top

Annonce

PwC søger revisortalenter

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

 KPMG søger trainees

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som revisortrainee og bliv klar til fremtidens udfordringer.

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Ansøg nu

Prime Cargo A/S

Bliv speditørelev hos Prime Cargo


Speditørelev i Greve

Søger du en alsidig kontoruddannelse i en international virksomhed, som kan udfordre og udvikle dig både personligt og fagligt - så tag udfordringen op og søg stillingen som speditørelev hos Prime Cargo A/S.

Kom godt fra start med en teoretisk og praktisk uddannelse

Prime Cargo A/S søger en speditørelev til Sø Import afdeling i Greve, hvor du kommer til at arbejde selvstændigt med forskellige opgaver inden for logistikområdet. Vi tilbyder dig en spændende, kontoruddannelse inden for logistik med selvstændige og afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praksis gennem et 2-årigt uddannelsesforløb.    

Jobbet

Som speditørelev bliver du en del af en engageret afdeling, der servicerer kunder. Vi håndterer forsendelser af alle slags og i alle størrelser og fokuserer på at give den bedst mulige service til alle vores samarbejdspartnere. Du bliver hurtigt i stand til at hjælpe kunder og i den forbindelse en vigtig brik i hele logistikprocessen. En hverdag med spændende opgaver og dedikerede kolleger.

Din baggrund 

  • Du har bestået 3-årig HHX eller STX
  • HG eller EUX 

Vi transporterer gods rundt i hele verden og har kontakt med mange forskellige mennesker, kulturer og sprog dagligt. Derfor er det vigtigt for os, at du som minimum taler og skriver flydende dansk og engelsk. Kan du begå dig på andre sprog, er det et ekstra plus.Vi forventer, at du er udadvendt, energisk, positiv og har et stort servicegen. Du vil i det daglige have mange åbne opgaver sideløbende i samarbejde med kollegaer, kunder og transportudbydere. Derfor er det vigtigt, at du kan bevare overblikket, selv når det går stærkt. Vi forventer, at du vil gå den ekstra mil og er vedholdende – også når der er udfordringer. 

Send os din ansøgning nu 

Har du lyst til at blive en af vores nye speditørelever så send os, din ansøgning, CV og eksamensbevis. Vi modtager kun ansøgninger udfyldt online, så ansøg via "ansøg nu" knappen. 

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Head of Import Lasse Palmqvist på telefon +45 2788 0246. 

Du har mulighed for at læse mere om os som virksomhed og arbejdsplads på primecargo.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Prime Cargo A/S
Greve Main 17
2670 Greve

Praktisk

Ansøgningsfrist: 29. november 2019
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Head Of Import Greve, Lasse Palmqvist
tlf.: 27 88 02 46
.

Om Prime Cargo

I Prime Cargo er vi én stor familie med et stort engagement i det vi laver, hinanden og ikke mindst vores kunder. Opskriften på vores succes er individuelle og værdiskabende logistikløsninger krydret med personlig service i verdensklasse. 

Vi er en international speditørvirksomhed med base i Kolding, men med egne kontorer i både København, Stettin, Chicago, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Qingdao, Xiamen, Shenzhen og Ningbo, og agentnet i resten af verden. Det betyder nærvær, selv på den anden side af kloden. 

Hos Prime Cargo lægger vi stor vægt på professionel og nærværende service og kort responstid. Vores erfaringer siger os nemlig, at det er vejen frem for at skabe gode og stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere. 

Mere fra Prime Cargo

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv indkøbselev hos Dancover

Få en solid start på din karriere og bliv elev hos Dancover

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

NEXTSTOP - FREMTIDENS VALG

Den nyeste udgave af NEXTSTOP er ude nu! Læs avisen her og bliv inspireret af alle mulighederne 
fremtiden har at byde på. 

Læs NEXTSTOP her

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere