Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

Scan Global Logistics A/S, Tyskland

Speditørelever til udstationering i Tyskland


Speditørelever 2020

Scan Global Logistics er en hurtigt voksende transport- og logistikvirksomhed med 1.700 medarbejdere og mere end 100 kontorer over hele verden. Vi leder lige nu efter 2 elever til vores kontor i Barsinghausen (ved Hannover) og 2 elever til vores kontor i Eckernförde (ved Kiel). Opstart er hhv. foråret 2020 og efteråret 2020.

Speditøruddannelsen kort fortalt

I denne elevstilling vil du blive udstationereret og have fast base på vores kontor i enten Hannover eller Kiel, i de 2 år elevperioden varer. Alt skolegang vil foregå på en dansk Handelsskole, enten i Roskilde, Kolding eller Århus og når du er udlært kan du kalde dig speditør. Virksomheden stiller bolig til rådighed, og sørger for udgifter forbundet med skolegang. Du vil blive specialiseret inden for vejtransport og opnå viden om planlægning og styring af nationale og internationale transporter på tværs af landegrænser, kulturer og sprog.

Mulighederne venter på dig

Hos Scan Global Logistics ved vi, at medarbejderne gør hele forskellen. Derfor er vores elevforløb skræddersyet, til at udvikle vores elever til nogle af de bedste i branchen. Denne mulighed for at tage din elevuddannelse udenlands, giver flere fordele for dig som elev: du får internationale kompetencer og kulturforståelse, samt oplevelser og erfaringer med arbejdsredskaber, metoder og arbejdspladskultur i et andet land.

Hos Scan Global Logistics får du masser af muligheder, spændende udfordringer og ansvar. Hvis du har drive, ambitioner og vilje, så sørger vi for, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Det afgørende for os, er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, samt at du er nysgerrig efter at lære nyt, åben overfor nye udfordringer og forstår at indgå i et team. Resten lærer vi dig!

Din baggrund 

  • Rent praktisk har du gennemført en HHX eller STX (med tilhørende fagpakker), en EUX eller HG2 med et godt resultat.
  • Du skal kunne begå dig på tysk, da størstedelen af kommunikation vil foregå på tysk

  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk.
  • Har du også haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet, er det en klar fordel.

Ansøgning og kontakt

Vi tager imod ansøgninger løbende og holder samtaler løbende. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Ditte Rasmussen, Nordic People & Culture Consultant, på telefon 3248 0005. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Bemærk, at du må forvente en del længere svartid på din ansøgning p.t. grundet den nuværende situation i Danmark.


Sted

Scan Global Logistics  A/S
Kiel eller Hannover
 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

Nordic People & Culture Consultant,
Ditte Rasmussen
tlf.: 32 48 00 05.

SGL Trainee Program

I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært.Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere