Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Helsingør Kommune

Er du en af Helsingør Kommunes fire nye superelever?


Kontorelever, offentlig administration

Vi søger fire nye kontorelever til 1. september 2020. I Helsingør Kommune skal vores kontorelever vælge det område, hvor de ønsker at være i deres elevtid.

Fire forskellige linjer:

Økonomi

Du vil blive økonomielev med fokus på budget og regnskab og få færdigheder indenfor budgetanalyser, regnskabsafslutning og budgetopfølgning. Du vil derudover få kendskab til budgetprocedure og det kommunale regnskab. Vi lægger vægt på, at du har interesse for Excel og Word, da det er en stor del af hverdagen. Du behøver ikke at kunne systemerne på forhånd, da vi lærer dig op.

Borgerrettet

Du får en hverdag, hvor du er i kontakt med mange af kommunens borgere, når de har brug for rådgivning - ligesom du vil indgå i den daglige sagsbehandling. Du motiveres af en travl hverdag og kombinationen af sagsbehandling og en meget udadvendt funktion, hvor du i løbet af en dag møder og skal servicere mange forskellige borgere. Du evner at danne dig et overblik over situationen og borgerens behov og i at levere en god og nærværende service over for den enkelte.

Digitalisering

Har du lyst til at se ind i fremtiden med os? Har du lyst til at få færdigheder inden for vores forskellige digitale platforme som fx intranet, hjemmeside og journaliseringssystem? Eller vil du gerne arbejde med softwarerobotter? Så søg digitaliseringslinjen. Du vil blive introduceret til det hele. Opgaverne er udvikling, support og projektledelse. Vi giver dig mulighed for, at du kan specialisere dig i netop det, du brænder for. Vi ønsker en elev, der kan arbejde selvstændigt under kyndig ledelse af os.

Se video om digitalisering

Klassisk kontorelev

Som klassisk kontorelev kan du påvirke hvilket center, du ønsker at være elev i. Du skal igennem to forskellige centre i din elevtid, og du får mulighed for mange udfordrende opgaver på meget forskellige områder. Du har mulighed for at komme i følgende centre:Center for Dagtilbud og Skole og Center for Særlig Social Indsats.

Hvad kan vi tilbyde dig som kontorelev i Helsingør Kommune?

Som kontorelev i Helsingør Kommune får du en bred kontaktflade både internt og eksternt. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og personligt initiativ vægtes højt. Du vil blive udfordret og udvikle dig både fagligt og personligt. Herudover tilbyder vi et stærkt elevnetværk, samt gode og hjælpsomme kollegaer.

Hvad forventer vi af dig som kontorelev i Helsingør Kommune?

Du skal som elev være udadvendt, smilende, have masser af gå-på-mod og være klar til at være kommunens ansigt udadtil i mødet med borgere og samarbejdspartnere. Da vi er en kommune i konstant udvikling, vil du få god variation af opgaver.

Er du nytænkende, nysgerrig og selvstændig? Trives du med at tage initiativ, og er du god til at skabe relationer? Brænder du for at arbejde i en kommune? Så er du måske en af vores fire nye kontorelever med speciale i offentlig administration.

Om uddannelsens forløb

Uddannelsen forløber over 2 år, herunder 15 ugers skoleforløb på Niels Brock i København. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Under uddannelsen er der mulighed for at deltage i en studietur til Bruxelles sammen med skoleholdet fra Niels Brock. Turen er betalt af kommunen.

Din baggrund

Du har et HG grundbevis med adgang til offentlig administration, som er påbegyndt eller udstedt før 1.8.2015 eller EUX. Er din baggrund HF, HTX eller STX, skal du have gennemført et supplerende 5 ugers forløb inden ansættelsesdatoen. Er din baggrund HHX eller EUX med en anden fagretning end kontor, skal du have et supplerende EUS-forløb på 5 uger. Kontakt din handelsskole, hvis du er i tvivl om, du har de rette adgangskrav.

Løn og arbejdsforhold

Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende HK-overenskomst for elever. Du starter din elevtid den 1. september 2020.

Sådan søger du

Da vi leder efter elever, der brænder efter de specifikke linjer, skal du kun søge én af linjerne. Husk, at du skal gøre tydeligt opmærksom på hvilken linje, du søger i din ansøgning.

Der afholdes samtaler den 26. og 27. februar 2020.

Du søger elevstillingerne ved at klikke på 'Ansøg nu' knapperne. 

Vedhæft aktuelle eksamensbeviser med din ansøgning og CV senest d. 17. februar 2020 kl. 23.59..

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør

Praktisk

Ansøgningsfrist: 17. februar 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

For mere information se helsingor.dk
.

Helsingør Kommune

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Mere fra Helsingør Kommune 

Kom tættere på kommunen


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere