Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

NEYE søger elever med passion

Er du klar til en udfordrende karriere, og vil du arbejde med salg, service og mennesker?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Annonce

 

Carl Ras A/S søger handelselever

Ønsker du at blive en del af én af Danmarks bedste arbejdspladser? Og vil du sikre dig en elevplads i en virksomhed, hvor der er frihed under ansvar? Så er chancen hér.

Ansøg nu

Bliv handelselev i AO

Lev livet med hænderne, hovedet og hjertet

 At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Handelselever søges til AO Syd- og Sønderjylland

Et elevliv med fart på - Handelselever søges til AO Syd- og Sønderjylland

I AO's håndværkerbutikker har vi brug for dig. Hele dig. Dit hoved til at styre lageret, bestille varer og hjælpe vores kunder. Dit hjerte til at mærke det sammenhold, den passion og den ånd, som gør livet i AO så særligt. Og dine hænder til at fylde op på hylderne, tage telefonen, skrive ordrer og gøre det, vi alle sammen gør i AO: Gi'r en hånd med, når håndværkerne bygger og vedligeholder Danmark.

Uddannelsens indhold

Som handelselev i en af vores 50 håndværkerbutikker får du lov at være med, hvor det er sjovt. Dér, hvor du bliver ekspert i at bestille vvs-, el- og værktøjsvarer. Dér, hvor du kommer på fornavn med kunderne. Dér, hvor du lærer alt om at lave tilbud. Dér, hvor du får søde kolleger, som er klar til at hjælpe dig fra første dag. Og dér, hvor du smiler, hver gang du træder ind ad døren. En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere, salgschefer og sågar direktører. Under din uddannelse lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til indkøb, trademarketing og logistik. Og så bliver du naturligvis lært op i vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter.

Den 2-årige elevuddannelse veksler mellem praktisk arbejde i en eller flere af vores 50 håndværkerbutikker og skolegang på Business College Syd på Sydals.

Som en del af uddannelsen tilbydes du blandt andet:

 • Ti undervisningsdage, hvor du læres op i alt fra vores IT- og salgssystemer til produkt- og varekendskab
 • Seks dages leverandørbesøg i ind- og udland 
 • Et længerevarende praktikophold i vores kompetencecenter, som via telefon og mail servicerer kunder over hele landet 
 • Praktik i vores logistikafdeling i Albertslund 
 • Derudover har vi i AO en tradition for at besøge leverandører og kunder i ind- og udland, hvor faglighed og socialt samvær er i fokus 
 • At være tilknyttet forskellige AO-butikker, så du får mange kollegaer og lærer, at ikke to butikker er ens

Hvad skal du kunne?

Vi forventer ikke, at du har en viden indenfor el, VVS, værktøj eller VA – det skal vi nok lære dig, men vi forventer, at du har vilje, gåpåmod og viser initiativ. Derudover skal du have bestået en af følgende eksaminer inden opstart den 1. september 2020:
 • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor handel eller detail) 
 • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor handel eller detail) 
 • HHX 
 • STX 
 • HF 
 • HTX

Gør du det godt (og det gør du selvfølgelig), kan du regne med at få masser af ansvar. De fleste elever får endda deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, varemodtagelser eller et bestemt hyldeområde, alt efter hvad der er brug for i butikken.

Din ansøgning

Er du fuld af nysgerrighed og klar til at lytte til dine kolleger, som vil lære dig alt det, du skal vide, så send os din ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende og afslutter processen, når de bedste elever er fundet.

Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at tjekke vores elevside på: ao.dk/elev eller kontakte vores elevansvarlige og HR-assistent Stine Vejborg.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Syd- og Sønderjylland

Praktisk

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtaler løbende og afslutter processen, når de bedste elever er fundet.
Tiltrædelse: 1. september 2020

Kontakt

HR-assistent Stine Vejborg
tlf.: 70 28 00 97
stv@ao.dk.

Din fremtidige karriere

I AO kommer der kun to håndfulde elever på holdet om året. Bliver du en af dem, kan du være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind på at give dig den elevuddannelse, du drømmer om, og forberede dig til dit næste job. For vi har store planer for din fremtid. 

Lær AO lidt bedre at kende

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 750 medarbejdere og over 3 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt. 

Mere fra AO 

Kom tættere på os


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere