Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Mediegrafikerelev, sport 2020

Brænder du for marketing og sport, har du et kreativt mindset, og ønsker du at arbejde i en international virksomhed med noget på hjerte? 


GLOBAL MARKETING

Vi søger en dygtig mediegrafikerelev til vores SPORT marketing afdeling med start snarest muligt. Vores team på 7 personer har ansvaret for at udvikle og implementere globale marketingkampagner. Vi arbejder med kollektioner fordelt på vores SPORT (b2b og b2c) og vi håndterer aktivering og styring af hummels mange spændende sponsorater b.la. DBU. Vi er fan af kreative individer med karakter, der forstår at arbejde i teams med god energi og masser af holdånd. Tonen er uformel og kreativiteten er høj – og her er altid tid til at snakke om weekendens resultater på og udenfor banen. 

DIN ROLLE

Vi søger en dygtig og energisk mediegrafikerelev, som kan indgå i et dynamisk team, bestående af projektledere, aktiverings- og sponsoransvarlige samt DTP-funktion. Som mediegrafikerelev hos os er dine opgaver at udarbejde salgsfoldere, klubfoldere, messeprodukter, katalogopsætning, produktark og e-kataloggenerering, som skal understøtte vores Key Account Marketing, Retail Marketing samt sponsoraktiviteter. Der vil også være muligheder for at deltage i kampagneudvikling, photo shoots m.m. Herudover vil du også have en del grafiske ad-hoc opgaver. 

DINE SKILLS

  • Du kommunikerer flydende på engelsk i både skrift og tale, og kan som minimum læse og forstå dansk.
  • Du har afsluttet grundforløbet på mediegrafikeruddannelsen.
  • Din personlighed er karismatisk, positiv og udadvendt.
  • Som person arbejder du selvstændigt og har samtidig gode samarbejdsevner og er en god kommunikatør, skriftligt som mundtligt.
  • Du er kendt for dit overblik, din struktur og dit øje for detaljerne.
  • Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, og er god til at prioritere dine opgaver.

Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sport-fashion styles. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

VI ER GLOBALE Vores største markeder er Central- og Nordeuropa. Vi er repræsenteret i mere end 35 lande verden over. Som en del af vores SPORT team vil du have base på vores hovedkontor i Aarhus, men have en bred kontaktflade - både internt og internationalt.

VI STÅR SAMMEN Vi tror på hold og individer med karakter. Sammen driver vi hummels vækst inden for sport, mode og børnetøj. Vi sætter barren højt - og vi leverer! Vores organisation er kendt for stærk teamånd, vores måde at tænke på og vores store sociale engagement samt brede CSR-aktivitet.

VI TROR PÅ DET VI GØR Vi ønsker at forandre verden gennem sport. Vores værdier SPORT, CHARACTER, KARMA, DANISHNESS & HERITAGE driver os i alt, hvad vi gør. Vi opbygger vores forretning gennem fleksibilitet i forhold til markedet, tæt samspil med kæder og kunder, unikke udtryksfulde designs og storytelling.

Er det dig, vi leder efter? Send os din kreative ansøgning i dag!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Morten Lund
MARKETING MANAGER SPORT & GLOBAL SPONSORSHIPS
Tlf.: 51 17 80 24
Ansøgningsfrist:
28. februar 2020

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

hummel A/S
Balticagade 20
8000 Aarhus C

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. februar 2020
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Marketing Manager Sport & Global Sponsorships, Morten Lund 
tlf.: 51 17 80 24
.

Om hummel A/S

Vores klare mission er “CHANGE THE WORLD THROUGH SPORT”. Jo dygtigere vi er til at drive og udvikle virksomheden hummel, jo flere ressourcer kan vi bringe i spil til at skabe positiv forandring. Vi tror på sport som et vigtigt redskab til at bringe mennesker sammen på tværs af alder, køn, kultur, religion og politik. Vi har igennem årene investeret i at støtte en lang række markante personer, hold, klubber og projekter, der med sport i centrum kæmper for at gøre en forskel i verden. Vi elsker sport. Vi er vilde med passionerede og modige mennesker, der tør gå forrest i kampen for en god sag. Og vi er stolte over, at vi med sport i centrum kan bidrage til at gøre verden til et bedre og mere rummeligt sted for os alle sammen.

Mere fra hummel A/S 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere