Bliv maskinmester på MSK!

Som maskinmester får du et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger - til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Salgsassistentelever 2020

JYSK søger 160 elever til hele landet


Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

I 2020 er målet at ansætte over 160 nye JYSK-elever.

Et stærkt fællesskab i en anerkendt, international virksomhed med over 2.850 butikker gør JYSK til en særdeles attraktiv arbejdsplads.

Elevuddannelsen i JYSK er én af landets bedste – faktisk har den så godt et omdømme, at du står stærkt i hele detailbranchen bagefter. JYSK er blandt de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. Det kommer man ikke sovende til. Vores elevuddannelse er, ligesom alt andet vi gør, baseret på ”best practise”, så du er garanteret et forløb, der både praktisk og teoretisk klæder dig på til din videre karriere.

Sidste år fik vi cirka 1.800 ansøgninger til de 160 elevpladser. Det siger lidt om, hvor eftertragtet JYSKs elevuddannelse er. Er du en af de heldige, kan du se frem til to sjove og uforglemmelige år samt en verden af muligheder bagefter.

Uddannelsesforløb

Elevuddannelsen hos JYSK er et to-årigt forløb, hvor der veksles mellem skoleophold på JYSK Academy og butikspraktik.

Alle vores elever kommer på en 3-dages studietur til Hamborg, så du også får et internationalt perspektiv på detailhandel. 

Krav

  • Direkte adgangsgivende: HHX, EUX (detail, handel, kontor), EUS (detail), GF2 (detail), HG (adgangskrav til detailhandelsuddannelsen med specialer skal stå på beviset).
  • Er du HF – STX – HTX - GF2 (handel), skal din uddannelse suppleres med de merkantile grundfag og kompetencer fra Handelsskolens grunduddannelse, i alt 5 uger som med fordel kan tages online. 

Kontaktinfo

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte JYSK Academy på tlf. 89 39 75 90.

Du kan læse meget mere om uddannelsen på www.JYSK.dk/ELEV

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

JYSK
Hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: løbende

Kontakt

JYSK Academy 
tlf.: 89 39 75 90.

Elev i JYSK

Drømmer du om at flyve højt og nå langt, er en elevuddannelse hos JYSK et solidt afsæt. Udover at være et springbræt til mange spændende muligheder i din fremtidige karriere, er elevuddannelsen hos JYSK også blandt landets bedste og mest anerkendte. Derfor vælger mange af vores elever også at blive hos os, efter de har færdiggjort deres uddannelse, siden vi tilbyder fantastiske karrieremuligheder. Vi lover dig to uforglemmelige år fyldt med udfordringer, muligheder og et stort fælleskab, og dermed sikrer vi dig den uddannelse, du drømmer om. Det 2-årige forløb veksler mellem skoleophold på JYSK Academy og praktik i din butik, hvor du indgår i opgaverne på lige fod med de øvrige medarbejdere. 

Mere fra JYSK

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselever og logistikelever til start 1. september!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere