Bliv maskinmester på MSK!

Som maskinmester får du et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger - til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever 2020 

Bliv kontorelev hos Banedanmark


Vil du være med til at gøre Danmark grønnere? Så bliv elev i Banedanmark

Banedanmark søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administration både i og udenfor Banedanmark, så se her. 

Uddannelsen begynder den 1. september 2020, og vi tilbyder ansættelse i Storkøbenhavn, Ringsted samt Fredericia.

Et godt netværk og opgaver med betydning

Banedanmark er en stor og alsidig arbejdsplads, og et elevforløb hos os giver dig mulighed for at afklare hvilket fagområde, der interesserer lige netop dig. 

Uddannelsen forløber sig over to år og er delt op i to perioder af hver et års varighed, hvor du får mulighed for at fordybe dig i forskellige fagområder inden for den enkelte afdeling. Det kan f.eks. være i et stort konkret projekt som Signalprogrammet, i området der varetager drift og vedligehold af jernbanen eller i vores HR-afdeling.

Elever i Fredericia kan forvente at blive i Fredericia begge år, hvorimod elever til Ringsted og Storkøbenhavn må forvente, at arbejdsstedet på 2. år er et andet end på 1. år. På den måde får du muligheden for at få det bedste og mest alsidige kendskab til forskellige fagområde igennem din elevtid i Banedanmark.

Med en uddannelse i Banedanmark er du godt på vej til et job både i det offentlige og i det private. Du kommer til at løse opgaver, som rent faktisk betyder noget. En tidligere elev formulerede det: ”Du bliver respekteret som kollega, og ikke kun som eleven”.

Som elev bliver du tilknyttet en elevvært, som hjælper dig ind i organisationen og i gang. Derudover bliver du en del af Banedanmarks elevnetværk, hvor du lærer de andre elever at kende, og du vil på den måde kunne sparre med både 1. og 2. års elever på tværs af vores mange afdelinger.

Du kan læse mere om elevforløbet her.

Selvstændig, initiativrig og klar på nye udfordringer

Du har bestået enten en EUX, en HHX, en 5 ugers EUS for studenter (STX, HTX eller HF) eller et grundforløb (påbegyndt før 1. august 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration. Du har formentlig haft et studie- eller fuldtidsjob og kender derfor til det at indgå i et arbejdsmæssigt fællesskab.

Herudover er vi på udkig efter personer, som er positive, opsøgende og selvstændige. Din elevvært og dine kolleger hjælper dig i gang med arbejdet, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse og hvilket ansvar, du kan få. 

Derudover forventer vi, at du har et godt kendskab til MS Office-pakken.

Løn 

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT foransættelse af kontorelever.

Basislønnen for Hovedstad for kontorelever under 25 år udgør kr. 168.491,00 årligt og kr. 14.040,92 månedligt. Hertil kommer pension.

Basislønnen for Hovedstad for kontorelever over 25 år udgør kr. 243.758,00 årligt og kr. 20.313,17 månedligt. Hertil kommer pension.

Basislønnen for Provins for kontorelever under 25 år udgør kr. 168.491,00 årligt og kr. 14.040,92 månedligt. Hertil kommer pension.

Basislønnen for Provins for kontorelever over 25 år udgør kr. 241.265,00 årligt og kr. 20.105,42 månedligt. Hertil kommer pension.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om dét at være kontorelev i Banedanmark, kan du kontakte vores elevkoordinatorer Kathrine Høilund Stitz eller Sandie Christensen. 

Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt mere om dig selv. Tag også gerne et kig på vores organisation og fortæl os lidt om hvilke afdelinger, du tror, er interessante for dig at arbejde i. Derudover får vi brug for et CV og dit seneste karakterblad. Vi afholder samtaler i uge 6 og 7.

For at søge stillingen klikker du på ”Ansøg Nu” og følger instruktionerne.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Banedanmark
Storkøbenhavn, Ringsted og Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. februar 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Sandie Christensen
tlf.: 82 34 53 51 / 93 54 76 61
mail: schi@bane.dk 

Kathrine Høilund Stitz 
tlf.: 30 35 23 78 
mail: khst@bane.dk .

Banedanmark som arbejdsplads

Vi er en arbejdsplads præget af faglig bredde og diversitet – fra svejseren i sporet til ingeniøren i anlægsprojektet til regnskabsmedarbejderen i Økonomi. Derfor ser vi det ikke kun som en styrke, men også som en nødvendighed, at lægge vægt på mangfoldighed, når vi ansætter nye medarbejdere. Mangfoldighed er for os både forskel i værdier, baggrund, uddannelse, køn, alder, kultur mv.

Alle skal arbejde sammen og byde ind med deres kompetencer, for at vi lykkes med at nå vores ambitiøse mål. Vi har brug for forskellige perspektiver og tilgange for at finde den optimale fremgangsmåde i en given situation, og vi udvikler os kun, hvis vi hele tiden bliver udfordret på den måde, vi arbejder på. Derfor er mangfoldighed en nødvendighed og et grundvilkår i Banedanmark.

I Banedanmark ved vi, at vi varetager en vigtig samfundsopgave, hvilket både bidrager til en fælles selvforståelse men også giver den enkelte medarbejder følelsen af at have et meningsfuldt arbejde. Mange nye medarbejdere siger, at de sjældent har oplevet en virksomhed, hvor medarbejderne brænder så meget for at levere et godt produkt og få togene til at køre til tiden.

Mere fra Banedanmark

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselever og logistikelever til start 1. september!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere