EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos EY

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner. Vi søger lige nu til vores kontorer i hele Danmark.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

BankNordik søger finanselever

En færøsk bank i tre lande


BankNordik er en færøsk bank i Danmark og en stærk bank i vækst, som giver dig gode karrieremuligheder.

Som finanselev i BankNordik får du en solid finansuddannelse, som udvikler dig både fagligt og personligt. Vi har filialer i Danmark, Grønland og på Færøerne, og lige nu søger vi finanselever til vores filialer rundt om i Danmark.

Om elevstillingen

Hos BankNordik får du en anerkendt, toårig uddannelse i en varieret hverdag. Du får mulighed for at prøve kræfter i forskellige områder af banken, og du lærer bl.a. at rådgive vores kunder om bolig, pension, forsikring og investering. Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet, så du opnår tæt kundekontakt og opbygger et godt netværk. Uddannelsens kombination af teori og praksis i form af skoleophold og praktiske opgaver i vores filialer giver dig et godt grundlag for en fremtidig karriere som rådgiver i BankNordik. Som en del af elevuddannelsen er der på 2. år indlagt et udvekslingsophold på vores hovedkontor på Færøerne. Her arbejder du i bankens forskellige afdelinger og får nye spændende faglige udfordringer, oplevelser og socialt samvær med de andre elever.

Om dig

Du har bestået studentereksamen, HHX eller tilsvarende med erhvervsøkonomi og matematik på højt niveau og med et godt resultat. Det er desuden et plus, hvis du i løbet af din studietid eller derefter har gjort dig andre erfaringer - og gerne med kundekontakt. Vi forventer, at du er selvstændig, målrettet, moden og har lyst til at have kontakt med mange forskellige mennesker. Som person er du positiv, udadvendt, nysgerrig og resultatorienteret, og du er god til at planlægge og holde styr på mange forskellige opgaver.

Du skal have lyst til og flair for at arbejde med økonomi, og du kan levere kvalitet i dit daglige arbejde. I BankNordik lægger vi stor vægt på, at vi løbende udvikler og forbedrer os. Derfor forventer vi, at du som elev er god til at tænke nyt, handle proaktivt og se muligheder. 

Hvad kan vi tilbyde?

I BankNordik er vi ambitiøse omkring vores elever. Læringskurven er stejl, og som udgangspunkt uddanner vi til fremtidig ansættelse, og vi tilbyder kvalificeret efteruddannelse. Du får mange dygtige og engagerede kollegaer og kan glæde dig til en spændende og lærerig hverdag. Vi har en positiv og uhøjtidelig omgangstone, og hos os er samarbejde og godt humør en naturlig del af hverdagen. 

Vil du vide mere? 

banknordik.dk/elev kan du læse mere om elevuddannelsen og om os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent, Line Arnth Mortensen på tlf. 33 46 54 60.

Ansøgning

Vil du med på holdet? Så send os din motiverede ansøgning, hvor du bl.a. fortæller:

  • Hvorfor du ønsker at blive finanselev i BankNordik
  • Lidt om dig selv og dine fritidsinteresser
  • Om du har haft et relevant studiejob eller måske et udlandsophold
Upload din ansøgning og CV via ansøgningsknappen. Husk også at vedhæfte dine seneste eksamensbeviser og eventuelle udtalelser. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og glæder os derfor til at høre fra dig snarest muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BankNordik
Kolding, København, Odense, Aarhus, Haderslev

Praktisk

Ansøgningsfrist: 21. februar 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

HR-konsulent, Line Arnth Mortensen
Tlf.: 33 46 54 60.

Om BankNordik

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne. Vi er ca. 430 medarbejdere på tværs af landene, og vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, hvor vi skærper vores indsats på det danske privatkundeområde.

Mere fra BankNordik

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Elev i Sport24

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu, du skal sende din ansøgning

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere