Ørsted søger elever

 Vi har fokus på din udvikling og giver et godt grundlag for din videre karrriere.

Læs mere
top

Annonce

Ørsted søger elever

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab. 

Annonce

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi søger 6 friske elever, der kan starte den 1. september 2020

Annonce

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee? Pr. 1. februar og 1. september 2020 søger vi nye trainees, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev 2020

Kontorelev til Danske Regioner


Har du lyst til at få en alsidig kontoruddannelse indenfor specialet administration? Og vil prøve kræfter med forskelligartede opgaver i stærk og politisk ledet interesseorganisation? Så er det måske dig vi er på udkig efter. 

I Danske Regioner søger vi en kontorelev med tiltrædelse den 1. februar 2020. Elevtiden er 2 år, hvor du i det første år vil være tilknyttet Center for Administration og Service og derefter i et af centrene i huset. I løbet af de 2 år er der 3 obligatoriske skoleuger, 3-7 ugers valgfag samt 1 uges fagprøve. For voksenelever er der en uges valgfag mindre, så det hedder 2-6 ugers valgfag.  

Du vil begynde din elevtid i vores Center for Administration og Service. Her vil du få plads i vores reception, som er husets knudepunkt for mange forskellige opgaver, kontakter og gæster. I receptionen vil du opbygge et kendskab til husets centre, opgavefordeling samt medarbejdernes navne og placering. Derefter rykker du til lønkontoret, hvor du vil få oplæring i lønforhold og vores lønsystem, og så videre til bogholderiet, hvor der vil være fokus på debitor, kreditor og finansbogholderi. Når det første år er gennemført, vil du blive tilknyttet et af de faglige centre i Danske Regioner. Her vil du skulle bidrage til sekretæropgaver og fx planlægge møder, ligesom du vil få opgaver såsom rejseafregning, produktion af dagsorden til politiske udvalg og opdatering af intranet mv.

Vi søger

Vi søger en pligtopfyldende elev, som har lyst til at lære og udvikle sig. Derudover forventer vi, at du er struktureret, ansvarsbevidst og nysgerrig på vores opgaver her i Danske Regioner. 

Du skal have bestået, eller forventer at bestå, én af følgende uddannelser inden opstart: 

  • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer 
  • STX, HF, HTX inkl. EUS/HGS grundforløb 
  • HHX eller HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015 

Er du over 25 år, skal du desuden have lavet en realkompetencevurdering, hvis du har taget din uddannelse efter den 1. august 2015. Denne kan du få udarbejdet ved nærmeste handelsskole. Du bedes vedhæfte dokumentation på al din tidligere uddannelse og evt. erhvervserfaring.

Vi tilbyder

i tilbyder dig en hverdag i en dynamisk organisation, hvor du vil komme til at samarbejde med mange engagerede kolleger. 

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. 

Som elev hos os vil du få en arbejdstid på 37 timer om ugen inklusive frokostpause og løn efter overenskomsten mellem HK/Kommunal og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.  

Ansøgningsfrist

Hvis det lyder som noget for dig, skal vi have din ansøgning samt kopi af eksamenspapirer senest den 4. december 2019 kl. 12.00. Yderligere oplysninger kan fås hos Katrine Engel, e-mail ke@regioner.dk eller tlf. 22 30 39 39. 

Samtaler forventes afholdt i uge 50. 

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.  

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 04. december 2019, kl. 12.00
Tiltrædelse: 1. Februar 2020

Kontakt

Katrine Engel
tlf.: 22 30 39 39
info@elevportalen.dk
.

Om Danske Regioner

Danske Regioner arbejder for at understøtte og udvikle det regionale demokrati og varetager regionernes fælles interesser. Det gælder blandt andet i forhold til at sikre de økonomiske rammer samt at støtte regionerne i deres opgaveløsning, så de har bedst mulige vilkår for at løse deres opgaver effektivt og på et højt fagligt niveau.

Derudover varetager Danske Regioner regionernes interesser i forhold til de regionalt ansattes løn- og ansættelsesforhold.

Mere fra Danske Regioner

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Kontorelev med lyst til udfordringer

Dansk Erhverv søger en engageret og initiativrig kontorelev

Elev i IKEA

Bliv logistikelev, salgselev eller dekoratørelev / visual merchandiser

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

Speditørelev i DSV

DSV søger speditørelever, der præsterer og viser initiativ. Hos DSV bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever og en hel unik mulighed for at udvikle dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere