FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Martin Bencher Group

Bliv økonomielev hos Martin Bencher


Har du lyst til at være en del af et internationalt miljø blandt gode kollegaer? Kan du se dig selv i vores værdier, og har du lyst til at gennemgå et spændende uddannelsesforløb med plads til både faglig og personlig udvikling? Så er det dig, vi leder efter!

Martin Bencher er en international virksomhed, der flytter og transporterer gods for vores kunder verden over. Vi er specialiseret i overdimensioneret og tungt gods som eksempelvis store motorer, vindmøller og industrielle maskiner. Vores hovedkontor ligger på Aarhus Havn, hvor du vil kom­me til at have din daglige gang. 

Jobbet

Du vil blive en del af vores hovedkontor tilknyttet økonomiafdelin­gen, som i dag består af 6 medarbejdere. Dine daglige opgaver vil være præget af at servicere vores 30 internationale kontorer fordelt i hele verden. Den toårige elevuddannelse vil være en kombination af praktisk og teoretisk læring. 

Vi tilbyder:

  • En 2-årig uddannelse indenfor regnskab og økonomi
  • God oplæring i økonomi- og regnskabsrelaterede opgaver
  • En spændende, travl og varieret hverdag
  • En seriøst arbejdsplads i vækst
  • Et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med gode kolleger

Du kan forvente at have vores fulde opbakning under hele din uddannelse, og du vil få dygtige kolleger, der brænder for deres arbejde. Du vil blive oplært i alle de daglige opgaver; lige fra bogføring til forberedelse af regnskaber. Derudover indeholder jobbet også løbende ad hoc-opgaver. 

Dine kvalifikationer

  • Det er et krav, at du har gennemført HHX eller STX med grundforløb
  • Interesse for økonomi
  • Flair for tal
  • Taler og skriver både engelsk og dansk flydende
  • Godt humør og gå-på-mod
  • Evner at samarbejde og omgås forskellige mennesker
  • Struktureret og detaljeorienteret
  • Kendskab til arbejde i excel er en fordel

    Vi tilbyder

    Hos Martin Bencher kan du forvente at blive en del af en ung, dynamisk og spændende arbejdsplads. Vores elever får en stor grad af ansvar, og du kan forvente en arbejdsplads med godt miljø og gode vilkår.

    Løn i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold.

    Ansøgning

    Ansøgningsfrist: Løbende. Opstart i løbet af sommeren 2020.

    Du er meget velkommen til at kontakte vores CFO, Dorthe Skov­gaard ved eventuelle spørgsmål på +45 87 42 18 09. Ellers send din ansøgning til: dorthe.skovgaard@martin-bencher.com

    Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


    Sted

    Martin Bencher Group
    Vandvejen 7, level 4
    8000 Aarhus C

    Praktisk

    Ansøgningsfrist: Løbende
    Opstart: Sommer 2020

    Kontakt

    CFO, Dorthe Skov­gaard 
    Tlf.: 87 42 18 09 
    dorthe.skovgaard@martin-bencher.com




    .

    Om Martin Bencher Group

    Martin Bencher Group is an international shipping and freight forwarding company. The company was originally founded in the UK in 1881 and throughout our history the name has always been synonymous with superior shipping services on a global scale. We transport all kinds of cargo and specialize in the handling of projects and oversized / heavy cargo.We serve many industries and provide a professional global organization with focus on our clients’ core business. Our mission is to deliver innovative, high quality services within project shipping and transport with a key focus on risk management and cost procurement.

    Mere fra Martin Bencher Group

    Kom tættere på virksomheden


    Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

    () På lager
      Gem til senere

    Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

    Bliv en del af vores næste trainee hold

    Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

    Shippingelever

    Shippingelever søges til SDK

    Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

    Revisortrainees & Graduates

    Kickstart din karriere hos EY

    Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
    Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

    elever

    GRIB CHANCEN - Matas søger elever

    Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

    Følg ELEVPORTALEN.DK

    RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

    © 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®