EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos EY

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner. Vi søger lige nu til vores kontorer i hele Danmark.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

DHL Global Forwarding 

DHL søger speditørelev til Kastrup


DHL søger en ny, engageret speditørelev til projektafdelingen i verdens førende transportvirksomhed 

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik og projekter? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder?

Så er jobbet som speditørelev i projektafdelingen, Industrial Projects i DHL, sikkert noget for dig.

DHL Global Forwarding Danmark består af 220 medarbejdere fordelt på vores tre kontorer i Aalborg, Vejle og Kastrup. Inden for sø- og luftfragt servicerer vi i dag, fra alle tre kontorer, vores kunder inden for blandt andet Energy, Chemicals, Consumer og Life Science & Healthcare-sektorerne.

Idet vi gerne vil styrke vores team, så søger vi en motiveret, engageret og humørfyldt speditørelev til opstart 1. september 2020. 

DHL tilbyder

Som speditørelev i DHL Global Forwarding vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for Industrial Project. 

Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på Roskilde Handelsskole. Alt i alt skal du være på skole mellem 8 og 10 uger. På skoleforløbene bliver du introduceret til en række områder, som du skal bygge videre på tilbage i virksomheden.

Som speditørelev i DHL vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder, herunder servicering og rådgivning samt planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter. Du vil lære at styre projektforsendelser fra dør til site – og samtidig udvikle dine evner til at holde hovedet kold i travle situationer. Derudover vil du lære om økonomien rundt om dine kunder, herunder indkøb, fakturering og meget andet.

I DHL Global Forwarding arbejder du i et uformelt arbejdsmiljø med mange gode kolleger. Du får en spændende hverdag med kontakt til afdelinger og kunder, både nationalt og internationalt.

Hvem er du?

Du betragter dig selv som en teamplayer, der kan arbejde selvstændigt. Du forstår, hvad godt købmandsskab indebærer. Vi forventer, at du tager ansvar for dig selv og dine opgaver, og at du kan bevare overblikket, selv i pressede situationer. Du kan tage stilling til komplekse problemstillinger og løse udfordringer på basis af din tekniske forståelse.

Du trives med skarpe deadlines. Du har fokus på kvaliteten i dit arbejde, og du ser service som en naturlig del af din dagligdag.

Uddannelsesmæssigt er der mange veje ind i speditionsbranchen. Har du en gymnasial baggrund som HHX eller EUX, kan du starte direkte på speditionsuddannelsen.

Har du en STX- eller HTX-uddannelse, skal du inden din første arbejdsdag have en 5 ugers grunduddannelse, som skolerne også tilbyder online.

Da vi er et firma med masser af diversitet, vil vi hellere end gerne modtage din ansøgning uanset din baggrund, såfremt de er adgangsgivende til speditionsuddannelsen. Hvis du er i tvivl om dine egne adgangskrav, kan du altid få vejledning fra din lokale handelsskole.

Sprogligt skal du kunne begå dig – professionelt – på både dansk og engelsk. Kan du andre sprog, er det blot en fordel i dagligdagen, men vi stiller ikke krav om det.

Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde ansøgning, CV, kopi af eksamensbeviser samt eventuelle anbefalinger.

Ansøgningsfrist er søndag d. 2. august 2020

Din ansøgning samt øvrige papirer skal sendes til os via linket på denne side.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen som speditørelev, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Dina Brendle på telefon 3690 5507 eller på hr.dgf.dk@dhl.com

Læs meget mere om DHL på vores hjemmeside www.dhl.dk 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Global Forwarding
Kystvejen 24
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. august 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

HR-konsulent Dina Brendle 
tlf.: 36 90 55 07  
hr.dgf.dk@dhl.com
.

Om DHL Global Forwarding

DHL er verdens førende logistikvirksomhed. Hver dag arbejder mere end 380.000 professionelle forsendelsesmedarbejdere i over 220 lande og regioner på at hjælpe dig med at krydse grænser, nå ud til markeder og skabe vækst i din virksomhed. Eller blot at sende et brev til dine nærmeste. I Danmark arbejder vi på tre lokationer, Aalborg, Vejle og Kastrup.

Mere fra DHL Global Forwarding

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos DHL Global Forwarding

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

Elev i Sport24

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu, du skal sende din ansøgning

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere