top

Annonce

 Åbent hus på MSK

Brænder du for maskiner, teknik og programmering? Og drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse med internationale muligheder? Så kan maskinmesteruddannelsen være noget for dig. Kom til åbent hus på Maskinmesterskolen København onsdag d. 23. oktober kl. 11-15.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Grib chancen og tag en af landets mest respekterede uddannelser. Og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøg nu
 

Ullits & Winther

Vil du være trainee/elev i et revisorselskab med masser af liv?


Hos Ullits & Winther er vi altid på jagt efter nye, unge talenter, som drømmer om at arbejde med tal og mennesker og har lyst til at gøre en forskel for vores kunder.

I virkeligheden er vi et helt almindeligt revisionsfirma – med nogle ualmindeligt engagerede medarbejdere. Kom og bliv en del af vores stærke team i en dynamisk virksomhed, som tilbyder masser af mulighed for faglig sparring og udvikling.

Kan du svare ja til følgende?

  • Du har (eller har snart) en HHX- eller finansøkonomuddannelse 
  • Du har flair for tal og lyst til at lære 
  • Du drømmer om en stærk karrierevej 
  • Du er ansvarsfuld, flittig og fleksibel 
  • Du er udadvendt og har et fantastisk humør 

 Så er det måske dig, vi søger til et afvekslende elevforløb, der med garanti vil udfordre og udvikle dig – både teoretisk, praktisk og personligt.

At arbejde hos os

Vi lægger en personlig uddannelsesplan, der omfatter de forskellige arbejdsopgaver, du skal igennem i det 2-årige uddannelsesforløb. Dermed sikrer vi, at du får den bedst mulige uddannelse indenfor regnskab, revision og skat. 

Vi har altid prioriteret, at der skal være mennesker bag tallene og lægger stor vægt på en fornuftig balance mellem arbejds- og privatliv, så der også er plads til familie og fritidsinteresser. Vi har måske lidt ekstra at se til i foråret, men holder til gengæld ekstra fri i efteråret, så vi er klædt godt på til at håndtere de perioder, hvor der er travlt. Det giver gode relationer med kunderne og hinanden – og det er sikkert en af grundene til, at mange kunder og medarbejdere har været hos os i mange år.

Hvem er Ullits & Winther 

Hos Ullits & Winther lægger vi vægt på at gøre tingene ordentligt. Vi gør en dyd ud af at have et indgående kendskab til hver enkelt kunde – internationale koncerner såvel som enkeltmandsvirksomheder – så vi kan levere hurtige, fleksible og målrettede ydelser. 

Du får mere end 35 gode kollegaer og en spændende hverdag i fantastiske omgivelser. Vi holder til i udkanten af Viborg i et moderne domicil med udsigt til grønne områder. Du bliver en del af en aktiv personaleforening, og hvem ved – måske kan du udfordre nogle af vores talenter i bordfodbold i pausen? De kan godt bruge lidt modstand…

Bliv en del af noget større - og dygtiggør dig imens 

Ullits & Winther er medlem af RevisorGruppen Danmark, og du kan derfor glæde dig til kurser sammen med elever fra hele landet. Den første uges introforløb foregår på Lanzarote – det er vist ikke kedeligt. 

RevisorGruppen Danmark har 1.600 medlemmer fordelt på en række forskellige medlemsfirmaer. Medlemskabet sikrer, at vores produkter er af høj, faglig kvalitet, og at vores værktøjer altid følger gældende love og regler. Ligeledes udbyder RevisorGruppen Danmark hvert år masser af relevante kurser, så vores medarbejderes faglige viden altid er ajour. Sideløbende med det interne uddannelsesprogram tilbydes du en HD i Regnskab og Økonomistyring. Den kan følges op af en cand.merc.aud, hvis du drømmer om at blive statsautoriseret revisor.

Send os din ansøgning hurtigst muligt! 

Husk at vedhæfte dit CV, eksamensbeviser og seneste karakterer, udtalelser fra fritidsjob og gerne en reference. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ullits & Winther
Agerlandsvej 1
8800 Viborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2019
Tiltrædelse: 1. september 2020.

Om os

Ullits & Winther er en dynamisk virksomhed med et stærkt team af revisorer og 5 forskellige partnere, der har vidt forskellig baggrund, erfaring, netværk, geografi og “kemi”. Det giver styrke både internt og i forhold til vores kunder, der er lige så forskellige som vi er. Vores mission er at give vores kunder overblik, overskud og solidt håndværk. Uanset hvem de er, og hvor store de er, tilbyder vi derfor altid et fast revisorteam med “den rigtige partner” i spidsen. Det giver os et indgående kendskab til hver enkelt kunde, der gør det lettere at levere vores ydelser hurtigt, fleksibelt og individuelt. Som vi plejer at sige: Hos Ullits & Winther er det kunderne, der bestemmer, hvad vi er bedst til. Altså hvilke af vores kompetencer de har mest brug for. Hvor ofte og hvornår. Og vi er altid klar til at løse konkrete opgaver eller måske være en “ekstra kollega”, når I har allermest travlt.

" width="600">

Vi er lige her!

Hos Ullits & Winther er vi altid på jagt efter nye unge talenter, som drømmer om at arbejde med tal og mennesker.  Gem til senere

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Drømmer du om en alsidig og praksisnær uddannelse?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Åbent hus på Maskinmesterskolen København

Mød os den 23. oktober og hør mere om maskinmesteruddannelsen.

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere