Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

Salgsassistentelever 2020

JYSK søger 160 elever til hele landet


Få en af Danmarks bedste elevuddannelser

I 2020 er målet at ansætte over 160 nye JYSK-elever.

Et stærkt fællesskab i en anerkendt, international virksomhed med over 2.850 butikker gør JYSK til en særdeles attraktiv arbejdsplads.

Elevuddannelsen i JYSK er én af landets bedste – faktisk har den så godt et omdømme, at du står stærkt i hele detailbranchen bagefter. JYSK er blandt de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. Det kommer man ikke sovende til. Vores elevuddannelse er, ligesom alt andet vi gør, baseret på ”best practise”, så du er garanteret et forløb, der både praktisk og teoretisk klæder dig på til din videre karriere.

Sidste år fik vi cirka 1.800 ansøgninger til de 160 elevpladser. Det siger lidt om, hvor eftertragtet JYSKs elevuddannelse er. Er du en af de heldige, kan du se frem til to sjove og uforglemmelige år samt en verden af muligheder bagefter.

Uddannelsesforløb

Elevuddannelsen hos JYSK er et to-årigt forløb, hvor der veksles mellem skoleophold på JYSK Academy og butikspraktik.

Alle vores elever kommer på en 3-dages studietur til Hamborg, så du også får et internationalt perspektiv på detailhandel. 

Krav

  • Direkte adgangsgivende: HHX, EUX (detail, handel, kontor), EUS (detail), GF2 (detail), HG (adgangskrav til detailhandelsuddannelsen med specialer skal stå på beviset).
  • Er du HF – STX – HTX - GF2 (handel), skal din uddannelse suppleres med de merkantile grundfag og kompetencer fra Handelsskolens grunduddannelse, i alt 5 uger som med fordel kan tages online. 

Kontaktinfo

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte JYSK Academy på tlf. 89 39 75 90.

Du kan læse meget mere om uddannelsen på www.JYSK.dk/ELEV

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

JYSK
Hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: løbende

Kontakt

JYSK Academy 
tlf.: 89 39 75 90.

Elev i JYSK

Drømmer du om at flyve højt og nå langt, er en elevuddannelse hos JYSK et solidt afsæt. Udover at være et springbræt til mange spændende muligheder i din fremtidige karriere, er elevuddannelsen hos JYSK også blandt landets bedste og mest anerkendte. Derfor vælger mange af vores elever også at blive hos os, efter de har færdiggjort deres uddannelse, siden vi tilbyder fantastiske karrieremuligheder. Vi lover dig to uforglemmelige år fyldt med udfordringer, muligheder og et stort fælleskab, og dermed sikrer vi dig den uddannelse, du drømmer om. Det 2-årige forløb veksler mellem skoleophold på JYSK Academy og praktik i din butik, hvor du indgår i opgaverne på lige fod med de øvrige medarbejdere. 

Mere fra JYSK

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere