Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

NEYE søger elever med passion

Er du klar til en udfordrende karriere, og vil du arbejde med salg, service og mennesker?

Annonce

ATP søger elever

Kickstart din karriere som kontorelev i offentlig administration!

Ansøg nu

Brødrene A&O Johansen A/S

Økonomielev søges til AO Albertslund


Hos AO fokuserer vi fortsat på at digitalisere og automatisere arbejdsprocesserne, så vil du være med til at præge fremtidens økonomifunktion ved at blive en del af et superstærkt hold hos et firma med mere end 100 år på bagen? Så er du måske lige den økonomielev vi leder efter.

Som økonomielev hos AO bliver du en vigtig del af vores Økonomiafdeling på ca. 20 medarbejdere. Dine kolleger vil sørge for en grundig oplæring, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig og løbende får mere og mere ansvar. Du kommer til at arbejde med mange typer af opgaver, og vi tilrettelægger selvfølgelig disse efter dine kompetencer og interesser. Det vigtigste for os er, at du lærer en masse og bliver en væsentlig del af vores hverdag.

I afdelingen får du blandt andet mulighed for at arbejde med:

  • Debitor- og kreditorbogholderi 
  • Finansbogføring og afstemninger 
  • Afstemning af bank- og kasse 
  • Budgettering Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering 
  • Generelle bogholderiopgaver og fokus på kvalitetssikring gennem interne kontroller 
  • Kontakt til kunder og leverandører

Som økonomielev vil du blive tilknyttet et 2-årigt elevforløb på Niels Brock i København, hvor hovedforløbet består af 5 bundne specialefag, som afvikles som 1-ugers kurser samt 3 til 5 valgfag, som du vælger i samråd med din kommende regnskabschef.

Hvad skal du kunne?

Du skal have bestået en af følgende eksaminer inden opstart den 1. september 2020:
  • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor kontor) 
  •  EUD (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor kontor) 
  • HHX

Har du en STX, HF eller HTX, skal du inden opstart have bestået et 5-ugers EUD-forløb rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler, både som fremmødeundervisning eller som onlineundervisning, fx kan forløbet tages online med opstart hver uge på Niels Brock.

Derudover har du flair for talbehandling og gerne med analytiske evner. Vi lægger vægt på, at du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner, kan overskue mange opgaver samt forstår at prioritere dem og samtidig leverer kvalitet. Du tager ansvar og ved at en deadline er til for at blive overholdt. Vi forventer, at du er tryg ved at kommunikere med vores nordiske kollegaer på dansk, svensk eller engelsk.

AO tilbyder

En arbejdsplads der tager uddannelsen af vores elever seriøst. Vi tilbyder en elevtid i et spændende og udviklingsorienteret miljø. Du bliver en del af et professionelt team, hvor din indsats er vigtig for vores ledere og medarbejdere. Derudover tilbyder vi pensionsordning, rigtig gode udviklings- og uddannelsesmuligheder, sundhedsordning samt kantineordning.

Din ansøgning

Send din ansøgning og CV via linket hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Jesper Christiansen.

Vi glæder os til at høre fra dig! .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Rørvang 1
2620 ALbertslund

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. april 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

HR-assistent Stine Vejborg
tlf.: 70 28 00 97
stv@ao.dk
.

Om os

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet koncern, som blev grundlagt i 1914, og børsnoteret i 1963. AO er som grossist en af de førende videns- it- og logistikvirksomheder inden for byggebranchen med ca. 700 medarbejdere på hovedsædet i Albertslund samt i filialerne i Danmark, Sverige og Norge. Med sortimenter inden for VVS, EL, VA og Værktøj henvender koncernen sig til det professionelle marked via AO og til det private marked via BilligVVS, LavprisVVS og Greenline. Yderligere information kan hentes på www.ao.dk.

Mere fra AO 

Kom tættere på os


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 søger elever i hele landet - opstart 1. august '20

Start din kontoruddannelse i HK Danmark

Har du mod på en spændende elevtid i et af Danmarks største fagforbund?

Brænder du for rådgivning og salg?

Lokalforsikring leder efter branchens bedste finanselever med start 1/9 2020

Elev hos Børne- og Undervisningsministeriet

Bliv uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier!

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere