EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Carl Ras A/S

Bliv handelselev på en af Danmarks bedste arbejdspladser


Handelselev til Roskilde

Ønsker du at blive en del af én af Danmarks bedste arbejdspladser? Og vil du sikre dig en elevplads i en virksomhed, hvor der er frihed under ansvar, og hvor mulighederne er mange?

Så send os din ansøgning som handelselev allerede i dag.

Start din karriere i Carl Ras

I Carl Ras har vi uddannet handelselever i mange år, så hos os er du i erfarne og trygge hænder. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuld fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale. Vi belønner medarbejdere, der tager initiativ og viser engagement - så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det hos os.

I Carl Ras vælger størstedelen af vores elever nemlig også at fortsætte, og det er med god grund. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter - selv vores forretningsudviklingschef, salgschef og flere butikschefer er alle startet som elev, og listen fortsætter.

Du bliver en del af en landsdækkende virksomhed

Som handelselev i Carl Ras bliver du en del af et fantastisk team. Du bliver samtidig også en del af en stærk og familiær kultur med mere end 350 kollegaer fordelt over hele landet. Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi vil have glade medarbejdere, der vægter positiv energi og humor højt. Derfor blev vi også kåret som Danmarks 10. bedste arbejdsplads i 2019.

Derudover tilbyder vi:

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften 
  • Mange sportslige og sociale arrangementer sammen med dine kollegaer 
  • En stærk virksomhedskultur med professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier - få et glimt af vores kultur her 

Få et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed

Elevuddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor der veksles mellem skoleophold og butikspraktik. Gennem uddannelsen får du et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed (B2B), og du får et indgående kendskab til vores produkter, salg og rådgivning - det er nemlig dig, der skal give vores kunder den bedste oplevelse.

Hvad forventer vi af dig?

Du har taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse. Er du i tvivl om din grunduddannelse giver adgang, bør du spørge din studievejleder. Derudover forventer vi, at du er udadvendt, mødestabil, nysgerrig og en holdspiller der tager ansvar for din egen uddannelse.

Ansøgningsfrist: 15. april 2020. Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem. Finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb vil stillingsopslaget blive fjernet.

Ansættelsestidspunkt: 1. september 2020.

Vil du have en plads på næste elevhold?

Så ring og hør nærmere hos HR Business Partner, Ulrik Skovgaard-Mortensen, på tlf. 51530388 eller send os din ansøgning allerede i dag.

Når du klikker på ’Ansøg nu’ bliver du viderestillet til stillingsopslaget på vores hjemmeside, hvor du igen skal klikke på ’Ansøg’ knappen. Herefter bedes du indtaste din mailadresse og følge de videre instruktioner - selve processen tager mellem 5 og 15 minutter.

Vi glæder os til at høre fra dig! .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Carl Ras A/S
Byleddet 1A
4000 Roskilde

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. april 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

HR Business Partner, Ulrik Skovgaard-Mortensen
tlf.: 51 53 03 88.

Du er vores fremtid.
Vil du være med til at bygge den?

2 ud af 3 af alle vores elever bliver tilbudt en stilling efter endt elevforløb 22% af vores ledere i dag er startet som elev

Sammenhold

Som handelselev vil du opleve et sammenhold med de andre handelselever på tværs af butikkerne. I mødes bl.a. til fagdage flere gange om året, hvor I sammen nørder på vores forskellige produkter, og I bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med jeres skoleophold på BC Syd Mommark Handelskostskole. Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold.

En individuel plan, der passer dig

Gennem hele dit uddannelsesforløb bliver du fulgt tæt af vores elevansvarlig i HR samt af din mentor og leder. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål. Vi udarbejder også en individuel uddannelsesplan, som passer til din afdeling, din uddannelse og dine særlige interesser. Uddannelsesplanen revideres løbende i forbindelse med dine faste elevsamtaler.

Mere fra Carl Ras A/S 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere