Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Prime Cargo A/S

Bliv speditørelev hos Prime Cargo


Speditørelev i Greve

Søger du en alsidig kontoruddannelse i en international virksomhed, som kan udfordre og udvikle dig både personligt og fagligt - så tag udfordringen op og søg stillingen som speditørelev hos Prime Cargo A/S.

Kom godt fra start med en teoretisk og praktisk uddannelse

Prime Cargo A/S søger en speditørelev til Sø Import afdeling i Greve, hvor du kommer til at arbejde selvstændigt med forskellige opgaver inden for logistikområdet. Vi tilbyder dig en spændende, kontoruddannelse inden for logistik med selvstændige og afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praksis gennem et 2-årigt uddannelsesforløb.    

Jobbet

Som speditørelev bliver du en del af en engageret afdeling, der servicerer kunder. Vi håndterer forsendelser af alle slags og i alle størrelser og fokuserer på at give den bedst mulige service til alle vores samarbejdspartnere. Du bliver hurtigt i stand til at hjælpe kunder og i den forbindelse en vigtig brik i hele logistikprocessen. En hverdag med spændende opgaver og dedikerede kolleger.

Din baggrund 

  • Du har bestået 3-årig HHX eller STX
  • HG eller EUX 

Vi transporterer gods rundt i hele verden og har kontakt med mange forskellige mennesker, kulturer og sprog dagligt. Derfor er det vigtigt for os, at du som minimum taler og skriver flydende dansk og engelsk. Kan du begå dig på andre sprog, er det et ekstra plus.Vi forventer, at du er udadvendt, energisk, positiv og har et stort servicegen. Du vil i det daglige have mange åbne opgaver sideløbende i samarbejde med kollegaer, kunder og transportudbydere. Derfor er det vigtigt, at du kan bevare overblikket, selv når det går stærkt. Vi forventer, at du vil gå den ekstra mil og er vedholdende – også når der er udfordringer. 

Send os din ansøgning nu 

Har du lyst til at blive en af vores nye speditørelever så send os, din ansøgning, CV og eksamensbevis. Vi modtager kun ansøgninger udfyldt online, så ansøg via "ansøg nu" knappen. 

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Head of Import Lasse Palmqvist på telefon +45 2788 0246. 

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på primecargo.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Prime Cargo A/S
Greve Main 17
2670 Greve

Praktisk

Ansøgningsfrist: 29. november 2019
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Head Of Import Greve, Lasse Palmqvist
tlf.: 27 88 02 46
.

Om Prime Cargo

I Prime Cargo er vi én stor familie med et stort engagement i det vi laver, hinanden og ikke mindst vores kunder. Opskriften på vores succes er individuelle og værdiskabende logistikløsninger krydret med personlig service i verdensklasse. 

Vi er en international speditørvirksomhed med base i Kolding, men med egne kontorer i både København, Stettin, Chicago, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Qingdao, Xiamen, Shenzhen og Ningbo, og agentnet i resten af verden. Det betyder nærvær, selv på den anden side af kloden. 

Hos Prime Cargo lægger vi stor vægt på professionel og nærværende service og kort responstid. Vores erfaringer siger os nemlig, at det er vejen frem for at skabe gode og stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere. 

Mere fra Prime Cargo

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere