Ørsted søger elever

 Vi har fokus på din udvikling og giver et godt grundlag for din videre karrriere.

Læs mere
top

Annonce

Ørsted søger elever

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab. 

Annonce

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi søger 6 friske elever, der kan starte den 1. september 2020

Annonce

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee? Pr. 1. februar og 1. september 2020 søger vi nye trainees, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Ansøgningsfristen er udløbet

DI, Dansk Industri

Bliv ejendomsserviceteknikerelev i Dansk Industri


Industriens Hus søger ejendomsserviceteknikerelev, med et servicegen i værktøjskassen

Er du alt-muligt-håndværker-typen, som både synes det er sjovt at gå og rode med lidt justeringer på ventilationen og sidde bag rattet på havetraktoren? Som ejendomsserviceteknikerelev i Industriens Hus får du en topmoderne bygning fyldt med teknik som din legeplads. 

Vi lærer dig alle de typer af håndværks- og servicemæssige opgaver, som følger med i et stort hus, der dagligt bruges af flere hundrede mennesker – både dine nye kolleger og gæster i huset. 

Ejendomsserviceenheden

Du bliver en del af teamet i Ejendomsservice, hvor dine 7 nye kolleger har så forskellige baggrunde som maskinmester, elektriker, arkitekt og byggeleder. Det er erfarne folk, som alle har været med, siden Industriens Hus blev indviet i 2013. Opgaverne er fordelt, så du kommer til at følge alle gennem uddannelsen. Vi er et team, som kan lide at høre hvad hinanden skal i weekenden, og hver fredag spiser vi morgenmad sammen. I huset er vi kendt, som dem der ved alt og er på fornavn med næsten alle 560 kolleger. 

De daglige rutineopgaver vil typisk være overvågnings af CTS, udskiftning af lyskilder, betjening af skranken i Ejendomsservice og udlevering af kort og nøgler. Men der vil også være opgaver, som kræver tilsyn med eksterne håndværkere, hjælp ved flytninger i huset, større ombygninger og udvendig vedligehold. 

Dit elevforløb

Frank Mosegaard, som er teknisk servicemedarbejder, bliver din elevvært gennem uddannelsen. Ham koordinerer du alt det praktiske om skoleforløb med, men du går også til ham, hvis du er lidt i tvivl om, hvilken opgave du skal gå i gang med først. 

I Industriens Hus på Rådhuspladsen lærer du alt om bygningsvedligehold, og på vores kursuscenter Gammel Vindinge i Nyborg vil du lære alle de grønne opgaver. Dit forløb på Gammel Vindinge vil fordele sig over en periode i efteråret og en periode i foråret. 

Industriens Hus

Det er et moderne byggeri fra 2013 med mange specialdesignede løsninger. Bygningen indeholder grønne løsninger som regnvandsbassin, tagterrasser med urtehave og bistader samt solceller på taget. Der er lavet intelligent lys- og indeklimastyring i hele bygningen, og facaden er udstyret med 18.000 LED-rør, som bruges til lysbilleder på facaden. Udover at være domicil for Dansk Industri er Industriens Hus også hjemsted for 8 butikslejemål, en stor P-kælder og kontorudlejning til foreninger og virksomheder. 

Faciliteterne og beliggenheden gør huset velegnet til konferencer, og der er cirka 80.000 gæster gennem huset om året. Det betyder, at du altid vil have hænderne fulde med at vedligeholde bygingen. 

Vi tilbyder

  • Et 2-årigt forløb fordelt på Industriens Hus på Rådhuspladsen og Gammel Vindinge i Nyborg, med start hurtigst muligt.
  • Elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk bestående af 18 elever. Der er kontor-, økonomi-, it-, datatekniker-, mediegrafiker-, kokke- og caterelever. 
  • Du bliver vores første ejendomsservicetekniker, så der er god mulighed for selv af sætte dit aftryk på forløbet.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via knappen "Ansøg nu" senest den 1. december. Fortæl os 2 ting: 

1. Hvorfor har du lyst til at være ejendomsserviceteknikerelev? 

2. Hvordan tænker du service ind i de daglige opgaver som ejendomsservicetekniker? 

Til samtalen vil du møde chef for Ejendomsservice Jimmy Holk og HR-partner Julie Nordstrand. 

Har du spørgsmål, send en mail til Julie på juno@di.dk.

Bemærk Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning. 

Kender du DI? Nej – men det gør alle de store virksomheder. Fordi de fleste danske arbejdsgivere kan melde sig ind i Dansk Industri. Her får de hjælp fra højtuddannede specialister med overenskomstforhandling og rådgivning inden for ansættelsesret og erhvervsjura, forretningsudvikling, EU-lovgivning, arbejdsmarkeds-uddannelser og meget andet. Derudover tilbyder DI også sine medlemmer kurser i ledelsesudvikling, netværk med branchen og konferencer om aktuelle emner.


Sted

Dansk Industri
H.C. Andersens Blvd. 18
1787 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. december 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR-partner, Julie Nordstrand
Mail: juno@di.dk
.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte. Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet –ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er heltafgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig. Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du harindflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige frakonferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Mere fra Dansk Industri

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Kontorelev med lyst til udfordringer

Dansk Erhverv søger en engageret og initiativrig kontorelev

Elev i IKEA

Bliv logistikelev, salgselev eller dekoratørelev / visual merchandiser

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

Speditørelev i DSV

DSV søger speditørelever, der præsterer og viser initiativ. Hos DSV bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever og en hel unik mulighed for at udvikle dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere