EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Søger du elevplads indenfor handel og detail i 2020? 
Så kom med på vores rekrutteringsevent i Kødbyen, København


DATO OG TID

Tirsdag d. 28. januar 2020, kl. 17.00 - 20.00

STED

Scandic, Kødbyen, København

BRANCHE

Detail


Bliv spottet til din fremtid af nogle af Danmarks sejeste virksomheder - og få elevpladsen i hus!  

Kom helt tæt på IKEA, LIDL, Louis Nielsen og Brødrene A&O Johansen når vi inviterer til Young Career Night tirsdag d. 28. januar 2020 kl. 17.00-20.00 i Kødbyen i København og få mulighed for at kickstarte din karriere.

Vi sørger for virksomhederne, du skal blot ansøge om deltagelse. Young Career Night er et eksklusivt event med et begrænset antal pladser - du skal derfor tilmelde dig hurtigst muligt. De 75 mest motiverede ansøgere, får mulighed for at blive udvalgt til at deltage og komme helt tæt på eventets fire attraktive virksomheder. 

For at komme i betragtning  skal du have en adgangsgivende eksamen til detail- og handelsuddannelsen og brænde for at give en god service.

Kom helt tæt på virksomhederne

Aftenen byder bl.a. på korte oplæg fra de deltagende virksomheder, og du får rig lejlighed til at netværke og stille spørgsmål direkte til virksomhedsrepræsentanterne. Kom og mød din potentielle arbejdsgiver i et uformelt men professionelt setup. Eventet er din unikke chance for at møde virksomhederne ansigt til ansigt og komme forrest i køen til jobsamtalen. 

Vi glæder os til at modtage din tilmelding!


Sted

Scandic, Kødbyen 
Skelbækgade 3A
1717 København

Dato

Tirsdag d. 28. januar 2020
Kl. 17.00 - 20.00
.

Mød IKEA

I IKEA får du en elevuddannelse med en stærk kompetenceprofil, som du selv har været med til at skræddersy. Som elev hos os vil du hurtigt føle dig tryg i en hektisk og omskiftelig hverdag. Her står vi sammen. Løfter i flok. Hjælper, lytter og udfordrer hinanden. Her er samarbejde en kerneværdi.

Mød Lidl

I Lidl kan vi tilbyde dig et stærkt fundament at videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover vi, at du lykkes her. Derfor tilbyder vi dig et væld af muligheder efter endt elevuddannelse.

Mød AO

Er du klar til at udfolde dit talent og sætte fart på din karriere? En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. 

Mød Louis Nielsen

Som salgsassistentelev bliver du en del af en butik, hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel.

Har du spørgsmål til eventet?

Skriv til Randi Noll Simonsen på rns@futureco.dk  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere