Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

Kickstart din karriere hos EY

Revisortrainee Aabenraa – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Jobbet

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.
 • Har du en baggrund som HHX, STX, financial controller eller finansøkonom, får du mulighed for at:
 • Tage en videregående uddannelse, samtidig med at du får værdifuld praktisk erhvervserfaring 
 • Få et bredt netværk i en stor og spændende organisation 
 • Få et unikt fællesskab med trainees på tværs af vores nordiske kontorer 
 • Blive en del af en organisation med et globalt mind-set, der lytter til sine unge talenter og tager godt imod dig

Du bliver en del af JournEY, som er vores interne uddannelsesforløb. Sammen med andre trainees starter du ud med en uge i Toledo i Spanien, hvor der er en grundig introduktion til EY, vores værdier og værktøjer. På denne tur får du rig mulighed for at styrke dit sociale og faglige netværk. Du får desuden tilknyttet en buddy, som sikrer dig en god start i dit nye job – både arbejdsmæssigt og socialt. Vi støtter dig med feedback, intern uddannelse, fri til læsning og eksamener, bogkonto m.m.

Dine ansvarsområder

Din trainee-periode består af et veltilrettelagt uddannelsesforløb. Du starter på HD-studiet samtidig med, at du arbejder hos os, så du kan bruge teorien i dit daglige arbejde. Efter du har bestået din HD, tager du en Cand.merc.aud. enten på fuldtid eller deltid ved siden af arbejdet.

Succeskriterier

 • Fra starten af kommer du med ud på kundeopgaver, og du får dine helt egne ansvarsområder. 
 • Du rådgiver enten mindre virksomheder eller fungerer som sparringspartner for nogle af de største virksomheder i ind- og udland, så du kan bruge din viden om revision i praksis. 
 • Du vil indgå i forskellige teams og arbejde med regnskaber og de nyeste revisionsteknikker. 
 • Efter du har færdiggjort trainee-forløbet, er du sikret fast job hos EY med gode karrieremuligheder.

Dine vigtigste kvalifikationer

 • Du i gang med eller har afsluttet din HHX, STX, financial controller eller finansøkonom-uddannelse. 
 • Du er en teamplayer med gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk. 
 • Du har flair for tal og har mod på at løse komplekse problemstillinger.

Ideelt set forestiller vi os også

 • Dine ambitioner skinner tydeligt igennem, når du møder udfordringer samt ser udfordringerne som en spændende mulighed for at bringe dit talent i spil. 
 • Du har gå-på-mod og har lyst til at lære teori i samspil med praksis.

Det vi søger

Vi søger strukturerede og målrettede kandidater, da dette vil hjælpe dig, når du overtager dine egne opgaver, projekter og kunder.

Grib denne chance for at tage et af landets mest respekterede uddannelser, og hvis drømmen rækker langt, kan du ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv. Hvis du hellere vil udstationeres eller arbejde på projekter uden for Danmark, så er det også en mulighed. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

If you can confidently demonstrate that you meet the criteria above, please contact us as soon as possible.

Make your mark.

Ansøg nu

Har du lyst til at blive revisortrainee hos os og dermed blive vores nye kollega, vil vi gerne høre fra dig. Send os din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via ’Ansøg nu’ hurtigst muligt. Når du klikker ’Ansøg nu’ vil du blive viderestillet til vores globale rekrutteringssystem, hvor du bedes acceptere vores betingelser. Er det første gang du ansøger en stilling hos os bedes du herefter oprette en profil (account) ved at klikke ’New user’ og herefter følge ansøgningsflowet.

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter allerede nu trainees med start til august 2020. Udvalgte kandidater vil, før en eventuel samtale, blive bedt om at udfylde en online færdighedstest.

Har du spørgsmål til det at være revisortrainee, er du velkommen til at kontakte HR på 73 23 30 00. Du kan også læse mere om karrieren som revisortrainee her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

EY Aabenraa
Skibbroen 16
6200 Aabenraa

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2020

Kontakt

HR 
tlf.: 73 23 30 00
.

At arbejde hos EY

Vi er højt kvalificerede inden for vores respektive områder og har en høj faglig standard. Tonen er uformel, og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der både er fokus på høj kvalitet og på fællesskab, og hvor faglig udvikling er i centrum.

Om EY

EY er en af verdens førende firmaer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning. Vi hjælper virksomheder, organisationer og offentlige institutioner over hele verden. Vi tilbyder vores medarbejdere alsidige karrieremuligheder og en stejl læringskurve, og vi tror på, at mangfoldighed gør os stærkere. Building a better working world er EY’s globale purpose og et fundament og en drivkraft i alt, hvad vi gør – for vores kunder, medarbejdere og omverdenen. Du kan være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk ved at levere services af højeste kvalitet.

Mød vores trainees helt tæt på

Mere fra EY 

Kom tættere på virksomheden


Vil du til tops?

Gennem EY’s revisortraineeprogram får du muligheden for at tage et af landets mest respekterede uddannelser og ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv. Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Building a better working world er EY’s globale purpose og det, vi stræber efter. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel. Vi tror på hårdt arbejde. Vi tror på samarbejde. Fra dag 1 får du som revisortrainee muligheden for at gøre en indsats og en forskel — både for dine kunder, dig selv og dine kolleger. Derfor, uanset om du drømmer om at gøre en forskel for mindre virksomheder, eller om du ser dig selv som rådgiver og sparringspartner for de største virksomheder i ind- og udland, forventer vi, at du kan arbejde fokuseret i en dynamisk arbejdskultur og møder ind hver dag med et åbent mindset.

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere