Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

DI, Dansk Industri

Bliv ejendomsserviceteknikerelev i Dansk Industri


Industriens Hus søger ejendomsserviceteknikerelev, med et servicegen i værktøjskassen

Er du alt-muligt-håndværker-typen, som både synes det er sjovt at gå og rode med lidt justeringer på ventilationen og sidde bag rattet på havetraktoren? Som ejendomsserviceteknikerelev i Industriens Hus får du en topmoderne bygning fyldt med teknik som din legeplads. 

Vi lærer dig alle de typer af håndværks- og servicemæssige opgaver, som følger med i et stort hus, der dagligt bruges af flere hundrede mennesker – både dine nye kolleger og gæster i huset. 

Ejendomsserviceenheden

Du bliver en del af teamet i Ejendomsservice, hvor dine 7 nye kolleger har så forskellige baggrunde som maskinmester, elektriker, arkitekt og byggeleder. Det er erfarne folk, som alle har været med, siden Industriens Hus blev indviet i 2013. Opgaverne er fordelt, så du kommer til at følge alle gennem uddannelsen. Vi er et team, som kan lide at høre hvad hinanden skal i weekenden, og hver fredag spiser vi morgenmad sammen. I huset er vi kendt, som dem der ved alt og er på fornavn med næsten alle 560 kolleger. 

De daglige rutineopgaver vil typisk være overvågnings af CTS, udskiftning af lyskilder, betjening af skranken i Ejendomsservice og udlevering af kort og nøgler. Men der vil også være opgaver, som kræver tilsyn med eksterne håndværkere, hjælp ved flytninger i huset, større ombygninger og udvendig vedligehold. 

Dit elevforløb

Frank Mosegaard, som er teknisk servicemedarbejder, bliver din elevvært gennem uddannelsen. Ham koordinerer du alt det praktiske om skoleforløb med, men du går også til ham, hvis du er lidt i tvivl om, hvilken opgave du skal gå i gang med først. 

I Industriens Hus på Rådhuspladsen lærer du alt om bygningsvedligehold, og på vores kursuscenter Gammel Vindinge i Nyborg vil du lære alle de grønne opgaver. Dit forløb på Gammel Vindinge vil fordele sig over en periode i efteråret og en periode i foråret. 

Industriens Hus

Det er et moderne byggeri fra 2013 med mange specialdesignede løsninger. Bygningen indeholder grønne løsninger som regnvandsbassin, tagterrasser med urtehave og bistader samt solceller på taget. Der er lavet intelligent lys- og indeklimastyring i hele bygningen, og facaden er udstyret med 18.000 LED-rør, som bruges til lysbilleder på facaden. Udover at være domicil for Dansk Industri er Industriens Hus også hjemsted for 8 butikslejemål, en stor P-kælder og kontorudlejning til foreninger og virksomheder. 

Faciliteterne og beliggenheden gør huset velegnet til konferencer, og der er cirka 80.000 gæster gennem huset om året. Det betyder, at du altid vil have hænderne fulde med at vedligeholde bygingen. 

Om dig

  • Du skal have bestået grundforløbet.

  • Du skal være det unge friske pust med masser af den nyeste viden.

  • Du er skarp nok i din ansøgning til at fortælle, hvorfor du gerne vil have elevpladsen i Industriens hus. 

Vi tilbyder

  • Et 2-årigt forløb fordelt på Industriens Hus på Rådhuspladsen og Gammel Vindinge i Nyborg, med start hurtigst muligt.
  • Elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk bestående af 18 elever. Der er kontor-, økonomi-, it-, datatekniker-, mediegrafiker-, kokke- og caterelever. 
  • Du bliver vores første ejendomsservicetekniker, så der er god mulighed for selv af sætte dit aftryk på forløbet.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via knappen "Ansøg nu" senest den 10. januar 2020.

Har du spørgsmål, send en mail til Julie på juno@di.dk.

Bemærk Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Industri
H.C. Andersens Blvd. 18
1787 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. januar 2020
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Elevansvarlig, Julie Nordstrand
Mail: juno@di.dk
.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte. Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet –ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er heltafgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig. Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du harindflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige frakonferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Mere fra Dansk Industri

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere