Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

NEYE søger elever med passion

Er du klar til en udfordrende karriere, og vil du arbejde med salg, service og mennesker?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Annonce

 

Carl Ras A/S søger handelselever

Ønsker du at blive en del af én af Danmarks bedste arbejdspladser? Og vil du sikre dig en elevplads i en virksomhed, hvor der er frihed under ansvar? Så er chancen hér.

Ansøg nu

Scan Global Logistics A/S, København

Bliv speditørelev hos Scan Global Logistics


Speditørelever 2020

Scan Global Logistics er en hurtigt voksende transport- og logistikvirksomhed med 1.700 medarbejdere og mere end 100 kontorer over hele verden. Vi leder lige nu efter 16 nye elever til ansættelse senest d. 1. september 2020.

Mulighederne venter på dig

Hos Scan Global Logistics får du masser af muligheder, spændende udfordringer og ansvar. Hvis du har drive, ambitioner og vilje, så sørger vi for, at du udvikler dig både fagligt og personligt.Som speditørelev hos os får du viden om planlægning og styring af nationale og internationale transporter på tværs af landegrænser, kulturer og sprog.  Efter endt uddannelse er der gode muligheder for fastansættelse i både ind- og udland.

Er du god med mennesker

Spedition handler om mennesker, så du skal kunne lide at være social, være god til at kommunikere, finde løsninger, tænke hurtigt - og forstå at kundeservice er nøglen til din og vores succes. Det afgørende for os, er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner og at du er nysgerrig efter at lære nyt, åben overfor nye udfordringer og forstår at indgå i et team. Resten lærer vi dig!

Speditøruddannelsen kort fortalt

Hos Scan Global Logistics ved vi, at medarbejderne gør hele forskellen. Derfor er vores elevforløb skræddersyet, til at udvikle vores elever til nogle af de bedste i branchen. Derudover får du et stort netværk både på tværs af afdelinger og landegrænser.Speditøruddannelsen finder sted på et af vores 8 kontorer i Danmark, og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en delaf et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik, og du får hurtigt både ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Din baggrund 

  • Rent praktisk har du gennemført en HHX eller STX (med tilhørende fagpakker), en EUX eller HG2 med et godt resultat.
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk.
  • Har du også haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet, er det en klar fordel.

Ansøgning og kontakt

Vi tager imod ansøgninger og holder samtaler løbende. I 2020 optager vi ca. 16 speditørelever over hele landet med forventet opstart senest d. 1. september. Husk at vedlægge dine karakterer for din senest færdiggjorte uddannelse med din ansøgning. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Ditte Rasmussen, HR Konsulent, på telefon 32 48 00 05.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Bemærk, at du må forvente en del længere svartid på din ansøgning p.t. grundet den nuværende situation i Danmark.


Sted

Scan Global Logistics A/S
Kirstinehøj 7
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. august 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

HR Konsulent, Ditte Rasmussen
tlf.: 32 48 00 05
.

SGL Trainee Program

I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært.Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere