbe Automobiler A/S er en 58 år ung familieejet bil-virksomhed, der i dag drives og ejes af 3 generationer af Stubbe-familien. Virksomheden har været Toyota-forhandler i mere end 40 år og beskæftiger 97 medarbejdere fordelt på 2 afdelinger i Måløv og Roskilde. I både Måløv og Roskilde afdelingen sælges der ud over Toyota nu også Renault, idet virksomheden pr. 1.12.2011 er blevet autoriseret Renault forhandler. Firmaet blev grundlagt af Jane og Arne Stubbe i 1959 under navnet Måløv Autoservice. Firmaet lå i selve Måløv by 700 meter fra den nuværende adresse. I starten var det en benzintank med tilhørende reparationsværksted, hvorfra der blev solgt et beskedent antal nye (Skoda, BMW og Neckar, en tysk Fiat) og brugte biler.

" width="600">

Vi er lige her!

Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7
2760 Måløvelevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Elev i Sport24

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu, du skal sende din ansøgning

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere