EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Egedal Kommune - Elev 2020

Egedal Kommune søger 4 HK-elever pr. 1 september 2020


2 elever med speciale i Offentlig Administration, 1 elev med speciale i Økonomi og 1 elev med speciale i HR og Løn.

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb? 

Uddannelsen tager op til 2 år og veksler mellem skoleperioder på Niels Brock i København og praktik hos os. Du vil få indblik i mange forskellige arbejdsområder og få prøvet kræfter med mange forskellige opgaver.

Elever til speciale i Offentlig Administration 

I løbet af din praktik i Egedal Kommune, vil du arbejde i to forskellige områder (centre), med en god veksling mellem administrative- praktiske – og udviklingsmæssige opgaver. Der kan være sagsbehandling, receptionsopgaver, betjening af borgere, både personligt som telefonisk. Du kommer til at være en del af et team og arbejde på tværs af forskellige faggrupper, og vi lægger vægt på, at du kommer til at arbejde med så mange områder som muligt.

Som elev med speciale i Offentlig Administration deltager du i en studietur til Bruxelles. Her vil du bl.a. få indblik i sammenhængen mellem kommunal-, national- og international politik.

Elev til speciale i Økonomi

I din elevtid i Egedal Kommune vil du være tilknyttet vores centrale økonomifunktion under Center for Administrativ Service. Her vil du arbejde i forskellige teams og derved opnå et indgående kendskab til økonomi- og regnskabsopgaverne i en større organisation, herunder regnskab, budgetopfølgning og økonomistyring. Skoleforløbet kan evt. suppleres med relevante valgfag.

Elev til speciale i HR og Løn

I din elevtid i Egedal Kommune vil du være tilknyttet vores HR og Løn afdelingen under Center for Administrativ Service. Her vil du primært være tilknyttet til Løn teamet, men også have arbejdsopgaver inden for HR området. Som elev med speciale i HR og Løn deltager du i en studietur til Bruxelles. Her vil du bl.a. få indblik i sammenhængen mellem kommunal-, national- og international politik.

Vi kan tilbyde

I Egedal Kommune kan vi give dig en god og attraktiv uddannelse på en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder og et godt rum for læring. Du får ansvar og indgår i dit team, hvor du vil møde gode, hjælpsomme kolleger, der gerne bidrager til din læring. 

Du vil få din egen lokale vejleder, der vil sørge for et godt og stabilt uddannelsesforløb og alsidighed i opgaverne. Derudover får du også et godt socialt sammenhold med de andre elever via vores elevnetværk, hvor der afholdes netværksmøder med fagligt indhold. I netværket kommer du til at sparre med de andre elever på tværs af centre og årgange. Vores elever har et stærkt netværk og opnår i tiden hos os personlig udvikling, gode relationer og venskaber.

Vi ønsker os

Vi ønsker os af dig, at du har lyst til at være på en alsidig arbejdsplads, at du har interesse for faget og lysten til at lade dig udfordre både fagligt og personligt.Stillingen kræver at du kan tage ansvar for din egen læring, byde ind på opgaver, at du er nysgerrig, har gå-på-mod og har lyst til borgerkontakt. Som elev i økonomi er det desuden vigtigt at du har lyst til at forstå økonomiens opbygning i en kommune. 

Du skal have gode danskkundskaber og være habil bruger af Office-pakken.

Optagelseskrav 

Det er vigtigt, at du allerede har – eller inden 1. september 2020 har bestået – én af følgende uddannelser:

  • EUX kontorlinje
  • HHX + 5 ugers EUS
  • STX/HTX/HF + 10 ugers EU's
  • HG2/HGS/HGV med adgang til specialet offentlig administration

Hvis du fylder 25 år inden dit grundforløbs påbegyndelse, skal du ligeledes medsende en realkompetencevurdering. Kontakt Niels Brock hvis du er i tvivl.

Løn og ansættelse

Din løn pr. måned det første uddannelsesår er 14.471 kr. stigende til 15.231 kr. det andet år. Voksenelevløn er 21.702 kr. til alle over 25 år. Ansættelse er på KL’s overenskomst for Administration og IT.

I forbindelse med ansættelse indhentes straffe – og børneattest.

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Hvis du har yderligere spørgsmål? 

Vil du vide mere om Egedal Kommune og om hvordan det er at være elev på vores hjemmeside under kontorelev.

Du er også velkommen til at kontakte overordnet elevansvarlig Eva Vinther Andersen på tlf.: 7259 6410, eller mail: eva.vinther.andersen@egekom.dk.

Ansøgning

Send os din ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv, dine interesser, hvorfor du søger netop denne stilling og ikke mindst, hvorfor vi skal vælge netop dig! Husk at vedlægge CV og kopi af eksamensbevis eller dine seneste terminskarakterer.

Ansøgningsfrist er den 23. februar 2020, og vi forventer at afholde samtaler den 4. og 5. marts 2020.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Praktisk

Ansøgningsfrist: 23. februar 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Eva Vinther Andersen
tlf.: 72 59 64 10
Mail: eva.vinther.andersen@egekom.dk
.

Egedal Kommune

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Vi tror på, at en spændende arbejdsdag, hvor din faglighed kommer i spil sammen med kollegaernes, giver gode jobs, gode medarbejdere og god service. Kommunen har flere spændende jobtilbud og med en rivende byudvikling, er her også mange boliger under opførelse, og nye byer på vej. Læs mere om os på egedalkommune.dk 

Mere fra Egedal Kommune

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere