Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøg nu

Økonomielever 2020

To selvstændige økonomielever til Vejdirektoratet i København


Kan du arbejde selvstændigt og har du flair for tal? Er du positiv i din tilgang til andre mennesker og nysgerrig på at lære nyt? Så søger vi to økonomielever til vores regnskabsafdeling.

Hos os arbejder vi med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag. Vejdirektoratet er et sted med mange berøringsflader både til trafikanter, borgere og den politiske verden.

Dine opgaver

I vores stræben efter at være blandt de bedste økonomifunktioner i staten, har vi fokus på at optimere vores IT-systemer. En stor del af din hverdag vil derfor komme til at foregå med computeren som det vigtigste redskab.

I din elevtid vil du komme til at arbejde med alle aspekter indenfor regnskab. Med fast base i regnskabsafdelingen vil du komme igennem debitor- og kreditorstyring, rejser og udlæg, anlægskartotek, afstemninger og andre controllingopgaver.

Du vil blive oplært i dele af økonomisystemet SAP, som er markedsledende og bliver benyttet af nogle af de største virksomheder i Europa.

Herudover vil du blive en del af de større tværgående opgaver, som regnskabsafdelingen er lead på. Eksempelvis automatiseringsprocesser i SAP, mapping af finansielle risici m.fl.

Din profil

  • Du har et adgangsgivende grundkursus
  • Du kan fordybe dig i en opgave og er omhyggelig med dit arbejde
  • Du trives godt med at have kontakt til mange mennesker
  • Du har et godt it-kendskab, især til Word og Excel
  • Du er god til at formulere dig på skrift
  • Du er positiv og proaktiv, og du er ikke bange for at prøve kræfter med nye opgaver under kyndig vejledning og introduktion af dine kollegaer

Om os

Du bliver ansat i Vejdirektoratets regnskabsafdeling, der består af 12 dygtige og dedikerede kolleger. Hverdagen er præget af store og små udfordringer og i perioder et højt tempo. Vi lægger stor vægt på et godt og konstruktivt samarbejde med respekt for den enkeltes input.

Dine løn- og ansættelsesforhold

Du får løn efter gældende overenskomst både under praktik og skoleophold. Vi ser gerne, at du starter hurtigst muligt.

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Faglig koordinator Zanne Tømming på telefon 72 44 35 19. 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest fredag den 17. april kl. 12

Søg stillingen via ansøgningsknapperne eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 17. april 2020 kl. 12.00
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Faglig koordinator Zanne Tømming
tlf.: 72 44 35 19
.

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Mere fra Vejdirektoratet

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere