Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

Salgselev 2020

Schou søger salgselev


Drømmer du om at starte et sted med højt til loftet?

Okay, på din første opgave når du måske ikke længere end til stueetagen. Men er du en person, der elsker at sigte højt, og drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, hvor du kan skærpe dit handelstalent ud over alle grænser, så er chancen der nu for at blive en del af Schou – Nordens største non-food leverandør. 

Hos Schou er vi altid på jagt efter skarpe, modige, nørdede, nysgerrige, ansvarlige handelstalenter, og vi søger lige nu kandidater til vores elevuddannelse inden for salg. Elevuddannelsen starter i august og strækker sig over 2 år, inklusive et syv ugers skoleophold. Vi har erfaring for, at det er en kombination, der klæder dig godt på til fremtiden. Men det hænger også sammen med, at vi aldrig betragter vores elever som elever, men altid som kommende medarbejdere. 

Du vil arbejde ud fra vores kontor i Kolding, hvor du i tæt samarbejde med dygtige kolleger får rig mulighed for at udfordre dig selv – fagligt og personligt – og blive en vigtig del af vores team og af en smittende og anerkendende kultur, vi er gode til at værne om. Frem for alt kommer du til at lære, hvad det vil sige at arbejde i et internationalt miljø med egne opgaver. Det er på mange måder kun dig selv, der sætter begrænsningerne. Af samme grund har vi for vane at se stejle lærings- og udviklingskurver. 

Det her er (nogle) af dine opgaver som salgselev

  • Udarbejdelse af tilbud og kampagneoplæg 
  • Opdatering af salgssystem og data 
  • Koordinering af aktiviteter og opfølgning, bl.a. artwork 
  • Daglig kontakt til kunder i ind- og udland 

Din dagligdag i salgsafdelingen vil være præget af, at du kommer til at håndtere store selvstændige opgaver og på sigt ser vi dig med ansvar for dine egne kunder. Derudover har du en række backup opgaver for afdelingens største kunder. Du vil ligeledes skulle håndtere større kædekunder samt mindre enkeltmandsvirksomheder. Igennem hele forløbet vil du altid være supporteret af afdelingens salgschef, så du får den rette vejledning og oplæring.

Det her er, hvad vi forventer af dig

  • At du som minimum har afsluttet HHX eller EUX eller alternativt gennemført en STX, HTX eller HF, suppleret med EUD-student med fagretning handel/detail. EUD-student kan tages online 
  • At du er daglig bruger af Office-pakken og har generelt let ved at sætte dig ind i nye it-systemer 
  • At du har ambitioner, er dynamisk og har sans for samarbejde 
  • At du er fleksibel, dedikeret og positiv af natur 
  • At du arbejder struktureret og er detaljeorienteret 
  • At du har nemt ved at kommunikere med forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt 

Du er typen der kan bevare overblikket og du kan håndtere periodisk pres når vi har ekstra travlt. Det er naturligt for dig at kommunikere dine beslutninger til dine kolleger i afdelingen, så I kan holde et højt serviceniveau overfor vores kunder, selv når du er afsted på skoleophold. Vi ser dig som en frisk og udadvendt person, der med lethed kommunikerer med forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt. Du har en naturlig kritisk sans og du fanger detaljerne, på f.eks. artwork, så vi får den rette emballage sendt i trykken.

Ansøgning

Send os din ansøgning, senest den 30. april 2020 ved at klikke på "Ansøg nu". Elevpladsen er med start i august 2020, og ansøgninger og samtaler følger en løbende proces. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte Susan Christensen på telefon nr. 88 91 81 00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Schou A/S
Nordager 31
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. april 2020
Tiltrædelse: August 2020

Kontakt

Susan Christensen
tlf.: 88 91 81 71.

Virksomheden

Schou er Nordens største non-food leverandør med alt inden for bolig, isenkram, have, cykler, auto, værktøj og maskiner. Vi er handlekraftige og passionerede – og kendt for at have ligeså højt til loftet, som vi har nemt til smil. Sådan har det været siden 1963. Du finder vores hovedkontor i Kolding sammen med et 3000 m2 stort showroom. Derudover har vi salgskontorer i Norge, Sverige, Finland og Tyskland samt indkøbskontor og showroom i Kina. Læs mere på schou.com.

Mere fra Schou A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere