Ørsted søger elever

 Vi har fokus på din udvikling og giver et godt grundlag for din videre karrriere.

Læs mere
top

Annonce

Ørsted søger elever

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab. 

Annonce

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi søger 6 friske elever, der kan starte den 1. september 2020

Annonce

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee? Pr. 1. februar og 1. september 2020 søger vi nye trainees, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Ansøgningsfristen er udløbet

Reservedelselev 2019

Elev til reservedeleSted

Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7
2760 Måløv

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Jørgen Thomasberg
tlf. 44 97 21 70.

Stillingen

Til vores reservedelslager i Måløv søger vi en elev med sans for detaljen til hjælp med alle de administrative og praktiske opgaver, der er i forbindelse med driften af et lager. Eksempler herunder er varestyring, kunde- og leverandørkontakt, priskontrol samt andre logistiske opgaver. 

Personprofil 

Du har som minimum bestået EUD-Grundforløb og har gode karakterer i fagene dansk, engelsk og matematik. Du er interesseret i biler, og har lyst til at arbejde med IT. Kørekort er en fordel men ikke et krav. Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre, og er parat til at give dig selv 112 % for at skabe tilfredse kunder.

Virksomheden

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde, der sælger både Toyota og Renault. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tror vi på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Derfor vægter vi trivsel og velvære blandt vores godt 100 medarbejdere højt.

Ansøgning 

Send gerne din ansøgning med relevante eksamensbeviser, som e-mail til jot@stubbe.dk mrk. ”Elev”. Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan ligeledes rettes til Jørgen Thomasberg på tlf. 44 97 21 70. 

Stillingen er til øjeblikkelig tiltrædelse, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningerne vurderes løbende. Ansøgningsfrist er senest 31. oktober 2019.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Arne Stubbe Automobiler A/S er en 58 år ung familieejet bil-virksomhed, der i dag drives og ejes af 3 generationer af Stubbe-familien. Virksomheden har været Toyota-forhandler i mere end 40 år og beskæftiger 97 medarbejdere fordelt på 2 afdelinger i Måløv og Roskilde. I både Måløv og Roskilde afdelingen sælges der ud over Toyota nu også Renault, idet virksomheden pr. 1.12.2011 er blevet autoriseret Renault forhandler. Firmaet blev grundlagt af Jane og Arne Stubbe i 1959 under navnet Måløv Autoservice. Firmaet lå i selve Måløv by 700 meter fra den nuværende adresse. I starten var det en benzintank med tilhørende reparationsværksted, hvorfra der blev solgt et beskedent antal nye (Skoda, BMW og Neckar, en tysk Fiat) og brugte biler.

" width="600">

Vi er lige her!

Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7
2760 Måløvelevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede nu!

  Gem til senere

Kontorelev med lyst til udfordringer

Dansk Erhverv søger en engageret og initiativrig kontorelev

Elev i IKEA

Bliv logistikelev, salgselev eller dekoratørelev / visual merchandiser

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

Speditørelev i DSV

DSV søger speditørelever, der præsterer og viser initiativ. Hos DSV bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever og en hel unik mulighed for at udvikle dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere