Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Tryg Forsikring, Ballerup/Valby

Bliv forsikringselev hos Tryg 


Fantastisk mulighed for at blive forsikringselev hos Tryg i Ballerup/Valby

Med opstart i september søger Tryg elever, der har lyst til at være med til at fastholde ikke bare vores gode image - men vigtigst af alt en kundeoplevelse i verdensklasse - som har gjort os fortjent til vores høje kundeloyalitet.

Finansansattes dom: Tryg bedst blandt forsikringsselskaber 

Forsikringsgiganten Tryg har det bedste image som arbejdsplads på forsikringssiden blandt de finansansatte. Det viser en undersøgelse af medarbejderimage foretaget af Wilke for FinansWatch. Blandt andet høster ledelsen anerkendelse. Læs artiklen her.

Nu har du chancen - vil du være med på succesen? 

I Tryg tager vi hånd om din udvikling fra første dag! Vi har en kultur, hvor vi støtter dem, der kan og vil mere i at nå vores fælles mål.

Ud over, at vores team af gode kolleger står klar til at hjælp dig, så får du også tildelt en vejleder, som i samarbejde med din leder støtter og følger op på såvel din personlige som faglige udvikling.

Citat fra en nuværende elev: Som elev er man ansat på lige vilkår med alle sine øvrige kollegaer. Hvis man tager ansvar og initiativ, får man også lov til at vise, hvad man kan. Man kommer ind i et fantastisk miljø, med gode kollegaer, gode arbejdsforhold, et super sammenhold og sidst men ikke mindst, en afvekslende og spændende hverdag

Gennem den 2-årige uddannelse vil du som udgangspunkt komme rundt i flere afdelinger – herunder skade og salg. I skade er din fornemmeste opgave at være med til at skabe overblik og tryghed for kunden, når skaden er sket. I salg skal du sikre, at vores kunder, hvad enten det er privat- eller erhvervskunder, har de dækninger, som de har behov for.

Ud over den praktiske erfaring får du også den teoretiske ballast via en række kortere skoleophold, som sammen giver dig en solid viden og fundament for din fremtidige karriere.

Vi har det travlt, men sjovt

Det er ikke uden grund, at vi har opnået det flotte image. Vi er nemlig rigtig gode til - selv i vores travle hverdag - også at huske at fejre vores succeser og have det sjovt. Dette gør vi med alt fra fester, picnics, konkurrencer, til afslapning i kreativt pauseområde, hvor du kan slå dine kolleger i bl.a. FIFA og bordfodbold.

Yderligere har du mulighed for at blive medlem af div. foreninger, som teaterklub, vinklub, idrætsklub og kunstforening og en god frokostordning.

Hvad forventer vi af dig? 

For at blive elev hos os skal du ud over at brænde for at tale med vores kunder:

  • Være målrettet og præcis i din kommunikation, da vores kunder er mangfoldige og befinder sig forskellige steder i livet

  • Være ansvarsbevidst og stabil både i forhold til kunden og dine kolleger

  • Ønske at gøre en positiv forskel for vores kunder, hver gang

  • Være ivrig efter at lære nyt

  • Trives i et travlt miljø, hvor du har direkte indflydelse på vores kunders tilfredshed, som du bliver målt på

  • Være en udadvendt teamplayer, der bidrager til at styrke den positive stemning

Din uddannelsesmæssige baggrund skal enten være: HHX, STX, HF eller EUX, Business.

Yderligere forventer vi, at du på forespørgsel kan fremvise en acceptabel straffeattest.

På ansættelsestidspunktet må du ikke have gennemført en videregående uddannelse, f.eks. finansøkonom, bachelor eller lign.

For at komme i betragtning til stillingen skal du indsende din ansøgning, CV - og meget vigtigt dine seneste terminskarakterer.

Ansøgningsfrist er d. 17. februar 2020. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til rekruttering@tryg.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende og indkalder ligeledes løbende til ansættelsesseminar, som afholdes i marts.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, baggrund, handikap eller oprindelse til at søge stillingen. Vi er stolte af at have høj medarbejdertilfredshed, stærk faglighed og lige muligheder for at udvikle sin karriere i Tryg. Tryg er Danmarks største forsikringsselskab med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Sammen arbejder vi hver dag, på hver vores måde, for at gøre danskernes hverdag mere tryg. Se mere på www.tryg.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Tryg Forsikring A/S
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Tryg Forsikring A/S 
Ramsingvej 28A 
2500 Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 17. februar 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

rekruttering@tryg.dk .

Sammen skaber vi tryghed

Trygs danske forsikringstagere er også medlem af TryghedsGruppen, som er Trygs hovedaktionær og står bag TrygFonden. 
Tryghed handler om din sikkerhed, sundhed og økonomi. Det handler både om, at du selv er i stand til at handle og at der er nogen, der træder til og hjælper, hvis uheldet sker. Det er omdrejningspunktet for arbejdet i Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden. Vi arbejder hver dag - på hver vores måde - for at skabe mere tryghed i Danmark.

Medlemskabet er uden forpligtigelser og giver dig en unik mulighed for at påvirke blandt andet TrygFondens arbejde og TryghedsGruppens strategi og medlemsbonus.

Mere fra Tryg Forsikring

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere