Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

NEYE søger elever med passion

Er du klar til en udfordrende karriere, og vil du arbejde med salg, service og mennesker?

Annonce

ATP søger elever

Kickstart din karriere som kontorelev i offentlig administration!

Ansøg nu

Beskæftigelsesministeriet

Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling


Interesserer du dig for samfundsforhold? Og vil du gerne være del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så bliv kontorelev hos Beskæftigelsesministeriet. Her står vi klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid.

Du kan læse mere om os på www.bm.dk

En god og spændende start på dit arbejdsliv

Som elev i Beskæftigelsesministeriet får du en spændende og alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Du bliver enten ansat i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering eller i vores departement. Vi ligger centralt i København i nærheden af metro eller togstation.

Du vil i løbet af din kontoruddannelse blive oplært i forskellige jobfunktioner, hvor du vil få tildelt egne opgaver, som løses i teams eller i tæt samarbejde med en kollega. Din arbejdsdag vil ofte være en blanding af nye udfordringer og daglige faste opgaver. Du vil blandt andet komme til at arbejde med administration, sagsbehandling, telefonbetjening, sagsoprettelse, journalisering og arkivering.

Som en del af dit elevforløb har du mulighed for at komme i turnus i en af vores andre enheder. Du har medindflydelse på hvordan dit elevforløb sammensættes og du evaluerer løbende din individuelle praktikplan sammen med din elevansvarlige.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du er:

 • dygtig til at formulere dig både skriftlig og mundligt
 • omstillingsparat og har lyst til at arbejde i forskellige kontorer under dit elevforløb
 • positiv i din tilgang til andre mennesker og er god til at samarbejde
 • serviceminded og kvalitetsbevidst i dit arbejde
 • god til at bevare overblikket og kan prioritere din tid i en travl hverdag
 • ansvarsbevidst og har fokus på selv at gøre en indsats for at opnå resultater.

  Uddannelsesmæssige krav

  Du skal have bestået eller forvente at bestå:

  • EUX
  • HHX
  • HF, STX, HTX suppleret med et 5 ugers grundforløb.
  • HG grundforløb/HGS med speciale i offentlig administration, som er udstedt før 1. august 2015.

  Hvis du er fyldt 25 år inden grundforløbets start, skal du også have en realkompetencevurdering.

  Du kan læse mere om adgangskrav til offentlig administration på www.uddannelsesnaevnet.dk

  Vi finder løsninger sammen

  Det er Beskæftigelsesministeriet, der sætter rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

  Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

  Løn- og ansættelsesvilkår 

  Vi har 4 ledige stillinger som kontorelev med speciale i offentlig administration. Stillingerne er fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi vil gerne have at du starter den 1. september 2020.

  Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse, hvor du i et sammenhængende forløb kombinerer praktik hos os med 15 ugers skoleophold incl. studietur til Bruxelles samt afsluttende fagprøve, fordelt over hele perioden.

  Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. 

  Spørgsmål og ansøgning

  Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Beskæftigelsesministeriets rekrutteringsansvarlige Connie Christiansen på tlf. nr. 20460739 eller mail cch@bm.dk.

  Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

  Send din ansøgning, cv, evt. realkompetencevurdering og eksamenspapirer (eller seneste karakterudskift) elektronisk senest torsdag den 27. februar 2020.

  Vi forventer, at gennemføre samtaler i uge 11.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Beskæftigelsesministeriet
  Holmens Kanal 20
  1060 København K

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 27. februar 2020
  Tiltrædelse: 1. september 2020

  Kontakt

  Rekrutteringsansvarlig, Connie Christiansen
  tlf.: 20 46 07 39  
  cch@bm.dk
  .

  Fokus på udvikling

  I Beskæftigelsesministeriet arbejder du sammen med dygtige og dedikerede kolleger, der brænder for at gøre en forskel for arbejdslivet i Danmark.

  Hos os bliver du udfordret både fagligt og personligt. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du kommer til at arbejde sammen med kompetente og specialiserede kolleger. Du bliver en del af et stærkt fagligt netværk på tværs af ministeriet, og du får adskillige værdifulde kontakter i organisationer, virksomheder og andre ministerier. Derfor har du mange muligheder for både at styrke dine kompetencer og forfølge dine ambitioner. I fællesskab sætter vi retning på din udvikling og din karriere. Vi tager afsæt i, hvordan du bliver endnu bedre til at løse dine opgaver og i de kompetencebehov, der er nødvendige for, at vi kan løfte ministeriets opgaver.

  Mere fra Beskæftigelsesministeriet

  Kom tættere på virksomheden


  VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

  SPORT 24 søger elever i hele landet - opstart 1. august '20

  Start din kontoruddannelse i HK Danmark

  Har du mod på en spændende elevtid i et af Danmarks største fagforbund?

  Brænder du for rådgivning og salg?

  Lokalforsikring leder efter branchens bedste finanselever med start 1/9 2020

  Elev hos Børne- og Undervisningsministeriet

  Bliv uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier!

  Start din karriere i Maersk

  Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

  Læs mere

  JYSK søger elever til hele landet 

  Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

  Læs mere

  Bliv elev i Danmarks Domstole

  Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere