Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kovsted & Skovgård

Kovsted & Skovgård søger 2 revisorelever


Vi søger 2 revisorelever, 1 til vores kontor i Aarhus og 1 til vores kontor i Ebeltoft, med tiltrædelse 1. august 2020 eller efter aftale.

Du har en EUX-Business kontor, HHX- eller finansøkonom/financial controller-uddannelse, som du har afsluttet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2020, og vil gerne videreuddanne dig til en af fremtidens revisorer 

Hos Kovsted & Skovgård lægger vi vægt på, at du:

  • har flair for tal og er udstyret med sund fornuft
  • er selvstændig og målbevidst
  • er samarbejdsvillig og fleksibel
  • er omgængelig og præsentabel
  • er indstillet på at yde vore kunder en proaktiv og nærværende service  

Ansættelse hos Kovsted & Skovgård

Som medarbejder hos Kovsted & Skovgård vil du blive en del af et ungt team, i et friskt- og spændende miljø, hvor vi har en travl hverdag med en række daglige udfordringer.

Hos Kovsted & Skovgård forventer vi en del af hinanden, herunder stort engagement, vilje til konstant udvikling og stort medansvar for til stadighed at tilføre og ikke mindst udnytte den viden, der skal være til stede og tilføres organisationen.

Vores grundlæggende tanke er, at Kovsted & Skovgård skal være en lærende organisation, hvor den enkelte medarbejder udover sit individuelle ansvar har et teamansvar, hvor alle medarbejdere er villige til at dele viden med hinanden.

Det er firmaets politik, at medarbejderne er engagerede i forhold til de arbejdsopgaver, som de løser. Engagerede medarbejdere opnås bedst gennem gode fysiske rammer og et arbejdsmiljø, der præges af samarbejde og fleksibilitet overfor medarbejderne.

Vi agerer med udgangspunkt i vores værdier, som nærværende, troværdige, udviklende samt forretningsorienterede, både i forhold til vores kunder og kolleger.

Ansøgning

Såfremt du mener, at ovennævnte er noget for dig, hører vi gerne fra dig. Vi skal have din ansøgning med relevante bilag (eksamensbeviser, karaktermeddelelser, anbefalinger, cv m.v.) senest den 10. januar 2020, pr. mail til: ako@kovsted.dk

Ønsker du at vide lidt mere om elevpladsen og uddannelsen, er du velkommen til at ringe til statsautoriseret revisor René Ferrer Ruiz på tlf. 70 22 09 99.

Kovsted & Skovgård beskæftiger 54 medarbejdere, heraf 5 statsautoriserede revisorer og 5 registrerede revisorer på kontorerne i Aarhus, Rønde og Ebeltoft.

 Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kovsted & Skovgård, Ebeltoft
Østeralle 8
8400 Ebeltoft

Kovsted & Skovgård, Aarhus 
Vestre Ringgade 61
8200 Aarhus

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. januar 2020
Tiltrædelse: 1. august 2020 / efter aftale 

Kontakt

René Ferrer Ruiz 
tlf.: 70 22 09 99.

De ansatte i fokus

Hos Kovsted & Skovgård har vi fokus på de ansatte. Vi giver plads til individet, således at alle medarbejdere trives. Vi forsøger endvidere at skabe et godt arbejdsmiljø – såvel fysisk som psykisk. Der er løbende kontakt med ledende medarbejdere, og vi har en meget flad ledelsesstruktur. Vores meget lave medarbejderudskiftning er en direkte afledt effekt af disse tiltag. Alle de ovenfor nævnte ting kommer naturligvis også vores kunder tilgode. Motiverede og glade medarbejdere leverer det højeste serviceniveau, og den lave medarbejderudskiftning sikrer kontinuitet i samarbejdet med vores kunder.

Mere fra Kovsted & Skovgård

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere